Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Forró újdonság: Beyoncé Heat

2009.12.18. 08:53 - Virgogirl

Címkék: fotó reklám híresség parfüm jön parfümpéntek

Korábban már szó volt róla, hogy Beyoncé is kihasználja a sztárparfümök iránti hatalmas érdeklődést, és piacra dobja a saját illatát, most pedig itt vannak az első részletek. A Heat névre keresztelt parfüm februárban kerül a polcokra, és a szakértők legalább 100 millió dolláros forgalmat várnak tőle.


"A szenvedély, a szeretet inspirált a legjobban, akár csak a zenében. Ez az, ami arra ösztönöz, hogy még jobb legyek és még többet dolgozzak" - mondta az idén tíz Grammyra is jelölt énekesnő. "Attól, hogy sokat foglalkoznak velem, és állandóan figyelnek rám, még nem veszek semmit biztosra. A sikereim mögött rengeteg munka van, és azt szeretném, ha az, amit én elértem, másokat is inspirálna. Ha egy fiatal lány rám néz, és arra gondol, hogy sok munkával és figyelemmel én is eljuthatom oda, ahova ő, csak örülök neki."

A parfüm neve Beyoncé régi koncertjeit és turnéit idézi, melyeknek fontos látványeleme volt a tűz - emellett, a piros az énekesnő egyik kedvenc színe, akár csak az arany, mely az üveg és a hirdetések árnyalataiban is megjelenik. Az üveg maga egyszerre "modern és klasszikus", olyan stílusötvözet, melyet Beyoncé igencsak kedvel.

Az illat maga (melyet Claude Dir és Olivier Gillotin alkottak meg) édeskés-fűszeres; főbb jegyei a vanília orchidea, a magnólia, a neroli, a barack, a lonc, a mandula és a pézsma, az ámbra, a tonkabab és a tejfa.

 

A Coty, az illat mögött álló cég egyik vezetője szerint biztosan lesznek még Beyoncé nevével fémjelzett parfümök, elsősorban azért, mert "az énekesnő igen sokoldalú, és ezt a termékekben is meg lehet jeleníteni".

A parfüm legkisebb kiszerelésének ára 39 dollár lesz, és egy csillogó testápolót is piacra dobnak az illattal. Európában jövő augusztusban lehet majd megvásárolni.

A tévéspotban (melyeket Jake Nava rendezett, aki a Single Ladies-ben és a Beautiful Liar-ban is együttműködött Beyoncéval) a Fever lesz az aláfestő zene. A reklámfotókat Michael Thompson készítette. A Readytocatchthefever.com oldal pedig az internetes kampány legfontosabb állomása lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr101606056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyáltalán nem szép itt beyonce,bár az üveg jól néz ki.
beyoncén minden olyan vastag ezen a képen.a csípője,a combja,meg túl kipakolja magát.
Nem bírom, de nekem pont, hogy bejön a képen.
Ő mostanában ilyen nagydarab, ez még egész kedvező kép, az életben kegyetlen hústorony benyomást tesz rám.
... kicsit bennszülött feje, van, amúgy. De nem zavaró.
Olyan Jen Lopezesen szexi ezen a képen.

A parfümöt természetesen nagyon várom! :-DDD
beyoncé mindig ronda, csak kihozzák belőle, amit tudnak. nagyon nem tetszik itt, vmi aránytalan rajta.
uhhh, mint egy mosónő, aki a maró gőzben áll egész nap
Tegnap láttam meg a fragrantica.com-on ezt a "csodát"
Igazából én azon csodálkozom, hogy Bey-nek csak most jött ki a parfümje (amúgy a napokban jött ki a There you'll be énekesnőjének, Faith Hill-nek az első parfümje is, lehet örülni, én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy pl. Lady Gaga-nak meg Rihannának mikor lesz már parfümje...)

