Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

The Oscars - lájv

2010.03.08. 13:10 - Virgogirl

Címkék: fotó divat híresség gála red carpet ruhamustra

Lassan elérünk a gála végére... nem vagyok elragadtatva. Unalmas az egész, unalmasak a ruhák, egyik öltözékre sem csodálkoztam rá annyira, mint amennyire szerettem volna. Persze, lehet, hogy csak én vagyok fáradtabb és öregebb.

Meryl Streep - semmi erőlködés, semmi fakszni... mintha a szekrényéből rángatott volna elő egy húszéves darabot, indulás előtt egy órával (és még így is klasszisokkal jobban néz ki, mint sok tinicelebke). Nemhiába. :)

 

Kristen Stewart - az ügyeletes kiskedvenc Monique Lhuillier ruhában. Ha a színésznőt ki lehetne radírozni belőle, a ruhát imádnám. Azt viszont soha nem fogom megérteni, hogy akinek tényleg semmi melle nincs, az miért vesz fel egy ilyen pánt nélküli felsőrészt.

 

Nicole Richie - az egyik kedvencem volt az estén, elsősorban azért, mert annyira nagyon "más" volt az öltözéke, mint a többieknek. A sminkje gyönyörű, és nagyszerűen erősíti a ruha retrós hatását. Reem Acra ruha van rajta egyébként.

 

Sarah Jessica Parker - Chanelban. Nagyon öregnek tűnik, és láthatóan nem érezte olyan nagyon jól magát ebben a ruhában, elég sokat igazgatta. A ruha egyébként nagyon tetszik, különleges és kifinomult.

 

Rachel McAdams - Elie Saab tervezte a ruhát (és én már a divatbemutatón kinéztem magamnak. Az anyag miatt kicsit túl nyárias, de egyébként tetszetős.

 

 
 
 Queen Latifah -az első pillantaban elnyerte a szívemet gyönyörű árnyalatú, kifinomult, elegáns ruhájával. A sminkje is lehetne egy kicsit ehhez illeszkedőbb.

 

Mariska Hargitay - az egyik legjobb ruha az estén...

 

Miley Cyrus - Jenny Packham ruhában. Annyira nagyon próbálkozik, de még olyan alapképességeknek sincs birtokában, mint a normális testtartás vagy a viszonylag intelligens arckifejezés. Nem kellene erőltetni.

 

Sandra Bullock - Marchesa ruhában. A rúzs elrontja az egészet... egyébként nagyon csinos lenne, de ez a borzalmas szín a száján... olyan lesz tőle, mint egy műanyag baba. Ennek ellenére, ő már egy Oscar-díjas műanyag baba. :)

 

Jennifer Lopez - Armani Privé ruhában. Olyan, mintha csomagolópapírba lenne tekerve. Igazából akár még tetszene is, de nem tudom megkedvelni ezt a ruhát, bármennyire is próbálom.

 

Tina Fey - Amennyire szeretem, annyira nem találom előnyösnek neki ezt a Michael Kors ruhát. Kövéríti... úgy néz ki benne, mint egy flitteres hurka.

 

Mariah Carey - nem találok szavakat... és nem a bámulattól...

 

 
 
 Kate Winslet - egészen fantasztikusan néz ki...

 

Gabby Sidibe - egy nagyon, nagyon különleges újonc, akinek semmiféle előképzettsége nincs a színészethez, mégis egyből Oscar-jelölésig jutott. Igen erősen nem a hollywoodi szépségideál, de azt hiszem, mindent kihoztak belőle, amit lehetett. A ruha gyönyörű Marchesa.

 

Demi Moore - Versacében... egyáltalán nem tetszik, elsősorban a nagyon erős déjá vu-érzés miatt. Csinos, elegáns, de ásítok, ha ránézek. Unalmas.

 

Elizabeth Banks - a haja és a sminkje nagyon bájossá teszi, így aztán a nem túl tetszetős ruhát is jobban el tudom fogadni neki...

 

Charlize Theron - nagy csalódások ugyan nem voltak még ma este nekem, de kicsik igen. Theron is kis csalódás. Sem a színek, sem a smink nem tetszik, a cickórózsák pedig kifejezetten idegesítenek. Dior estélyiben van egyébként.

 

Carey Mulligan - a viszonylagos újonc talpig Pradában. A ruha fele (a felső) tetszik, az alja nekem valahogy nem elég "odaillő". Nem baj, még bármi lehet belőle.

