Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Boldog születésnapot!

2010.01.06. 16:34 - Virgogirl

Címkék: fotó híresség születésnapos

Nigella Lawson
1960. január 6.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr861651910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dehiszen nem is hasonlít magára...
@pogacem: pedig ő az. Én meg nem akartam a szokásos keveremkavarom-beletúrok a tésztába képet. :-)
Ez a kép hol jelent meg róla és mikor? Rettenetesen előnytelen, ráadásul borzasztó öregnek és kiéltnek néz ki rajta.
Pedig ő a szememben egy nagyon széparcú, dekoratív nő. Még az is tetszik, hogy nem gebe, hanem szép párnás :-)
@Virgogirl: Pedig lehet azon felismertem volna :P
@Nutcracker: ha jól tudom, tavaly előtti kép, azt sajnos nem tudom, hol jelent meg. Ennél durvábbat találtam is találtam volna. A gömbölyűségek meg a ruha alatt vannak :-)

@pogacem: azért van ott a képalá
@Virgogirl: na, ez a második kép sokkal helyesebb róla! Köszönjük.
fú az elsőn meg se ismertem. amúgy megdöbbentem, amikor megtudtam nemrég, hogy 50(!!!!) éves. nagyon durva szerintem.
@Nutcracker: @pogacem: Igen, durván rossz kép. Ennyi múlik a világításon, és a szolin. :-D
Nagyon gusztán pánás nő, egészséges gondolatokkal, ha férfinek születtem volna:
szívesen feleségül venném + felhízlalhat. :-D
@katarocks: Jól tartja magát, én valami hasonlóra pályázom 50 évesen... bár remélem kevesebb párnával.
Monica Bellucci is gyönyörű ötvenes lesz, szvsz.
@Scala: azért isteni tőled ilyeneket olvasni... nem volt hiábavaló az elmúlt két év munkája...
@Scala: csak az a baj, h kevesebb párnácskával, máris több a ránc :(
Ez az 50 év, döbbenet!
Imádom a receptjeit, de halálra idegesít, hogy mindig lóg a haja főzés közben.
Az elsőn tisztára olyan , mintha valamelyik aktuális vámpíros filmben lenne szereplő, nem?
Huh..az első kép borzalmas..talán a fogyókúrája után készült? Pedig olyan szép nőnek tartom, nem kellene fogynia egy dekát sem:)
@Brüsszeli csipke: Vámpíros szereplő, igen! :-)))
@mudpach: Fogyókúra?! Miket nem tudtok! Az arca mindenestre megsínylette...
Dejódejó... nagyon bírom Nigellát... még mindig jól néz ki. :)
@katarocks: 50?????na, ezt soha nem gondoltam volna!! megint magamra maradok a véleményemmel, de nem bírom nigellát. számomra a keverj össze két bolti készterméket vajjal és fél kiló cukorral, szórd meg csokoládéval és öntsd le egy kis juharsziruppal, majd tálald nem elfogadható konyha-kultúra. csinosnak végképp nem tartom, ahogy apám mondja nem véletlenül csak deréktól felfelé mutatják
@mici˙: egyáltalán nem zavar, hogy ez a véleményed. Nem vagy vele egyedül :-D Sokak szerint csak a dögös-bögyös-ételbenturkálós-kajapornós imázsával tudott ennyi rajongót szerezni magának.
@Virgogirl: ok..csak kezd zavarni, hogy folyton kilógok a sorból..vagy inkább furcsa, na mindegy.
azért voltak jópofa egyszerűsítései, mint az egy tálas brownie vagy a sütőben készült rizottó, de a végén már nagyon idegesítő lett az állandó és nevetséges egyszerüsítgetés, meg az hmmm... opening this can of beans is so relaxing, this is sooo comforting... the soud of roasting bacon is the most beautiful music to my ears... uhhhm...nyalom a számat..

plusz, mivel daráltam a sorozatát nagyon látványos volt a hízása is
@mici˙: Túlságosan belemerültél, ha így tettem volna, nálam is ez lenne a végeredmény. :-)
És igen. egy részt láttam, ahol már nem a dögös párnás, inkább a furán amorf volt a jelző. és igen, deréktól felfelé.

Én azt hiszem azért kedvelem, mert nem érzem rajta azt az erőltetett negédességet amit S.j-on, + nincsenek virsli ujjai. :-D
@Scala: furán amorf, pont, mint barbamama
@mici˙: a középiskolai kémiatanárnőmet becéztük így :-D
Igen, az a kajapornó, amit művel néha, inkább már zavaró, mint jópofa, de valamivel ki kell tűnnie a sok tévés szakács közül. Nagy mennyiségben mindegyik elviselhetetlen (nekem az egyetlen Gordon Ramsay, akiből bármennyi jöhet... bár neki is inkább csak bizonyos műsorai. Meg Hugh Fearlney-Whittingstal, remélem, jól írtam a nevét).
@Virgogirl: Gorodnt még nemis láttam képernyőn... :-D
Asszem. Majd keresek valamit a Youtube-on.
Az első képe Tori Amosra emlékeztet. Nem vagyok kifejezetten a rajongója, de bármit főzött eddig, mindig lett volna kedvem megkóstolni!
Nekem a műsorban nem volt különösebben szimpi, de ami miatt mégis megszerettem, az az volt, ahogy ír. Fantasztikusan jól fogalmaz, annyira olvasmányosak a szakácskönyvei, hogy regény helyett is bármikor elővenném őket. Épp ezért csak eredeti nyelven olvasom, mert félek, hogy a fordítás során elvész az egésznek az íze...


süti beállítások módosítása