Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Mit kell ahhoz, hogy tényleg a lényegre figyeljenek a pasik? Homlokcickó!

2010.03.11. 11:53 - Virgogirl

Címkék: videó vicces híresség


Napi vinnyogvaröhögős álreklám az Oscar-díjas Marion Cotillard főszereplésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr521830980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ki volt az az állat, aki ezt kitalálta? :D:D:D
Nekem nem tetszett, viccesnek sem tartottam. Viszont Mariont még nem láttam ilyen szépnek (persze csak a homlokán lévők csöcs-implatátumok nélkül)
@Demotivation postah: Nem lepődnék meg, ha legközelebb Lady Gaga tényleg kitenné a fejére....
Esetleg jöhetne még a homlok pöcs..
Azért a lógós homlokcsöcs a végén mindent, de mindent visz!
@Zacskóstej: Az nem jó, a zacsitól nem látnál semmit. :-)
Ez kva jó! :D
Bár gyanítom, az értékeli igazán, aki gyakran szembesül mellmagasságba fixált tekintetű társalkodópartnerrel...
Pfff, nem kell. Elég ha a szottyadt melleket a vetkőzés után látjuk meg, addig hadd legyen meg az illuzió legalább...
ha nem gombolná köldökéig ki a blúzát nem is kéne ezt hordania. egyébként meg az még zavaróbb, ha a homlokát nézik az embernek. mellszemüveg lett volna a jó megoldás. amúgy meg klingon.
@segitoember: @Jimbo75:
Így igaz! De képzeljétek el, milyen világraszóló botrányt csinálnának, ha senki nem nézné a melleiket!!
Ha nézik akkor az a baaj,
ha nem nézik akkor meg az a baaaaj...
@georg 48: @baliquez: ha beszélek hozzájuk, akkor ne a mellemet figyeljék, én se a pöcsüket bámulom... egyébként nyugodtan.
Inkább homlok-csöcs, mint szem-ölcs.
@Virgogirl:
Jó jó nyuszifül! Tehát, ha nem beszélsz hozzám, nyugodtan bámulhatom!
Gyönyörű ez a nő.. a reklám viszont ramaty.
Most komolyra fordítva a szót.
Egyszer olvastam Csányinak /etológus/ egy könyvében. Ez az egész kódolva van bennünk. Genetikailag! Nagyon nagy erőfeszítésbe kerül egyeseknek, hogy elvegyék a tekintetüket. Persze kultúrális és inteligentikus beállítottság szükségeltetik!!
Nyilván, a mai világban elvárható lenne egy művelt férfitól, hogy úgy viselkedjen! Még, ha nehezére is eik. Az eddigieket viccnek szántam!
@georg 48: lehet benne valami.
pl. nemrég azt olvastam, hogy az anyukák, ha el akarják választani a gyereket, akkor ne öltözzenek át előtte, nehogy meglássa a mellüket... mert az "elkerülendő" inger :)
Vinnyogvarohogos ? Egy elmaradottabb 9 evesnek...nem inkabb egy 6 eves rohog azon, ha csocsot rak a homlokara.

Angolul tudoknak van egy fokkal jobb poenokkal rendelkezo oldal: www.theonion.com/content/video/new_babysafe_ball_makes_shaking

www.theonion.com/content/video/diet_book_author_advocates_new_no
@goyoq: nagyszerűen rátapintottál a lényegre, tényleg azon röhögtem, hogy csöcsöt rak a homlokára. Nem a hangulaton, nem a paródiajellegen, nem Marion Cotillard nagyszerű játékán. Hanem tényleg a csöcsökön.
Jópofa, főként a pasik paródiája.
Marion valóban nagyon szép itt! A mindenkinek van egy rész meg kééész! :-D
Ha a menyecske nem szerepelt volna pucér meg dugós filmekben, biztosan nem egyből mindenki a mellét nézné.

Egyébként meg mi a baj a mellnézéssel???