 

 
 
Amanda Seyfried - üresnek érzem, semmi ékszer, semmi szín (pedig mindkettő elég hangsúlyos kellene, hogy legyen), ennek ellenére elegáns, csinos, kellemes. Armani Privé ruhát visel egyébként.  

 

 
 
Anna Kendrick - gyönyörű, nagyon kellemes színű Elie Saab ruhában. Babaszerűen tökéletes.  

 

Diane Kruger - természetesen Chanel estélyiben. Nem tetszik annyira a ruhája, de annyira jól van összerakva, annyira szép az összeállítás, hogy megbarátkozom vele.

 

Maggie Gyllenhaal -  a szokásos elegáns, de egyedi stílusában jelent meg. Nem nagyon tetszik, jobb lenne valami klasszikusabbat látni rajta.

 

Zoe Saldana - Givenchy Couture-ban. Nem tetszik. Aránytalan az egész külseje. A színek viszont gyöngyörűek...

 

Vera Farmiga - egyrészt én sokkal fiatalabb énjére emlékeztem, de rettenetesen megöregedett... ez a ruha meg már lejárt lemez nekem. Színben, fazonban is láttam már ilyet vagy hasonlót párszor, és nem örülök neki, hogy rajta is ez van.

 

Virginia Madsen - majdnem tökéletes, az öv kivételével...

 

Cameron Diaz - az est egyik legkellemesebb csalódása. Nagyon sok bajom volt vele az utóbbi időben, de most dívás, elegáns, csillogó.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr451817928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eddig nálam Amanda Seyfried és Anna Kendrick a befutó. Maggie Gyllenhaal borzasztó...
olvasgattam a külföldi oldalakat,és amanda ruhájára azt mondták,h olyan,mint a buborék fólia,diane ruciját pedig bekapta a papír megsemmisítő masina:D
nekem is hiányzik amandáról valami szín,mondjuk egy erősebb rúzs jobb lett volna vagy egy feltűnőbb fülbevaló,ezt meg ideadhatná nekem:D
anna kendrick feje jó,de a ruha túlságosan hasonlít a bőrszínéhez,ezáltal nagyon egybeolvad:S
diane tetszik,már mint a ruha tényleg furcsa,de így együtt a haj,a smink,a ruha jól néz ki,kerek egész,ha már ő nem az
maggie meg borzasztó,mint mindig,oké,h egyedi akar lenni,de ezt megtehetné úgy is,h a sminkje,az ékszerezése és a ruhája összhangban legyen...
ez a díjátadó a furcsa ruhák felvonulása lesz....
Bár itt nincs kint a képe, de nekem Meryl Streep tetszik a legjobban. Nem éppen fiatal, de gyönyörű a ruhája és ő is nagyon szép!
Csak engem ráz a hideg Zoe Saldana "mosolyától" ..?
Nekem Cameron Diza tetszik a legjobban. Vera Faminga az Egek urában sokkal fiatalabbnak tűnt.
Sandra Bullock meg még jobban belopta magát a szívembe az Arany Málnás fellépésével
Carey Mulligan nálam a befutó. Diaz is még az élmezőnyben.

Miley izé mit keres az Oscaron már többedszerre? jelölték valami disney-s nyekergéséért? a száját nem tudja becsukni, a műszempillláit túladagolták. őrülten idegesít

Kate Winslet egyértelműen fogyott, akármit hadovál a súlyáról.

Jennifer Lopez irritál, irritál, irritál.

Sandra Bullock sminkjét valóban elcseszték, főleg a szeménél. Úgy néz, mint hajdanán Michael Jackson.

Vera Farmiga a filmben vagy 20 évvel fiatalabbnak tűnt.

a többiek nem érdekelnek, mert vagy vízihullák vagy túlzásba estek.
@gallianori: Az utolsó mondatod tetszik :)
Diane Kruger haja nagyon gyengécske.
A Gabby Sidibe ruhájának vállrészét jobban kellett volna elkészíteni, a hízás nyomai nagyon látszódnak a karján.
Mariah Careyt most már komolyan sajnálom.
@cicómicó: Engem is, vicsorog, erőltetett, és a ruha is gáz. Túl sok.