Amúgy soha nem voltam Beyoncé rajongó, én sem tartom sem szépnek sem tehetségesnek, csak egy jól megcsinált árucikknek... a parfüm összetevői viszont jól hangzanak, mandula, barack, orchidea - én egy testes, melegséget árasztó és szexi illatot várok tőle.
Elég nagy sztárparfüm-rajongó vagyok, mert igazából szerintem minden fiatal nő úgy van vele, hogy hamar megun egy illatot és pont ezért nem akar tíz-húsz ezreket kiadni egy üvegért. Azonban már több illatnál észrevettem, hogy a kezdő akkord egy elég szintetikus, gyümölcsös illat, pár óra múltán pedig egy szintén szintetikus vanília-bázis marad a bőrömön (pl. Kylie-Couture, Celine Dion-Spring in Paris, Beckham-Signature, Naomi C.-Naomagic, Halle Berry-Halle...) végülis kellemes, csak kezd egy kicsit unalmas lenni.
Mivel Bey parfümjében nincsen vanília, talán egy kicsit változatosabb lesz a többitől.

Remélem lesz a készletben 75 ml-es deodorant változat is, ami kevesebbe kerül, mint az edt és a különbség csak annyi, hogy 78% helyett csak 58%-ban tartalmazza az illatanyagot, és persze a csomagolás más (nekem mondjuk nem jön be az üveg... nagyon AVON-os érzete van...)
@so-so: Avon utóérzés az üveget illetően: egyetértek! :-)
Ja,mert ti biztos vasalódeszka vékonyak és szépségversenyre termett dalospacsirták vagytok.
Nem kell irigykedni Beyoncéra azért mert ti nem tettetek semmi világra szólót arra a bizonyos asztalra. Elösször utána kéne nézni a munkásságának és csak utána fikázni.
"Scala"- Tudod mi kegyetlen hogy úgy írsz róla mintha mindennap együtt ebédelnétek, úgy néz ki mint egy "hústorony"? kíváncsi lennék hogy te hogy nézel ki!!(biztos mint egy szupermodell)
"Katarocks"- Te biztos mindig szép vagy, belőled szebbet már nem tudnak kihozni, -maga a tökély!!
so so: TE biztos jól tudsz énekelni hogy csak úgy felülbírálod más muzikalitását azzal hogy leírod "nem tehetséges" Gratulálok jobb vagy nála csak tudnám miért nem adtál ki még lemezt?! És kedves "mici" te bizosan tudod milyen egy mosónő a marógőzben valószínű hogy valami közöd lehet a szakmához :D.
@babu1114: légyszi, fogd vissza magad... ne a többieket véleményezd, hanem a képet, amit látsz.
@babu1114: fölösleges köröket futsz ;)
@gallianori: szevasz, drágám, milyen az idő ott nálatok?
@Virgogirl: reggel még kellemesen hűvös szél fújt, aztán délután jött az eső. estére megint kitisztult. de ez már tavasz úgyhogy jó a kedvem tőle.
@gallianori: én ma kifejezetten fáztam, a kezeim is jegesek :)
@Virgogirl: szeretem a baljós időt, mikor borús az ég, a hőmérséklet egyébként kellemes, ám hűvös szél fújdogál.
aztán lehet, h a tudat, hogy holnapután megyek haza, villanyoz fel.
@babu1114: Imádom Beyonce-t, szexi nőnek és nagy tehetségnek tartom. Rajtam kívül nem sokan szokták megvédeni, ha valamelyik posztban írnak róla.
De elfogadom a többiek véleményét, nem szeretheti őt mindenki.
Te is lehetsz majd véleménnyel Scala, katarocks, mici kedvenceiről (bizonyára, ha ilyen kedvesen szólsz hozzájuk, megosztják majd Veled) , de akkor sem kell személyeskedni. Köszi.
@babu1114: Édes szívem,
Úgy van, ahogy írod! Nem vagyok sikeres, és zavarodott agyam képtelen elismerni ha valaki tehtséges, karcsú, mi több gyönyörű!
Remélem motantól nyugodtan alszol majd.
@Scala: Na bébi hoztad a formád megint!:-D
Parfüm:Ja Avonos! Nagyon!
@Virgogirl: Szia Virgo! Jó az új skined!
@babu1114: Szia! Jelentem én vasalódeszka vagyok!:-)
De miért kell a blogon háborognod, otthon nem tudod magad kiélni?
