Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Kipróbálva: L'Oreal Lash Explosion

2010.07.27. 12:53 - Virgogirl

Címkék: teszt smink loreal kipróbálva szempilla

Néhány éve elkezdtek megjelenni a legelképesztőbb szempillaspirálok a boltokban. Nekem már a műanyag kefe is extrém volt, nem is beszélve a hajlíthatóró, a vibrációsról vagy éppen a vécékefére emlékeztetőről. A luxusmárkák után pedig a középkategóriások is megpróbálkoztak ezekkel, több-kevesebb sikerrel.

A L'Oreal Lash Explosionja a Givenchy Phenomen'Eyes olcsóbb újragondolása: az alap, azaz a hosszúkás kefe helyett egy kisebb, gömbölyded kefével lehet felvinni a festéket, ugyanaz.

A piros-fekete csomagolás nagyon dögös, azonban itt szerintem meg is állhatunk az előnyök, pozitívumok felsorolásánál. Lehet, hogy én vagyok gyakorlatlan, nem használtam még eleget szempillaspirált, és minden szempontból konzervatív vagyok, de a Lash Explosionnal nem tudtam szép szempillákat festeni magamnak.

A kefe szára hosszú és vékony, a fej viszont kicsi, ezért elég nehéz eltalálni, hogyan is kell tartani a festéshez. Ráadásul, rettenetesen csomósodik rajta a festék, úgyhogy többször is le kellett törölni, mielőtt végre használni tudtam. Nehéz megszokni a furcsa formájú kefét, nemegyszer összekentem magam, vagy kevésen múlott, hogy nem szúrtam bele a kefét a szemembe - remegős kezűeknek egyáltalán nem ajánlom!

Ugyan jól mutat a szempillákon, de annyira nem szép, hogy megérje a fáradozást - ami viszont kell hozzá. Sietős reggeleken sminkelők vagy kapkodósok válasszanak másik szempillaspirált maguknak. Ezért a pénzért sokkal, sokkal jobbat is találhatnak.

Ára: 4000 Ft körül van (DM-ben biztosan lehet kapni)

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr502179709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én még egyik L'oreal szempillaspirállal sem voltam elégedett...

Több, mint 2 hónapja 3D műszempillám van és letettem a spirálokat úgymond. :) A szempillám egészségesebb és erősebb lett, mert nem teszem ki állandóan a lemosással járó roncsolásnak és már reggel is gyönyörű, Csak átfésülöm is kész is... Azóta alig sminkelek, bár kánikulában amúgy sem igazán szoktam.

Egyébként eddig talán a LANCOME győzött meg legjobban spirál ügyileg. :)
Én kedvelem a spirálokat mivel ha nem használom alig van szempillám.Van :) csak egy dúsítóval sokkal tömörebb lesz.
Te melyiket szereted?Mi vált be?
Nekem most egy Chanel spirál a kedvencem, amit az egyik parfümjük mellé kaptam ajándékba.
Drogériásból nekem inkább a Max Factorosok jönnek be,a L'oreal és a Maybelline szinte soha.
@Mosolyrend: milyen árkategóriában? Olcsóbbak közül az Essence szerintem verhetetlen, de most egy Yves Rochert használok rendszeresen. Az egyik nagy kedvencem például a Diorshow. Legalább ötöt "cirkuláltatok", attól függően, hogy milyen hatást szeretnék...
@neomatsek: amit a Maybelline-ből szerettem, azt megszüntették. L'Orealból a duci fekete (amit Eva Longoria reklámoz), nem jut eszembe a neve, az szeretős.
@Virgogirl: Yves Rocher-t én is használtam, meg van is belőle 2 megbontatlanom is. Engem az is meggyőzött és elfogadható az ára.

www.yves-rocher.ru/images/catalog/products/zoom/56650.jpg
@Virgogirl:
tudom melyikre gondolsz,nálam nem igazán jött be,amúgy ezzel az explosion spirállal nekem az volt többek között a bajom,h hihetetlenül vékony a szára és összevissza hajlik,így amikor hozzányomtam a pilláimhoz teljes olyan érzésem volt,mint ha le akarna törni:S
@neomatsek: A leírás és ezalapján agyonreklámozott gagyival állunk szemben... :-(
@janettaylor: tincses vagy szálas szempilla? Péntekre megbesz. tincsest a kozmetikussal... Vagy a 3D szempilla nem ezt jelenti? :-)
@Scala: A 3D-s szempilla szálankénti és közvetlenül a szempilláidhoz ragasztják, ezáltal 1-2 hónap alatt (ez természetesen egyénfüggő) potyog ki. Nekem legutóbb 6 hétig volt és egész keveset kellett tölteni. Most a 4. hét után megyek. :) Ez már jövőhéten lesz aktuális, de még mindig nagyon szép és azt mondta a kozmetikus, hogy annak köszönhetem, hogy mivel nem spirálozom így nem teszem ki a lemosással roncsolásnak és már most látszik mennyivel erősebb és több szempillám van. :)

Egyébként lehet spirálozni ezt is...

Mivel ezek a közepes hosszúságú (nyugalmi állapotos) pillákra kerülnek fel így érdemes előre gondolkodni, hogy milyen hosszúságú pillákat is szeretnénk. ;-) Ahogy nő a pillád úgy lesz a hatás még hosszabb, de ha nagyon hosszút csináltatunk, akkor beleütközhet a szemüvegünkbe.
Az enyém pl. ezért inkább a természeteshez közelálló (de azért látványos) dúsított és ívelt.
@janettaylor: Értem!
És jó hogy nem túl hosszú a tiéd, láttam olyat, nem szép. A mérték itt is oskat számít! :-)
jav. sokat
És köszi a részletes magyarázatot. :-)))


süti beállítások módosítása