Jenifer Lopezt és Demi Mooret meg kell védenem, ők jobb, ha nem kísérleteznek, már abban a korban és állapotban vannak, amikor az csal balul sülhet el.
Maggie Gyllenhaal borzalmas.
Bullock rúzsa a színpadon nem tűnt ilyen rossznak.
Theron nekem sem tetszik, ezt a rúzst mindenki felejtse el, Cameron dettó, és nekem ő nem jön be.
Mariah drágám el van tévedve rendesen. :-(
Vera Farmiga mint egy rosszindulatú vírus mikroszkópikus képének felnagyítása.
@Zsüli: nem, engem is, de hajnali kettő körül még nem volt róla jobb kép, és a többi közelin ugyanezt csinálja

@Scala: micsoda asszociációk...
Nekem Meryl Streep és Helen Mirren volt a kedvencem. Mindketten nagyon-nagyon elegánsak és sugárzók voltak. Cameron Diaz abszolút kellemes meglepetés volt ezen az estén. A kellemetleneket inkább nem mondom..pl. Natalie Portman rövid ruháját, ha jól láttam..na jó, egyet-kettőt mégis: Sandra évek óta ugyanúgy néz ki..legalább a haja lehetne egyszer másmilyen (most egyébként is utálom, mert miért ő kapta? miért? miért?), Kate Winslet pedig agyon van púderezve..és unalmas.
@ElisabethB.: Láttad talán az Oscarral jutalmazott filmjét?
@Scala: Az asszociációd szuper. Pl. én az ő Oscar jelölését sem értettem.
lehet, hogy én vagyok nagyon maradi, és most a peep toe a divat - utcai ruhához természetsen szép is lehet-, de könyörgöm estélyre, pláne ilyen rangosra nem zárt orrú cipőben illene menni? amúgy nálam Queen Latifah nyert.....
nemrég láttam Penelopét is... arcfelvarrásról jött, az tuti.
Mariskának a ruhája nagyon nem (a derekán levő masni, a fodrok...)
@domke: szerintem ezek nem annyira szandálok, mint inkább "koktélcipők". Én már annyira megszoktam ezeket az estélyikhez, hogy nem is nagyon tűnnek fel
Még Meryl Streepet említeném, aki fantasztikusan nézett ki!
Egyetértek! Kate Winslet, Anna Kedrick és Mariska Hargitay is nagyon harmónikus. Nekem személyszerint Sandra Bullock és Diane Krüger is tetszik.

Aki viszont nagyon nem találta el: Amanda Seyfried, ez a ruha nem emeli ki az alakját, Charlize Theron is érdekes és persze Mariah Carey, de ez nem újdonság. Maggie Gylenhall meg mintha egy hawaii inget tekert volna magára.
@cicómicó: Igen. De tény, hogy már arra várok, mikor kapja meg Meryl azt a bizonyos harmadik szobrocskát..Tudom, hogy ez nem filmes blog, így most nem fejteném ki Oscarral kapcsolatos érveimet és érzéseimet. De legalább annyira ellentmondásosak, mint maguk a ruhák:)
Virgo: lehetne egy képet Helen Mirrenről? Annyira szép volt..
@ElisabethB.: nyugodtan fejtsd ki, kíváncsi vagyok rá!

Egyébként meg tervezek még egy nagyobb összeállítást, de holnap (vagyis ma...) le kell adnom a szakdolgozatomat, és igyekszem befejezeni.
oké, eddig azt mondtam carey-ről, hogy bármilyen kövér, őszintén boldognak tűnik és ez pozitívum, de most én is csak egy együgyű kiskamasznak látom, aki egy 30as kövér testébe ragadt.

bullock mindig, mindenhol idegesít, nem tudom miért. mostmár viszon leállhatna a botoxal, mert egy merev, szopósszájú barbi lett belőle.

kate winslet tetszik, de vele amúgy is elfogult vagyok

cameron diaz megint vigyorog, mint egy béka.

