Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Heti kérdés - Hány parfümöt váltogatsz?

2010.08.03. 21:01 - Virgogirl

Címkék: heti kérdés parfüm

Nemrég megkérdezte tőlem valaki, hogy melyik a kedvenc parfümöm. Szegény, nem sejtette, hogy ezzel kiengedi a szellemet a palackból: elkezdtem neki ugyanis sorolni, hogy melyiket miért szeretem, általában milyen alkalomra használom és hasonlók. Hazatérve nekiálltam egy kicsit pakolászni az üvegek között; így egyrészt meg tudtam számolni, hogy hány illatot is használok felváltva, másrészt, rá kellett döbbennem, hogy most éppen nincs igazi "általános" nappali parfümöm - régen ezt a szerepet a Lancome Hypnose töltötte be, de az sajnos elfogyott -, nincs olyan, amit mindig, minden körülmények között szívesen szagolgatnék. (Hamarosan jön azonban a születésnapom, remélem, hogy megoldódik ez a kérdés ;)

Szóval, töredelmesen bevallom, hogy 9 parfümöt használok felváltva, és még kettő várja, hogy felavassam; három-négy másik pedig éppen pihen, azok valamiért kiestek most a kedvenceim közül. Persze, mindegyiknek van valami "speciális" tulajdonsága: van, ami inkább esti, van amit akkor használok, ha hideg az idő, van, amit akkor, ha anyukámmal találkozok (ő nem nagyon bírja az illatos dolgokat).

Ti hány parfümöt használtok, váltogattok?

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr662196816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem 4 parfümöm van.
Van egy Adidas,amiből már alig van,majdnem mindennap használom.
Van egy Esprit,amit az Adidasnál kicsit ritkábban használok.
Van egy Yves Rocher Green Summer: tavaly kaptam,nagyon egzotikus,gyümölcsös illata van,ritkábban viselem,mint az Espritet.
És végezetül még egy Yves Rocher: ez az Evidence.Ezt használom legritkábban,lassan egy éve,hogy használtam :D
kettő állandó szerelem, és egy nosztalgikus
Parfümmániás vagyok. Nekem 8 üveg van most elől. Escada, Yves Saint-Lauren, Guerlain, Gucci, Diorból 2, Chanel és Paco Rabanne. Ezeket hangulattól függően felváltva használgatom. A Guerlain Samsaráját kizárólag télen.
elmaradott vagyok. :(
én örülök ha manapság a városban érzek egy jó, de nem túl intenzív parfümöz. ünnepnap kb.
Nekem most mindössze egy parfümöm van, a Chanel Chance, őszre tervezek beszerezni egy más jellegű illatot, ami passzol az évszakhoz. Nekem 3-nál sose volt több parfümöm egyszerre:D
Én hármat. Az aktuális kedvencet hétköznapokon (könnyű, citrusos illat, nem tolakodó), egy határozottabb, önbizalomnövelőbb illatot vizsgákon, hivatalos ügyekhez, randikra és egy igazán ,,dögöset" buliba. Viszont a környezetemben gyakran ajándékoznak parfümöt, erről mi a véleményetek? Nekem még egyszer sem sikerült olyan illatot kapnom, amit bármikor is használtam volna. Ezeket nagyon kínos továbbajándékozni?
@Ms. Mazsola: nem, egyáltalán nem kínos, én is csináltam már
@Ms. Mazsola: Egyáltalán nem kínos. És ha az általam használt márkákból lenne az a "felesleges" darab, szívesen bevállalom :)
@Rocko-: És milyen illatok tetszenek? Légies, virágos, fűszeres, tömény?
Férfiparfüm szóba jöhet?
@cicómicó: @Ms. Mazsola: hölgyeim, ha van, kereslet csereberére, szívesen adom hozzá a felületet... Sőt, nekem is van olyan, amitől megválnék, valami másért cserébe :D
egyszerre csak 1 illatot használok. most a hermes un jardin apres la mousson ez az illat, de amióta kaptam egy új gyógyszert és időnként van szaglásom rájöttem, hogy nem az igazi.
az egyetlen illat amit teljesen magaménak éreztem az anno az opium volt. fiatalon használtam és 7-8 évig!! hűséges is voltam hozzá. szerintem szuper volt a kontraszt a korom és az illathoz elvárt kor között, plusz igazi nárcisztikus sznob voltam, semmi nem illett jobban az akkori egyéniségemhez.
@mici˙: YSL-től éni az Opiumot (kínai legendás) használom. Baromi régi illat egy picit modernizálva, de nagyon jellegzetes. A parfümösnél azt mondta a nő, hogy csak öreglányok használják, de nem érdekel. Tetszik, és kész. Az öreg lelkemhez fiatal testben tényleg marha jó.

@Virgogirl: Mitől válnál meg? (Én a 8 üvegemet felválta használom, nem válnék meg tőlük, de ha olyan, bevállalnám (majd egyszer.)
@cicómicó: hát pl. egy Lancome Hypnose Sensestől. meg jó néhány sminkcucctól, egyebektől...
@cicómicó: Örülnék, ha ilyen kaliberű parfümöket ajándékozgatnának a családban... :-)
@cicómicó: Jav Scala kisasszony kedvéért: öreg lélek=sokat tapasztalt. :))))

@Virgogirl: Azt nem ismerem, majd boltban megszimatolom. Bontatlan?

@Ms. Mazsola: Hát én is örülök, ha megajándékoznak vele, de kénytelen vagyok magam beszerezni. Pl. a meglepi parfümökkel férfi még nem találta el az ízlésemet.
nekem 5 van, de 2-t használok rendszeresen, 2-t nagyon ritkán, meg van egy, ami annyira jó, hogy tartogatom :) egyébként nem vagyok nagy parfümös... nem megy a rendszeresség, hogy minden reggel fújni. most új kedvencemmé avanzsálódott a Boss Orange, de megvenni nem fogom soha, én egyszerűen képtelen vagyok annyi pénzt adni parfümért.
Hm, sziasztok, még nem jártam itt.

Én egy darab parfümöt használok évek óta, eszembe sem jut lecserélni. Néha szagolgatok mást, de eddig még nem találtam olyat, ami labdába rúgna.
Az összes ajándék parfümöm a szekrényben figyel. :(


süti beállítások módosítása