Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ruhamustra - Golden Globe gála 2010

2010.01.18. 06:51 - Virgogirl

Címkék: galéria divat híresség gála red carpet ruhamustra

Rövid leszek és összecsapott (a mai nap elég fontos az életemben, és sajnos, időhöz vagyok kötve), de igyekszem este alaposan átrágni magamat az esélyi ruhákon, mint a moly. Egyelőre addig egy kis galéria és néhány benyomás...

Elegáns, de unalmas volt az idei felhozatal a Golden Globe gálán; a közhelyszerűen Oscar-előszobának nevezett díjátadón nem voltak sem nagyon hűha-ruhák, sem pedig irtózatos mellélövések. Kifejezetten örültem annak, hogy néhány remete is előmerészkedett (Chert, Julia Robertset, Calista Flockhartot nem nagyon lehet mostanában látni), és annak is, hogy viszonylag kevesen választottak rövid ruhát. Az elmúlt évek piros-vörös-bordó ill. sötétkék dominanciája után rengeteg natúr árnyaltú, halvány- és púderrózsaszín, hússzín, bézs ruhát láttam; nem lelkesedem annyira értem, mert kevés embernek állt igazán jól, a többiek nagyon mosottnak, fakónak tűntek benne. Még mindig a textúrált estélyi ruhák mennek: sok hajtogatás, tűzés, ránc és raffolás... Ez mindenképpen érdekessé teszi az öltözékeket, de épp amiatt válik unalmassá, mert mindenkin az van. (És esett az eső, ezért a sok benyúló, esernyős kéz :-)

Az este legnagyobb csalódása nekem Anna Paquin aranyszínű, mélyen dekoltált ruhája és Jennifer Aniston elképesztően uncsi összeállítás volt, Mariah Carey-től pedig már megszoktam ugyan a közönségességet, feldolgozni azonban nem nagyon tudom. A kedvenceim: Diane Kruger (Lacroix), Marion Cotillard (Dior), Felicity Huffman és Penelope Cruz (Giorgio Armani Privé).

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr151681200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alig vártam már, hogy reggel legyen, és lássam, ki miben volt..(és persze gratulálok Merylnek az újabb győzelemhez, Colint viszont sajnálom..)
Szóval, most csak a ruhákat néztem: N. Kidman, Lisa Edelstein, D. Krüger és J. Morrison ruhája tetszik legjobban. Középmezőnyben C. Flockhart van, és bár Cher ruháját soha fel nem venném, de neki nagyon jól áll.
Julia Roberts: hogy választotta ezt?? Marion C.: nekem olyan, mintha kilógna a ruha alól a kombiné csipkéje..
A frizurák egészen jóra sikeredtek és jónéhány nagyon szép fülbevalót is láttam, meg általában nem túl jó sminkeket, de majd később visszajövök. :)
nekem christina aguilera, jayma mays és pen tetszettek legjobban,amúgy ez a ruha már volt rajta egyszer nem? ha nem,akkor nagyon hasonlít egy másik rucira:D

calista flockhart, mariah carey, anna paquin és fergie voltak a legrosszabbak,cher és patricia arquette pedig hozták a szokásosat
Sziasztok!
tegnap én is néztem a Golden Globot!
Sztem legszebb Penelope Cruz, Kate Hudson, Christina Aguilera és Sandra Bullock volt.
a legrosszabb: Nicole Kidman, Heidi Klum, Diane Kruger és Zoe Saldana.
Még megemlíteném Helen Mirren bájos, és korához illő összeállítását, és viszonylag hasonlóban volt -még frizurában is- Glenn Close is.
Felicity H. ruhájával egy röpke pillanatig nem tudtam mihez kezdeni, de végül a dekoltázst igen jól takarta a mikrofon, így elfogadható volt :)
Jen Morrison pedig ííh, szerintem mellélőtt, sokkal szebb kompozíciókban is láttam már, akárcsak Olivia Wilde esetében.
Az esti frissítésnél még biztosan lesz egy-két újonc, meg bővebben is elemzek, csak hajnalban még nem volt sok emberről kép (legalábbis olyan, amilyet én szeretek használni).
Drew, Cameron, Diane, Marion gyönyörűek.
Julia Robertset utálom, de itt csinos. Christina A. jó, hogy visszábbvett.
Meryl jó, Glenn Close szintén.
Penelopé úgy néz ki, mint egy ötvenéves dáma.
Rose Byrne nem tudom ki, de a ruha színe és a hajbavaló húú. mesés.
szép konty, béna ruha: Jennifer Morisson.
Nicole Kidman tartástalan, jelentéktelen. De a haja csodás.

a többiek silányak.
Cameron Diaz ezeken a képeken ronda, asszott és öreg. Natúr rúzst ajánlanék neki. Lehet más képen tetszene...
Aguilera nagyon eltalálta az idei lookját, nekem ő a legkellemesebb csalódás.
Glenn Close-t jó volt látni. :-)
Diane Kruger egyre kevsbé tetszik, nem is a riha, azok a vértelen, vékony ajkak, az agyonkoplaltatott testn. Semmi élet nincs benne. Már többször írtam.
Penelopé: csak távolról, amúgy nem lenne rossz, de a permetezős barnítást kihagyhatta volna. Hazabeszélek: az egész kellene róla: a ruha, a smink, a haja, pont passzolna a színeimhez.
Kate Hudson jó, de idegesít az erős válla.

Julia Robertset bírom, és tetszik ahogyan hozzáállt a témához.

Jessica Lange: szép-szép, de nem elég természetes. Nem úgy bájos, mint Glenn Close vagy Meryl Streep.
Ő volt Nicholson felesége, amikor Polanski a 13 éves kiscsajjal hm.? Vagy az más volt?

A dr. House-os nőci: jó a ruhája, ő sztem sosem téved. A feje picit nyúzott, de sugárzik. Bírom, pedig csak itt a blogokon látom. :-)

A többieket ha újra átnéztem, annyian voltak, hogy nem emlékszem.
Aguilera nekem is kellemes csalódás volt:-)
Viszont Fergie..TE JÓ ÉG...olyan érzésem van, hogy annyira meg van feszítve az egész arca, hogy a füle már a tarkóján van.
@Scala: ha nem lennél, téged ki kellene találni! :D
bár már biztos mondták...
Zoe Saldana, Diane Kruger és Oliva Wilde tetszett úgy egészen az egészben:)
ElisabethB. 2010.01.18. 09:05:15
Marionnál az tényleg a kombinéja :)
Végre volt időm átnézni rendesen! Nálam Marion (főleg a kilógó kombiné miatt, ami szerintem kifejezetten sikkes ebben a konstellációban), Felicity Huffman és Meryl Streep a nyerők. Christina Aguilera feje tetszik, jót tett neki a stílusváltás, a ruhája nem fogott meg. Jennifer Aniston biztonsági játékot játszott, de korrekt a ruha, még ha egy kicsit unalmas is.
@Scala: Angelica Houston volt a Nicholson élettársa, amikor Polanski...:).
@DuBarry: Köszi. Keverem őket. :-)))


süti beállítások módosítása