demi nagyon tetszik. újra csak azt mondhatom, hogy a plasztikai sebésze minden centet megért. a korosztálya tagjai petyhüdt képű háziasszonynak néznek ki mellette, pedig gyanítom, hogy azért ők is költöttek már az arcukra..
Meryl borzasztóan szép, és nem azért mondom, mert ő Meryl.
nekem SPJ ruhája tetszik a legjobban,de az arca nagyon öreg.
de valahogy mindenki olyan öregnek tűnik a képeken,jobban kijönnek a ráncok a vakufényben.
Mariska Hargitay fekete estélyije csodaszép!
Maggie Gyllenhaal ruhája is tetszik,én bírom ezt a csajt!
Demi Moore és Cameron Diaz nálam még a befutók,jók ezek a világos ruhák is.
SJP meg Diane Krüger ruhája olyan béna, a Chanelnek nem kenyere az estélyi.
Vera Farmigának milyen a szeme?
Amanda Seyfried és JLo ugyebár majdnem azonos ruhában.. Seyfried átvehette volna a másik ruha felsőrészét.
Miley izé (á la Nóri :-)) arcáról süt az "értelem". a ruhája alja jó. de annyira idegesítenek már a pánt nélküli estélyik, miért kell erőltetni? a nővérem alig talált pántos menyasszonyi ruhát. a hülye eladónő meg bemeséli, hogy azért nincs pántos ruha, mert az kényelmesebb, a pánt bevág!!!! jéézusom! na bocsi, más a téma :-)
Elizabeth Banks ruháját már tuti láttam a Golden Globe-on más színben.
Mariah arca egyre majomszerűbb.
Carey Mulligan ruhája tetszik, csak a "cukifeje" nem.
Charlize Theron meg tuti nagyon boldogtalan. furcsa mostanában, elvesztette a báját, üdeségét.
Olyan szép Meryl Streep, olyan profi, és rajta is dolgoztak picit, de 'természetes' lett.
A Chanel estélyik nekem tetszenek. :-) Igen, SJP is, van rajta hat tonnyányi vakolat, és ez üdvös. :-)

dizzynessy (törölt) 2010.03.09. 06:51:24

sziasztok! ez az első hozzászólásom, nagyon tetszik a blog(már olvasom pár hete:), tegnap reggel amint felkeltem az volt az első dolgom hogy megnézzem az Oscar estélyiket, számomra Rachel McAdams volt a legszebb, imádom a ruháját, és maga a színésznő is szimpatikus!) Meryl Streep is olyan szép, természetes..:)
egyik legcsúnyább szerintem Maggie Gyllenhaal volt, olyan ebben a ruhában mintha magára tekert volna két kínai sárkányos inget..gondolom tudjátok melyikre gondolok..

dizzynessy (törölt) 2010.03.09. 06:54:42

@asztalszék: most olvastam a kommented végét, úgy érzem egyetértünk..:D
Én még azt nem értem,hogy a többségnek miért kellett szürke ruhákban,(ami teljesen unalmas mind fazonban,színben,és mindenben,)elmennie,amikor erre készülnek már pár hete és nem bírta megmondani nekik senki hogy mekkora sz.rul néznek ki így???pl.(Amanda Seyfried,Elizabeth Banks,Deborah Ann,stb...)
@Virgogirl: Fejtem:) De csak a leadás után olvashatod el:)

Nagyon szeretem a filmeket, így aztán izgatottan várom évről-évre, hogy ki lehet a befutó..vannak nagyon komoly filmes díjak, és vannak mindenki által ismert díjak, meg ennek a metszete. Szerintem az Oscar ebbe a kategóriába tartozik. Még a 90-es évek második harmadáig úgy éreztem, hogy az Oscar minőségi díj, és akárki nyert, örültem és ezzel párhuzamosan nagyon sajnáltam a másik négyet. De ez mára elmúlt..ha valaki a szívére teszi a kezét, azt még talán meg tudja mondani, hogy tavaly ki nyert, illetve kit jelöltek (nem a legjobb hangvágás díjra gondolok:), de hogy tavaly előtt, meg az előtt...ezek a filmek már nem sok nyomot hagynak bennem/maguk után. Sandra jelölése - most ez egy jó példa, nem akarok személyeskedni, és komikaként kedvelem őt - ennek az ékes példája. Azt gondolom, hogy aki Oscar díjas színész, annak vagy szenzációs alakítást kell nyújtania, ami beleég az eszedbe, a lelkedbe, vagy ha évekig ő a nagy vesztese ennek a díjnak, akkor szoktak "kompenzálni" (pl. tavaly Sean Penn, akinél mind Mickey R. mind Frank L. sokkal jobb volt, de ugye ő nem kapott sem a Nevem Sam-ért, sem pedig a Ments meg Uram!-ért), aminek én nem igazán vagyok híve, de elfogadom.
Így aztán Oscar nem(csak) a filmről szól, hanem a film által produkált bevételről, meg a lobbiról, és arról, hogy a jelölt hányszor szerepel és milyen címlapon...Vigasz: az idő úgyis kiszűri a "valódi" Oscar-díjast..csak ez Fellininek kevés.
@ElisabethB.: Saen Penn a 21 grammért kapott Oscart, a Ments meg uramért, pl. azért nem adtak neki a köv. évben.
Amúgy nagyjából egyetértek a leírtakkal, azzal, hogy kezdenek visszaállni az értékesebb alkotások díjazására, egy-két éve, mert a Titanic, Star Wars, Gyűrűk Ura, Tégla vonal nevetséges volt, szánalmas, és felháborító. Akkor szoktam át a cannes-i listára. Rájöttek az amcsik is, hogy komolyan vegyék őket, a belterjességet meg kell szüntetniük.

