Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Rihanna

2010.01.25. 22:39 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség 6 jean paul gaultier

Rihanna időnként azért képes meglepetést okozni, ráadásul a szó lehető legjobb értelmében. Ez a csipkeruha kifejezetten kellemes rajta, és a smink is szépen hangsúlyozza a vonásait. A pudlifrizura nekem nem az esetem, de talán másnak tetszik.

Ruha: Jean Paul Gaultier

6/10
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr631702307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A csipke azzal a fényes arany rettenettel nekem nem jön össze. És a cipő csak ront az egészen.
Én a pontozásban már-már mínuszba mennék inkább. :)
@Zsuuli: saját magához képest ez kifejezetten disztingvált és elegáns megjelenés. A kifutón rövid volt a szoknya egyébként
@Virgogirl: ...inkább maradjon a saját maga sítlusánál...(márha van olyan). :)
olyan, mint egy kislány, aki felvette az anyukája cipőjét, és hajszárítás nélkül belegabalyodott volna a nagyi szobájában lévő terítőbe. Ebben semmi disztingváltság nincs. :))
Nekem is bejön Virgo. :-) És a haja is a legjobb, ami ebből a sz*rból kihozható.
Egyedül a ruha arany-csillogó része nem tetszik, és talán a cipő.
Smink is jó.

Olyan vad kinézete volt ennek a nőnek, talán kezd helyrerázódni? Vagy ez csak máz?
Mindenesetre nem aggasztó, ha így nyomja.
Egy aprócska dolog zavar még: olyan hosszú a szempilla, mintha nyírásra szorulna. :-D
@Virgogirl: Igen, de ha csináltatnk is, nem ezt a seprűset...
Bár van valami 'növesztő szer', lehet azt használja. Állítólag brutális a cucc... :-D
@Scala: amelyik megváltoztatja a szem színét?
@Virgogirl: ???
:-D Nem tudom...
Linkelném, amit olvastam... de még nem is olvastam el. :-D Csak a címet láttam: Vigyázz, mert nyírhatod...
Ne mindjárt megnézem. És visszatérek.
@Virgogirl: Az az. A zöldhályog gyógyszerből fejleszett szer! :-) Brrr.
@Virgogirl: Ugye tényleg az önmagához képesten van a hangsúly? :-D
@janettaylor: igen :-D

@Scala: az. Brooke Shields a reklámmacája. Akkor inkább ricinusolaj. Olcsóbb és nincsenek ilyen mellékhatásai
... direkt nem linkeltem, ooookééé? :-)
fúúj milyen a haja. a fehér anyag tetszik, de a fényes nagyon nem megy oda. magához képest ok.
Agresszív feje van, a ruha a két eltérő anyaggal ultragáz, a fülbevaló pocsék. A cipő is ormótlan. Nekem nagyon nem tetszik, csatlakozom a minuszba áthajló pontozáshoz.
Önmagához képest valóban elegáns és visszafogott. Iránta lanyhult az érdeklődésem, mert egyre rosszabb cuccokban láttam az utóbbi időben, de most ez pozitív változás.
Tetszik itt minden, azt a bronz betétet kivéve. De amúgy csinos.
@Scala:
revitalash-nek hívják és tényleg használ,külföldi blogokon láttam előtte utána képeket,és tényleg hosszabb szempillákat csinált,de ez nem változtatja meg a szemed színét,elviekben :D

amúgy rihanna itt önmagához képest itt tényleg szolidabban néz ki,de remélem lesz még jobb is
@neomatsek: Szóval nem olyan veszles? Azért Virgo mond valamit a ricinus olajjal :-))).
+ Vényre kapható, sztem. Nincs amerikai rokonom.
@neomatsek: @Scala: Brooke Shields a Latisse nevű cuccot használja, ami receptre kapható és valóban elszíneződést okoz (vki írta, hogy már 2 hét alatt észrevette, hogy sötétedett a szeme). A szemorvosok nagyon lebeszélnek róla mindenkit, én nem próbáltam, de félnék tőle, annak ellenére, hogy a kontaktlencse miatt naponta kétszer nyúlok a szemembe.
A másik, a Revitalash kicsit más, táplálószérum-szerűség. Minimum 3 hónapig kell használni a leírás szerint, és ez is eléggé irritálhatja a szemet, visszafordíthatatlan károsodást a beszámolók szerint nem okoz. 150 dollár körül van (ami kb. 30 000 Ft), van akinek nagyon bejött, van akinek nagyon nem.
Nekem nincs "növesztőre" szükségem, a 250 ft-os ricinusolaj kondicionálásra nagyon bejött.
Én sem szeretnék tképpen hosszabbat. Dúsításra meg ott a smink. + az a szálankénti mű berakás...


süti beállítások módosítása