Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikons of the day: Dakota Fanning & Kristen Stewart

2010.03.18. 05:24 - Virgogirl

Dakota Fanning minden szempontból jobban néz ki, mint Kristen Stewart, még a hülye színű ruhában és a béna cipőben is. Szegény Kristen olyan göncöket erőltet, amilyeneket nem kellene, ráadásul, olyan az arca, mintha nagyon csúnyán be lenne állva.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr841848764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dakota választhatott volna a bőre színétől eltérőbb ruhát is,de ha már ezt a rucit választotta,akkor legalább a cipő lehetett volna harsányabb színű,nem szeretem,amikor minden ennyire egyszínű,olyan lapos így az egész...

kristen meg...szavakat is nehéz találni hozzá,béna,stílustalan,ízléstelen,vizuális bűncselekmény:D
amúgy kíváncsi leszek,h ha elmúlik végre ez a nagy tinik gerjesztette twilight láz,akkor mennyi filmben fog szerepelni vagy hány komoly szerepe lesz,mert színészi tehetség kb. annyi szorult bele,mint jó ízlés...
Ennek a Dakota lánynak még bájos az arca, de a Kristen-lány pocsék. Az arca, az alakja sem szép. Zéró kisugárzás. Nekem a Twilight film sem tetszett,igaz csak az elsőt néztem, de a többit biztos nem fogom. Szentimentális vergődés az egész.
Ha lefut az őrület, egyenes út a süllyesztőbe.
Áháháháhá, ezt az előnytelen, görbehátas testtartást! Meg az a zokninyom! (((: Jaj.
@cicómicó: Én láttam a másodikat is, úgyhogy a harmadikat is meg fogom nézni, lesz ami lesz. (: Nekem amúgyis bejön néha a szentimentális vergődés, szóval ha a szenvedéstől vinnyogva röhögős részeket nem számítom, még élvezem is. (:

...

Dakota Fanning egyébként az én szememben megkapóan szép. Most is. (:
Kristen nyugodtan elmehetne egy nyolcvanas évekbeli magazinba... ezzel a tupírozott hajjal, pink rúzzsal és flitteres strech-ruhával egy rettenet - csak azt nem értem, hogyan maradt le az élénkkék szemfestés.
Kristen Stewart olyan, mintha férfi lenne női ruhában. Majdnem minden képéről ez jut eszembe...
Dakotát szeretem, de túl sok itt a natúr színből, mindennek ugyanolyan a színe rajta. viszont a szolid smink szimpatikus, nagyjából mindennap így szoktam sminkelni magam, csak pirosító nélkül, és vékonyabn vonallal a szemhéjamon.
Kristen is szép, bájos fiatal lány lehetne, régen az is volt, de mostanában nem nagyon megy neki.... rossz a frizurája, unott az arca, látszik, h. nem bírja a hivatalos, vörösszőnyeges rendezvényeket, és a ruha sem jó, túl kicsik a mellei hozzá.
Dakota porcelánbabás, Kristen meg a szokásos.
Meg kéne néznem ezeket a Twilght filmeket, valahogy az előzetes alapján énem egyik szelete asszem bírná. Vagy nem?
Ha nem romantikus, hanem szentimentális és vergődés, akkor jöhet. :-)
@Scala: nem, egyértelműen nem, saját érdekedben :)
@Virgogirl: Értem, köszönöm, drága vagy! :-)))
@Virgogirl: @Scala: Mos'mér', egy tapasztalással gazdagabb lenne. ((:
@Etain: @Virgogirl: Virgo okos, nem akarja hallgatni a hosszú kirohanást + vigyáz az drága időmre! :-)))
Én hallgatok rá! ;-) Majd egyszer, még a Star Warst sem láttam, és a GyU-t sem. :-D
@Scala: As u like it, ahogy Shakespeare mondaná. ((:
@Scala: bár én csak az első részét láttam, de én sem ajánlanám :D bár a szentimentális vergődés asszem megvan benne :)
@Scala: azokat én se, meg a Harry Pottert sem, és nem is fogom soha (ha nem kényszerítenek rá) :D a Twilight-ot láttam, nekem bejön, a könyvet is megvettem (haha :D) de a második film már béna, és nem fogok megvenni több könyvet sem. az eleje tetszett, de bebizonyosodott, hogy tényleg nem szeretem az ilyen típusú, sok részes sztorikat.


süti beállítások módosítása