Öltözz fel rendesen---nem nézik a melledet.

Az álszent kurva viselkedés: kirakod és aztán reklamálsz miért nézik-----meg nem divat.
@Shopping: Egyetértek. Aki kirakja az azért rakja ki. Ja és azért nehogy már felháborodjunk mert bejön nekünk és nézzük. Pár év múlva meg majd nem nézik akkor az lesz a baj.
@odamondó: @Shopping: az ugye egyértelműen látszik, hogy a "reklámban" nincs kirakva. Egy normál blúz van a csajon. vagy ha nektek ez a kirakva... hm.
Ja, és garbóban, sőt, vastag téli pulcsiban ugyanez a helyzet, akinek nem borsónyiak a mellei, azok tudnának mesélni.
és nem az a baj, hogy nézik, hanem az, hogy akkor is bámulják, ha épp Ukrajna gazdaságpolitikájáról vagy az Ensz legutóbbi közgyűléséről beszélnek a nők... és ez csak sima udvariatlanság.
@Virgogirl: ááááh, hogy pont ezt a két érdekfeszítő témát hoztad fel! Kit érdekel, ha előtte egy csodás dekoltázs van?:-)
De valóban, igazad van udvariatlanság, ha miközben beszélsz a melleidet bámulom, de ha én beszélek?...
Ennél már csak egy nagyobb gáz van, ha nem nézik.
@Virgogirl: nem akartam hozzaszolasommal az erzelmeidbe taposni, amikor az index-rol a "Homlokcsocs" nevezetu linkre kattintottam.

Nyilvan a video lenyege/poenja nem a homlokcsocs, hanem a "hangulat" es "Marion Cotillard" jateka...ez megis csak eteribb szintre helyezi ezt az alkotast, mintha mondjuk egy kevesbe ismert szineszno jatszana el a homlokcsocs arcat...

Elnezest, hogy felreertettem a vinnyogvarohogesed eszenciajat.
@ÁkiBáki: ugye?? Egyébként, ha te beszélsz, szerintem én simán bámulhatom a saját melleimet! És a tieidet is ;)

@goyoq: én tényleg a cickókon röhögtem. ennyire sekélyes és gyerekes vagyok :)
@Shopping:
annyira elegem van már ebből a nézetből...nekem viszonylag nagy melleim vannak (85E) és tök mindegy,h garbót veszek,inget vagy egy kivágottabb felsőt,a bámulás ugyanúgy megvan,és ez igen is zavaró,az ha valaki időnként vet rá egy pillantást az nem,a kettő baromi nem ugyanaz

amúgy állítólag régen,amikor még négykézláb közlekedtünk,akkor a pasik a hátsóra gerjedtek,de amikor felegyenesedtünk,akkor új inger után kellett nézniük,és így a mellekre terelődött a figyelmük,nemtom,h ez mennyire igaz,de nem mentség a folyamatos nyálcsorgatásra
hát nemtom, én akkor is fogom nézni a nők mellét, mert szeretem őket. ha zavarja őket, akkor meg így jártak :D
amúgy ha már csak abból indulunk ki, hogy nők, akkor mindig is lesz vmi problémájuk vmivel, ami igazából nem tudom miért, de számukra olyan, ami szerintük a férfiakat érdekli. pedig nem.
az meg szerintem totál hihető, amikor 2 nagy mell himbálódzik a szemünk elött, és épp hogy csak a kis bimbaja van eltakarva, ránézünk..
azt meg egyik nő se mondja nekem, h ő nem nézi meg a férfiakat.
Nem egyszerűbb, ha levetkőzik. Akkor is figyelünk:)
@AIDS: igaz, a vastag téli garbóban éppcsak el van takarva :DDD
@vagyok59: mondjuk, egy zsúfolt tárgyalóban? De. Egyszerűbb.
@neomatsek: Vigyázz Neomatsek, milyen adatokat adsz ki magadról, még a végén az idetévedő minden bizonnyal nagyszerű, tökéletes testű férfiemberektől kapsz egy "blokkolnának/sunáznának" bókot. :))))
Ne minket hibáztassatok, igy lettünk kódolva genetikailag. Nem egyszerű ám tenni ellene. Ha nem nézzük meg az is baj...ha megnézzük az is...nem jó nektek semmi :))))
@Virgogirl: khm ... ha én "dekoltálnám" a pöcst a mindennapokban, lehet te is arra figyelnél kicsit ..

