Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Lady Gaga & Beyoncé: Telephone

2010.03.12. 10:41 - Virgogirl

Címkék: videó híresség

Majdnem tíz perces videoklip, elképesztő "öltözékekkel".

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr21833663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

((: Ööö... hát ez NAGYON érdekes volt. Azt még nem bírtam eldönteni, hogy + vagy - előjelű érzelmeket tápláljak-e iránta, de mindenképpen néznivaló. ((:
Isten ments h to be continued!!!:D
hát ez értékelhetetlen, szerencsére minden szempontból. WTF?! azaz kifejtve:
1. akkor most ők leszbikusak a sztori szt?
2. én tudom h sex sells, de nem kéne mutogatni főmusoridőben gaga tangás seggét+pináját (ez azért durva, nem, h egy videóklipben ilyen élesbe van. nem is durva ez nagyon SZOMORÚ.) ha ennyire szereti mutogatni, elmehetne privát táncolni. bár gondolom a fél kiadónak megvolt, m ingyen őt se futtatja senki. + beyoncé vonaglását és csöcseit.
3. nem akarok itt akadékoskodni de a klipp fantasztikus képet ad a fogyasztói társadalom idiotizmusáról és nagyon hasznos lesz 50 év múlva, amikor is ezen a két majmon úgy fogunk röhögni mint most a korda-balázs pároson.:)
4. ez a faszi rendezte a legutóbbi két rammstein klipet is, sajnos azok is hasonló IQ szinten mozognak, de legalább a zene mögött emberek vannak nem randomba összeválogatott special effect-ek.
5. azért németül számolni tudni kéne, nem, ha már kiírják?! az nem EINS???
to be continued....
Nagyon megörültem,mert a 2 kedvenc énekesnőm együtt énekeltek.A szám nem annyira ragadott magával.mindkét csaj sztem halálra fogyizta magát
@j.mara: abban igazad van,hogy leszbikus beütése van,és abban is,hogyan kell írni németül.de kérlek,azért ilyen csúnyán ne beszélj! ha meg pornóznak,meg K-t játszanak,az az ő bajuk,nekik lesz ciki...nekem tuti égne a pofám.
és még nem tetszik az se,hogy tele van káromkodással az egész klip.:(
@marverk: ebbe nem az a gáz, h ciki nekik (persze h az), hanem h a fiatalok ezen szocializálódnak és a börtönt/kurválkodást/srácok lenézését/szimpla semmit (mi ez az ugrabugrálás a végén???) vonzó képként jeleníti meg, természetes lesz. ld. mostani iskolamorál, öltözködés, IHB bulik, emberi kapcsolatok. és mivel a szülők a sok meló miatt nem nagyon foglalkoznak a gyerekekkel, marad nekik az MTV színes-szagos világa, ami egy olyan világ, amit ez a két bohóc képvisel: nincs. és kitartok amellett, h lg-nak pinája van.:) én szeretek káromkodni, ha túlpörgöm magam:)
hú hát télleg érdekes volt....annyiban egyetértek, h túl sokszor van benne gaga fehérneműben, vagy abban se rohangálva és gáz, h ennyiszer beszélnek csúnyán. a zene nem egy nagy durranás, de nem olyan rossz. viszont meglehet nézni és én nem gondoltam volna, hogy 10 percig le tud kötni, szóval érdekes volt. :)
@marverk: @j.mara: ez a káromkodás-szint számomra még teljesen elfogadható.
Ej, az senkinek nem tűnt fel, hogy a Kill Bill első részében szereplő kocsiban utaznak?! Azt hiszem, Tarantino most boldog
ti még nem hánytok ettől a Giga Liba sablontól?
@j.mara: Azt hiszem, pont ezt a reakciót várták. Csak úgy reagálsz, ahogy szeretnék.
És teljesen felesleges megbotránkozni. :) Az, hogy ez a faszi csinálta a rammstein klippeket is... bumm. Azok is csak pont ezeket szerették volna elérni. Hogy az emberek felhördüljenek, hogy "úúúristen!"
Szerintem teljesen elmeroggyant az egész klipp, de inkább legyen ilyen a popzene, mint mondjuk britni... :)
Ez a csaj bármennyire is bolond, félelmetesen jó hangja van, és ha durva is, de van fantáziája ...vagy legalábbis az őt körülvevő stábnak van.
Össze van rakva, el tudják adni.
Aki meg nem szereti, ne hallgassa. Ilyen egyszerű ez. :)
@bigyibogyo: egyen zene, egyen extrémitás, egyen klipek.
Ha jól rémlik egy 9 évvel ezelőtti filmélmnyem, ez a Jonas nagyon sok, és nagyon jó klipeket rendezett már (madonna, U2) de ennek most utánanézek.