Szerintem ebben a nőben több erotikus kisugárzás van mint 20 másik nőben, ja és nőként mondom ezt!
Iszonyatosan nőies, és formás.Nekem pl. a Kate Moss alkatú nők nem tetszenek, de ugye ez szubjektív vélemény. Tudjátok, ízlések és...., de soha nem fikáznék így embereket, sosem értettem az ilyen kommenteket,
Még hogy nagydarab, na az nem itt kezdődik...
A parfümöt megkaptam, iszonyat jó beleburkolózni ilyen hidegben, nagyon jól eltalált, telt, érzéki illat. Az üveg pedig nem csicsás, ez klassz, egy egyszerű, letisztult kis üveg szép színátmenettel, amúgy sem az a lényeg.
@Virgogirl: nekem is volt már ebből problémám, mert egy páran valóban úgy beszélnek itt, mint a lókupecek. Azzal együtt, hogy értelemszerűen nem lehet mindenkinek ugyanaz az esete, és miért ne mondhatná el a véleményét az ember? Csak egy-két benyögés olvastán nekem is lesz véleményem/babunak is lesz véleménye. Nem kell érdekeljen titeket.
Beyoncé nekem tetszik is meg nem is. +: arányos alakja van. Nem vékony - arányos, homokóra forma. Ahogy idősebb lesz, a dereka is vastagabb lesz valamivel, akkor is, ha nem lesz egybe kövér. Mert ilyen típus. Énekesnő, énekelni, előadni, megjelenni kell tudjon. Azt pedig frankón tud. Volt már a történelem során igazi hömpölygős énekesnő is szuper hanggal, bele is belekötnétek?
Amúgy én se vagyok egy homokóra típus, bár abszolút nem célom semmilyen testalkat elérése. De hülyeségnek tartom ijedezni attól, ha valaki nem négy kötőtűből van összerakva/nem egy porcelánbaba.
ja, negatív le is maradt: kicsit erőszakos, olyan stréber-szerű stílusa van (volt is egy ilyen mérnem szerecc szeressé má tematikára épülő száma is). Úgy igyekszik gyakran, ahogy a hangját formálja, az is gyakran az az üveggömb-tökéletesség. De ettől még jó, amit csinál és van száma, amit szeretek.
@sorica123: Szia :) Mindenkinek vannak kedvencei meg olyanok, akiket egyáltalán nem bír, annak ellenére, hogy okos/ügyes/szép/bájos/tehetséges/vékonylábú/vastagbokájú/jóhangú/nyivákolós. Beyoncé eléggé megosztó személyiség. Én szeretem a hangját és sok számát is bírom, de a körülötte lévő felhajtást, illetve a viselkedését egyáltalán nem szeretem. Ezzel meg mások is lehetnek így. Persze, van néhány olyan ember, akinek nagyon határozott elképzelései vannak arról, hogy számára mi a szép. Scala speciel ilyen, amióta én ismerem, nagyon sok konfliktusom volt vele (jó részéről nem is tudtok), de egy idő után meg lehet szokni :D Valakinek a teljesítményét nem kell sem mániákusan szidni, sem mániákusan védeni. Az meg, hogy milyen a külseje, hát istenem, abból él, van, aki egész nap recskázna rá, más meg rá sem bír nézni. Az a jó, hogy van választási lehetőség. Nekem egy dologgal szokott bajom lenni, ha valaki nem előnyösen van felöltöztetve. Mivel sokan ugrálnak körülöttük, igazán lehetne úgy válogatni, hogy ne tűnjön két kötözöttsonkának a combja vagy tejcsárdának a melle. Úgyhogy semmi ijedezés, nyugodtan el lehet mondani, hogy kinek mi tetszik, legfeljebb fel tudjuk osztani a piacot.
@bucok: Szia, nekem ő erotikus akkor lenne, ha picivel több természetességet mutatna. Nagyon erőltetettnek érzem, de ez személyes benyomás.
Az illat nem tetszik, de az pokoli szubjektív, mint ahogy az is, hogy milyen az üveg. Ha engem kérdez valaki, akkor egy ilyen kaliberű sztárnak jó lett volna valami kifinomultabb. De örülök neki, hogy neked bejött, sokan vannak még ezzel így :)


süti beállítások módosítása