ennyit a feltünő öltözködésről ... aki nem akarja nem mutatja ... és akkor nem nézik
@cicómicó:
az ilyen értelmiségi kommentekkel nem szoktam foglalkozni:D

@BushDoctor:
a nézéssel nincs baj,azzal sem ha valaki többször odapillant,a folyamatos,nyálcsorgatós,rábambulós bámulás az,ami elég zavaró:D
@Majdnem: én is arra figyelnék, meg az erkölcsrendészet is
ez az egész egy nagy műbalhé a nők részéről.
ha megfigyelitek, a reklámban mindegyik kivágott, mélyen dekoltált felsőt visel. HÁT AKKOR MEG MÉGIS MIT VÁRTOK, KEDVES CSAJOK?

ha ti kiteszitek, mi megnézzük.
ez ilyen kib*szottul egyszerű.

tessék garbópulcsit, vagy valami bő kapucnis felsőt felvenni, és hoppá! máris megváltozik a világ. ennyi.
u.i.: most nézem, hogy vannak garbók, oké. :-)
... de olyan képek nincsenek, amikor a pasik a garbót viselő csajt bámulják! :-P
@Bono: mély dekoltázs és mély dekoltázs között is van különbség. És azt várjuk, hogy amikor beszél egy nő, akkor arra a néhány percre (egy hivatalos, félhivatalos beszélgetés esetén), ne a mellét bámulják. Olyan nagyon nehéz megtenni? :)
Marion Cotillard jó!
a reklám tetszett! :)))

@Zacskóstej: azt unikornisnak hívják. :)))

@neomatsek: megtennél egy dolgot nekem? pontosabban a témának: ha benne vagy, akkor vegyél fel egy jól dekoltált felsőt és a melleid közé hennáztass (tetoválásra nem szólítalak fel, azt utálom) egy darab nagy, jól látható, felfelé mutató nyilat.
kíváncsi lennék a reakciókra.

@AIDS: részint igazad van: ez egy nyilt elismerés ha megnézik. jól.

@Virgogirl: "arra a néhány percre (egy hivatalos, félhivatalos beszélgetés esetén), ne a mellét bámulják. "
előtte-utána szabad?
Undorító.Tej nem folyik belőle??!
@Rocko-:
fölösleges lenne,mert rengeteg pali - akárcsak te - sosem fogja megérteni,h mi a különbség a bámulás és vetek rá egy pillantás között,az első elég kellemetlen,a másik kedves elismerés,tetoválásom pedig már van,szal köszönöm:D

amúgy elmesélek egy sztorit,aszem témába vág:
Egerben laktam,mert akkor még nappalis voltam a fősulin,és többen laktunk együtt,az egyik lakótársam megkért,h ugorjak már el neki dohányért,elmondta,h milyen márkát vegyek,mert neki nem lesz rá ideje,a bolt meg úgyis közel van,megtettem
a boltban az eladó srác következetesen végig a melleimnek beszélt,nekem elég kellemetlen volt,aztán amikor végre megtalálta a keresett márkát és megmondta,h mennyibe fog kerülni én közöltem vele,h kérdezze meg,h melyikük fizet,közben a melleimre mutattam:D
így már neki volt baromi kellemetlen a dolog,én meg jót röhögtem utólag,és nem,nem kivágott felső volt rajtam:D
@neomatsek: "sosem fogja megérteni,h mi a különbség a bámulás és vetek rá egy pillantás között"
rápillanatni bármire lehet. mellre, kiskutyára, egy doboz tejre, egy adag szarra, 3 lepkére és egy óratoronyra is.
nézni (vagy ha neked az jobb: bámulni) viszont csak azt fogja az ember ami tetszik neki. vagy múzeumban is az emberek bámulják a képeket?