Scorsese sztem meg szar rendező.
@Scala: Tavaly kapott még egyet Sean Penn a Milkért is. Scorseses állításoddal nem értek egyet, vannak jó filmjei. Pl. Casino, Rettegés foka. Vszínű, hogy az új filmjét is meg fogom nézni.
@Scala: De Tom Hanks mégis tudott duplázni..(ami előtte csak Spencer Tracy-nak sikerült)..bár ezzel nem akarom azt mondani, hogy Sean P. megérdemelne/megérdemelt volna egy ilyen duplázást. A monstre-filmek meg..nem tudom, mi lenne a helyes megoldás. Mert a Titanic pl. tényleg nagyon látványos, és nagyon igényesen kivitelezett film (Cameron az a fajta rendező szerintem, aki kiváló iparos), de a beleírt történeti szál nagyon gyenge lábakon állt. Ilyenkor lehetne elég az operatőr és a látványtervező díjazása? Scorsese nem tudom, hogy jutott eszedbe;) A régi filmjei, pl. a Casino és a Nagymenők nagyon klasszak, csak kár, hogy nem akkor és nem azért díjazták, hanem pont a Tégláért..
@ElisabethB.: leadtam, úgyhogy végre azzal foglalkozhatok, amit annyira szeretek (veletek)
Az állításaid 90 százalékával tökéletesen egyetértek.
nagyon szeretek moziba járni, imádom a filmeket, de egyáltalán nem gondolom, hogy az Oscaron a legtöbbet nyújtó vagy legjobb alakításokat díjaznák - a Titanic, a Gyűrűk ura szerintem azért odatartoznak -, sokkal inkább a belső hollywoodi politika játszik benne szerepet. Épp ezért a díjak jó része inkább életmű-elismerés, vagy a közönség igényeinek kiszolgálása, főleg az elmúlt években.
Sean Pennt én egyáltalán nem szeretem, de a Milkben egészen fantasztikus volt - azt meg, hogy a nevem Samért miért nem kapott, a Trópusi viharban nagyon szépen elmesélték. :)
Sandra Bullockot nem nagyon értem én se.
(mondjuk, most csúnya módon úgy kritizálok, hogy kb. január közepén láttam utoljára bármilyen filmet, a szokásos kétheti mozilátogatások mellett) De a jelölések között voltak olyan megdöbbentőek, hogy csak na... Pl. Penelope Cruz a Nine-ért, ami azért egészen béna teljesítmény volt tőle. Az Avatart se értettem, jó-jó, de annyira azért nem, hosszú és én baromira untam már a végén...

Scorsese-nek én nem láttam annyira sok filmjét, de neki egyértelműen "na jó, itt van egy díj" stílusú volt az Oscar, mert annyi mindenért nem kapott. Most a Viharsziget nagyon tetszett, kifejezetten jó volt, folyamatosan eszembe jut azóta is, és a könyvet is meg fogom venni magamnak.