Nem tudtam ezt a klipet megnzni annyira akadozik a mobil internetem. :-(
Gaga meg, hát itt van a recept s előzmény: :-D
sanatorium.blog.hu/2010/01/03/mibol_lesz_a_csodabogar
Jól emlékeztem, a Jonast ne bántsa senki, ő csak a trendet követi le, korábban már számomra bizonyított:
" Åkerlund was a member of the Swedish black metal band Bathory from 1983 through 1984. He first found fame as main video director for Swedish pop act Roxette. In 1998 he worked with Madonna for the song "Ray of Light", he has since worked with superstars such as Metallica, Christina Aguilera, U2, Satyricon, Blink-182, P!nk and Lady Gaga. He directed the music video for the Smashing Pumpkins' single Try, Try, Try, from which a short film Try was spawned. He also turned his hand to designer and photographer for the Roxette album Room Service in 2001. In 2002 his first full length movie, Spun debuted. He directed recent adverts for Swedish clothing retailer MQ and the re-imagining of the Devo song "Watch Us Work It" used in Dell Computers commercials.
He has become a long collaborator of pop singer Madonna having worked on such music videos as "American Life", which was pulled due to its graphic content and the Iraq war, and "Jump". He also directed her documentary film I'm Going to Tell You a Secret and her concert television special The Confessions Tour: Live from London.
Among his more recent works was the controversial porno music video for Rammstein's "Pussy" and the video for the Lady Gaga featuring Beyoncé song Telephone."
@Zsüli: én nem botránkozom meg. már az a generáció vagyok, akinek olyan alacsonyan (magasan?) van az ingerküszöbe, h szinte semmi se hoz ki a sodromból. rammstein klipen se akadtam ki, annak ellenére, h nagyon szeretem a zenekart, csak néztem, h ez most mi? innen nem tudok komolyan venni egy zenekart, m szánalmas próbálkozás. megszünt együttesnek lenni. na, azért a koncerten még ott leszek:)
hasonlóképpen nem érdekel egyik bige se, mert igen, van véleményem, de ezt a két menedzsment nem fogja készpénzre váltani nálam, ergó nem értek célt. és "jó hangja van" mind2-nek? na és? attól még fos és gagyi. és "össze van rakva, el lehet adni". ez a szomorú, h ezt el lehet adni. a zenében a szart is el lehet adni, de rohadt gyümölcsöt nem veszel, érted. ez a különbség. hol vannak a felelősök, akik hibáztathatók azért, h a mai popzene+és a hozzá tartozó klipek így néznek ki? ja, ott ülnek a kiadók bőrfoteljeiben, az MTV-nél, és röhögnek azokon, akik ezt a szart megnézik/letöltik/koncertre mennek, mert belőlük van medencéjük, nyaralójuk meg volvójuk.
@Scala: a követi a trendet kategória már messziről bűzlik nekem. ő is csak pénzből él. gondolom neki is megvolt gaga:D
@Virgogirl: @j.mara: hát,van ilyen.én pl. mikor ideges vagyok a körmömet rágom,és fel-alá járkálok,vagy táncolok.van egy olyan NŐ ismerősöm aki nagyon csúnyán beszél....olyanokat mond,hogy a k.Isten f.-jét,én meg mindig azt mondom neki,hogy szappannal kéne kimosni a száját...:D
@Zsüli: igazad van,LadyGa és Bee híresek,bocs,hírhedtek akarnak lenni ilyen botrányos klipekkel...szerintem ők élvezik,hogy így foglalkozik velük a világ....
@marverk: én csak inkább a rövid frappáns kis káromkodásokat szeretem, mint a sh*t, vazze, v a fent említett p*na. Istent nem venném a számra:)
Hmm-hmm. Megnéztem kétszer, hogy ne az első benyomás döntsön. Általában nagyon csípem Gaga klipjeit, de ez most nem sikerült túl jól. Túl zagyva a képi világa, a szám sem tetszik, valahogy nem passzol az egész... Szívesen szembe állítanám a Bad romance-szel, ami viszont nagyon jól össze van rakva, mind zeneileg, mind látványilag, pedig az sem visszafogott alkotás.
Ami tetszett viszont, az egy-két igazai gagás megoldás: pl. az üdítősdboz-hajcsavarók.
szerintem meg idióták :D
a szám egy nulla, és a klippel próbálják eladni. nincs új a nap alatt, csak ők hiszik azt, h valami nagyon innovatívat találtak ki. :)
Megnéztem, most jól végigment. Sértő, hogy ennyire lenézik az embert, ezzel az idióta gagyival.
Esküszöm Kylie Minogue ehhez képest művészet.

És Beyoncé aszisztál ehhez, hát még rosszabb véleménnyel vagyok róla.

Am. lógnak a mellei kegyetlenül a művésznőnek, tudom, sokat fogyott, de van retus is, azt is átrajzolhatták volna. Just at the beginning.


süti beállítások módosítása