"én közöltem vele,h kérdezze meg,h melyikük fizet"
:DDD
ez jó!

"így már neki volt baromi kellemetlen a dolog,én meg jót röhögtem utólag,és nem,nem kivágott felső volt rajtam:D"
és véletlenül se gondolod hogy ez egy elismerés? igaz, a módja nem a legjobb, de elismerés.
@Rocko-:
nem tudom elismerésnek venni,mert zavaró,ha beszélek valakihez vegye a fáradtságot,h rám figyeljen és ne hagyja,h egy testrész vagy bármi elvonja a figyelmét,az ha valaki állandóan a mellemet bámulja kommunikáció szempontjából baromi idegesítő,ennyi erővel telefonálhatna is vagy akár hátat is fordíthatna:S
nemtom miért ekkora probléma ez,mert van olyan pasi,aki meg tudja oldani,h a melleket is megnézze magának,de a mellekhez tartozó nőt se sértse meg,és vannak olyanok,akiknek ez nem megy vagy nem is akarják kultúráltan megoldani a dolgot,úgy látszik ez egy örök életű dolog lesz a két nem közt:D
@neomatsek: na de elvárás is hogy megnézzek, nem?

szóval kicsit nehezen elvárhatónak tartom hogy egy nőt a férfi nézze is meg nem is.
el kéne dönteni csajok hogy mit akartok.
@Rocko-:
én ugyan senkitől nem várom el,h megbámuljon:D
@Rocko-:
na,a második fele meg lemaradt,hülye blog.hu :S

meddő vita az egész,mivel nem érzed a különbséget a dolgok közt,és csak annyit érzékelsz az egészből,h a nők nem bírják eldönteni,h mit akarnak:D
mondom van olyan pasi,aki boldogul ezzel az egésszel,van aki meg nem,úgy látszik te utóbbi vagy:D
neomatsek 2010.03.14. 20:24:17
szingli életvitelt folytatsz?
mert ha nem, akkor igenis van elvárásod aziránt hogy megnézzenek. maximum nem annyira, mint te szeretnéd.

"h a nők nem bírják eldönteni,h mit akarnak:D"
mert elég gyakran így van. :)
de gyere ki a hóra, beszéljük meg! ígérem, nem nézem a melleidet. :D
@Rocko-:
azért azt,h kikkel szemben milyen elvárásaim vannak had döntsem már el én,csak azért mert 10-ből 9 ember egyformán gondolkodik nem kell mindenkinek így tennie,szal csak azért mert te eddig olyan nőkkel találkozták akik elvárták ne gondold azt,h mindenki elvárja:D
(amúgy nem folytatok szingli életet)

már nincs is hó:D
@Rocko-: a nők nagy része egyáltalán nem "várja el", hogy megnézzék. Főleg nem azt, hogy megbámulják. Persze, van olyan, aki elsősorban azért és úgy öltözködik, hogy megbámulják, de azokat az sem zavarja, hogy valaki folyamatosan a dekoltázsukra tapasztja a szemét, miközben beszél.
ugye nem baj ha nem hiszem el hogy egy divattal és szépséggel foglalkozó blogon nők azt mondják hogy nem elvárás hogy megnézzék őket? :)

később kifejtem.
@Rocko-: egészen meglepő dolgot fogok mondani. A nők jó része nem azért öltözködik, hogy megbámulják. Hanem azért, mert ő jól érzi magát úgy. Nem másoknak öltözködik, hanem saját magának. Ez az esetek nagy részében egy férfi számára felfoghatatlan.
Ha ezen felül megnézik, az akár jó is lehet. De nem ez a cél.
@neomatsek: de-de, most esett hó. :D