De van pl. egy sor illető, akinek én nagyon szeretnék már Oscart adni, és csak nem kapják meg. Depp, Robert Downey jr., Leonardo, Tim Burton....
A másik, ami még eszembe jutott, amit Meryl Streeppel csinálnak, már kezd baromira ciki lenni. Egyre kevésbé az a lényeg, hogy 15ször jelölték, hanem az hogy 15ször veszített...
@Virgogirl: Gratulálok, és örülök a visszatérésnek. :)
@Virgogirl: Meryl..hát igen. Még a pályája elején kapott gyorsan kettőt, aztán érje be vele. Biztosan nem számítottak rá, hogy ennyire fantasztikus a nő;) Penelope-t én sem értem..Azt gondolom, hogy vannak "divatos" színésznők/színészek, akiket periódusonként díjaznak, utána meg eltűnnek a süllyesztőben. van akiért kifejezetten kár (Emma Thompson), és van akiért egyáltalán nem (Demi Moore), és van aki szépen csendben már meg is halt azóta (Patrick S.).
És vannak, akiket Oscar tényleg utál: a felsoroltakon kívül pl. Harvey Keitel, Tarantino, Helena-Bonham Carter, Glenn Close
@ElisabethB.: na hát igen, lehet nem jó összehasonlítás, de egy Sandra Bullock vagy Reese Witherspoon kaphat Oscart, Tarantinonak meg van egy forgatókönyves, miközben zseniális rendező, csak nem a nagy drámai témákban, mint pl. Holokauszt (na jó, ahogy ez leírtam eszembe jutott, hogy most csinálta a Becstelen brigantykat, de azt ki tekinti Holokauszt-filmnek ugye? :)
A díjjal kapcsolatos fejtegetésekkel egyetértek, mint minden, már ez sem arról szól, amiről kéne. Köszi @ElisabethB. a jó összefoglalót, magam sem mondtam volna másképp :) Ami tetszett ruha-smink-haj: Meryl Streep, Mariska Hargitay, Anna Kendrick, Cameron Diaz. Akiken csak a ruha tetszett: Rachel McAdams, Sandra Bullock, Demi Moore.
csajok,teljes mértékben egyetértek veletek,az Oscar sajnos már régóta nem az a nagy elismerés,ami régen volt:S
mondjuk én örültem annak,h a avatar idén nem tartolt annyira,mert egy időben az volt a jó szokása a zsűrinek,h a díjak jelentős részét egy filmnek ítélte oda,és nekem ez nem igazán tetszett
depp,tarantino,helene bonham-carter,tim burton,robert downey jr már rég megérdemelt volna egy szobrocskát,de szerintem sose fogják megkapni
többségében szépek, az én kedvencem Anna Kendrick csipkefodrai a szoknya belső részén :)

Zaldana, Diaz és Kruger viszont tényleg furák,
ja, meg Queen Latifah. Szerintetek hány köbcentis agy fér be abba az aránytalanul pici fejbe? Nem bántani akarom, de fura, h így kiemelik a kicsi fejét azzal a lenyalt frizurával...
sztem összességében nem rossz, ugyanakkor néhányan nagyon bénák....
Kristen Stewart arckifejezése egy sorozatgyilkosé. ha szembejön velem az utcán én megijedek tőle.... miért nem tud valami mosolyt magára erőltetni néha?
Sarah Jessica Parker olyan, mintha zsákbanfutást játszana
Miley Cyrus csak azt nyújtja, ami tőle tellik. ezen a fejen rengeteget nevettem :D
Tina Frey- tökéletes jelző a flitteres hurka, nagyon mókás :)
Mariah Carey-nek picit fogynia kéne sztem
Maggie Gyllenhaal mögé egy tengerpartos háttér kéne.
Kérdezek, mert ti mindent tudtok (csoportosan és külön-külön is;): mi lesz ezekkel a ruhákkal? Ez itt a sajátjuk, vagy csak kölcsönbe kapják? És úgy általában mi lesz a "nevesek" ruháival? Gálaruhát sosem vesznek fel kétszer és hétköznapit is alig-alig (csak cipőt és táskát láttam "újrázva").
@Scala: én a Téglát bírtam :D

Sean Penn: a Nevem Sam-et láttam, sztem nem volt benne full kretén. De fogyatékos témában még mindig a Forrest Gump A film.
@gallianori: A Tégla komplikáltsága ellenére nekem is tetszett. És számomra is minden idők legjobb filmeinek első három helyezettje között van a Forrest Gump.
a téglával csak az a baj, hogy fényévekkel jobb volt az eredeti hongkongi változat
@mici˙: Haha. És ezen nem csodálkozom! :-D Haha!!! ;-)
@ElisabethB.:
van,amit megtart az adott színész/színésznő,van olyan,amit alapítványoknak adnak,és később jótékony célokra elárvereznek,a nagyon emlékezeteseket pedig maguk a divatházak megtartják és kiállítják,van olyan,ami a márka raktárában kap helyet,ahonnan a vezető állásban dolgozó emberkék időnként öltözhetnek,van olyan ruci,ami nevesebb magazinokhoz kerül,h később esetleg egy divatanyag része legyen,elsőre ezek a lehetőségek jutottak eszembe:D


süti beállítások módosítása