@Virgogirl: @neomatsek:
de, bizony van egy elvárás arra hogy megnézzék a nőket. még ha nem is tudatos, de van igény erre. még ha nem is tudatosan.
elvégre a párválasztás innen indul, a figyelem felkeltésével. mert lehet mondani, hogy a belső érték a fontos, de azt hiszem még nem hallottatok olyanokat egy nőre, hogy "húúú, micsoda kerek lelke van!" vagy "azt, mekkora oltári gyerekszerető!", szóval külsőtől indul az egész játék.

a másik hogy az önbizalomhoz szükséges hogy érezze magát elismerve, azt hogy nő. ehhez viszont kell az öltözködése is. nem láttam még olyat se, hogy valaki azt a ruhát vette meg ami elsőre a kezébe akadt, és reggel is így öltözködik fel. kell ez hozzá, ez egy egészséges szint, nincs ezzel gond, nem azt mondom hogy mindenki primadonna aki illegeti-billegeti magát mások előtt, de igény van rá. még ha tudat alatt is.

Virgogirl · csecsebecse.blog.hu/ 2010.03.15. 23:22:45
na de miért is érzi magát jól benne? mert kényelmes, oké, ez egy érv. de a másik az az hogy jól mutasson benne. ha nem tudatosan másoknak akar tetszeni, de magának biztosan. ugye hogy mindenki boltban rögtön felveszi a vásárolt ruhát, és megnézi magát benne, hogy jól áll-e. ;)
így magára tekintve van igény hogy a látvány amit mutat az jó legyen.
@Rocko-:
akár hiszed,akár nem,én magamnak élem az életem,nem másoknak,magamnak akarok tetszeni,nem másoknak,szal tényleg nem várom el,h megnézzek,azt meg pláne nem,h megbámuljanak:D
ha reggel a szekrény előtt állok akkor nem aszerint öltözködök,h na vajon melyik ruciban lennék a legfeltűnőbb jelenség,hanem,h éppen mihez van kedvem és hova kell mennem

a legtöbb nő alapjáraton szereti a divatot és a vele kapcsolatos dolgokat,ez olyan,mint a legtöbb pasinál a vonzódás a technikai kütyük iránt,ennyi

vannak tényleg olyanok,akik szeretnének kitűnni és elvárják,h megnézzék őket,de a legtöbb nő nem ilyen,és nem attól fogja magát nőnek érezni,h megbámulják vagy,h a munkásuk utána fütyülnek,hanem attól,h foglalkozik magával,vesz magának egy szép ruhát,eljár fodrászhoz stb.
@neomatsek: "magamnak akarok tetszeni"
erről beszélek. ha mástól nem is várod, de magadnak akarsz tetszeni, szóval igényled a figyelmet.

ismétlem: tudom skálázni ezeket a szinteket és ezt nem keverem össze azzal hogy más teszi magát a férfiak előtt.
@Rocko-: részben értem (egyet is értek), hogy miről beszélsz...

Az jutott eszembe, hogy néha a nők még nem csak maguknak akarnak "tetszeni", hanem más nők elismerését is ki akarják vívni, hisz mi a saját nemünkkel szemben sokkal kritikusabbak vagyunk... A legnagyobb bók (akár irigykedő pillantás) egy másik nőtől származik.

Félre ne értsd, nem gondolom, hogy ti ennyivel egyszerűbbek vagytok csak máshogy gondolkodtok és láttok egy nőt...
@janettaylor: köszönöm a megértést! :)
@Rocko-:
azért a kettőt ne keverjük,mert te azt állítottad,h a nők elvárják,h megbámulják őket,na az nem egyenlő azzal,h valaki saját magának akar tetszeni :D
@neomatsek: a figyelmet várják el, nem a megbámulást.
olvasd csak vissza. vagy nem figyeltél? :p
@Rocko-:
vajon mire figyeltem,h így összekevertem a dolgokat:D:D:D:D:D
de azért a másoktól elvárt figyelem tényleg nem egyenlő a saját magad igényeinek való megfeleléssel;)

amúgy üdítő volt olyan emberrel vitázni,aki nem kezd el kapásból személyeskedni és anyázni:D
@neomatsek: akkor most már felhúzom a sliccem, vagy dobáljál huszasokat kérlek.

igaz, másik figyelme nem egyenlő az egyéni igényekkel, mert az igények tartalmazzák a figyelmet.

anyázást meg úgy nem értem. minek? felesleges, eszmecseréhez nem szükséges, egyébként csak energialevezetésre jó. de akinek arra kell, az inkább dugjon vagy sportoljon.
@Virgogirl: @Rocko-: A nők azért öltözködnek, sminkelnek, törődnek magukkal, mert a következőknek akarnak tetszeni:
1. önmaguknak
2. más nőknek
3. a férfinak (egyes szám!) vagy amikor olyan a helyzet, hogy kell valaki a férfiaknak
Ebben a sorrendben!!!
Évszázados axióma.
@Scala:
igen, ezeket irogattam én is, csak sorrendet nem akartam felállítani.
bár még képlékeny volt előttem hogy az önmagának mit takar: mint látvány akar tetszeni vagy mint önbizalom-fejlesztő tényként akar megfelelni.
meg ugye a harmadik pontot is lehet cincálgatni, hogy van aki minden férfinak akar tetszeni, van aki sokak előtt akar jól mutatni (s belőlük választani), illetve van olyan, aki már csak egynek. :)
@Rocko-:
valami rosszat mondtam vagy honnan ez a hangváltás?
@neomatsek: a hangnem nem változott, csak nem irogattam szmájlikat. ;)
@janettaylor: Az irigykedő pillantásban olyan igazad van! :-)))
@Rocko-: Sztem a nők általában csak egynek akarnak tetszeni, mert kinéznek valakit elg hamar, és ezt értsd implicite, hogy az nem feltétlenül az aktuell partner. Már csak azért is lényeges így szűkíteni, mert mindenkinek nem lehet tetszeni.
A ribancok kiraknak mindent, és igen, ők egy általánosabb merítést céloznak, de ez már fogalmilag is következik: ők ribancok.

Egyébként hogy Niurkát idézzem egy másik blogról: a hazánkba szakadt amerikai fotós a kilencvenes évek közepén csak úgy kapkodta a fejét, hogy itt mennyi kurva dolgozik, jár kel a városban, aztán rájött, hogy itt a nők így öltözködnek. Hahaha.
@Scala: na de amíg meglesz az az egy, addig is mindenképpen a legjobb formátokat akarjátok hozni, nem? ;)

az idézetet olvastam, vicces, de nem értek egyet vele. főleg,hogy a '90-es évek elmúlt és az se mindegy hol, milyen kontextusban járt Magyarországon.
@Scala: jött, látott, megmondta a tutit, amit mi napok óta próbáltunk megfogalmazni :D
most olvastam,h marion kitüntetést kapott a francia kulturális minisztertől,aki szó szerint mellbe szúrta szegényt a kitüntetéssel:D

justjared.buzznet.com/photo-gallery/2434774/marion-cotillard-officer-order-arts-letters-03/
@Virgogirl: akkor tessék úgy megfogalmazni, h férfinépség módjára is meg lehessen érteni. :P

@neomatsek: 1) a kitüntetést megérdemli.
2) szúrnám én is. :]
@Rocko-: A legjobb forma hozása: nézd, a nők is emberek, alváshiánnyal és sok nyűggel, nagyon sokszor persze olyankor tetszünk meg, amikor nem akarunk az égvilágon semmit. Sztem elg érthetően leírtuk neked, hogy miben téves az általánosító elméleted.

Szarunk bele igen sokszor, nem kell mögöttes tartalmat keresni hétköznapi viseletekben. Az ápolt és nett, lehet csak igényes, minden további szándék nélkül, mert megérdemli.


süti beállítások módosítása