Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Eva by Eva Longoria

2009.12.23. 01:31 - Virgogirl

Címkék: tavasz szépség híresség parfüm jön

Tényleg nem tudok már olyan személyt mondani, aki ne adna ki saját parfümöt - mivel még mindig nem álltak le ezzel a cégek, továbbra is kifizetődő üzletileg a celebparfüm... Persze, lehet mondani, hogy olcsóbb, meg könnyebb cserélni meg izé, tőlem azonban távol áll.

Ezúttal Eva Longoria Parker avatott be (néhány információval és egy "teaser"-plakáttal, melyet Randall Slavin fotózott) minket abba a hatalmas titokba, hogy jövő tavasszal érkezik az ő saját parfümje, az Eva by Eva Longoria.

Ez az illat természetesen "más" lesz, mint a korábbiak: Longoria saját bevallása szerint allergiás a legtöbb parfümre, így ez olyan lesz, amit bárki nyugodtan viselhet (nem értem hogyan, de mindegy) - olyan, egyedi parfüm, ami semmi máshoz nem hasonlítható.

Az új parfüm mögött álló cég a Falic Fashion Group, az illatot pedig a Takasago alkotta meg. Főbb jegyei a citrus, a neroli, a bergamott tea és az aldehidek, a jázmin, az ibolya, a frézia, a gyöngyvirág, a pézsma, az ámbra és a szantálfa. A női sziluettet idéző üveget Wilhelm Liden tervezte.

Az Eva by Eva Longoria a színésznő "saját" illata, semmi köze a Született feleségekhez (2006-ban már készítettek egy Született feleségek parfümöt, és egy német cég a négy főszereplőről elnevezett illatcsaládot is piacra dobott). A Falic azt tervezi, hogy ezt a parfümöt több is követi majd, természetesen mind Longoria neve alatt.

Az új termék áprilisban kerül a boltokba az Egyesült Államokban, ára 45 és 58 dollár között lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr81617159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Biztosan nem venném meg,még egy "sztár"parfüm sem fogott meg. Bár a neve alapján meg kellene vennem :)

Szép karácsonyt mindenkinek!
Olyan nyomi az a nő két éve... kapuzárás előtt még dobnak neki egy parfümöt...
Lehet a folytatás csak szép terv marad...

Nagyon várom... :-D Az illetjegyek alapján túl sok(nak tűnik).
Ha valahol azt olvasom, hogy XY-nak a saját illata, egyáltalán nem a parfüm jut róla eszembe, hanem az, hogy a saját izzadságát akarja rám keni, sok pénzért...Elnézést kérek, ha valaki ilyen névjegyzett parfümöt használ.
Szerintem egy parfümöt kemény munka létrehozni, és ez egy külön szakma (mint a ruhatervezés, de ebbe most nem mennék bele). Elhiszem, hogy mind a gyártónak, mind az "arcnak" sok-sok pénze van egy ilyen celeb-parfümben, de valahogy hiteltelennek tűnik. Armani soha nem áltatott azzal, hogy Emporioban alszik-eszik-tréningezik, de őt komolyan tudom venni.
Virgo: én tudok olyat mondani, aki még nem nyomott ki celebparfümöt! - nem járatná le magát...:-)Bár őt nem minősíteném le celebnek!

Bocsánat: kicsit megkésve, Boldog karácsonyt, nem inkább most már: Nagyon boldog új évet MINDENKINEK!
@ElisabethB.: Én még Armanit sem tudom komolyan venni! :-D
@June Miller: Állandóan szóba hozom, le fogok szokni róla, de megint a férjemről mesélek, mert rögtön eszembe jutottál: ment a rádióban, és nagyon határozottan és tájékozottan kijelntette, hogy utálja Zsédát, irritálja a hangja. :-D
Sztem is túlerőlteti a hangját + a cukiságot az a nő. Bár néhol nem néz ki rosszul.
@Virgogirl: én nem Én -re gondoltam itt "szpesöl":-)
@Scala: Zséda. Jajj! Nem hallottam mostanában-hál istennek, de minden óriásplakáton ott lóg valami Avon, v nemtom' milyen reklámarcként. Am már nem cuki- most a szexi nő stílust vette fel. :-)

Na találjunk ki sztárokat, akik még nem dobtak ki celebpacsulit! Én mondok: Madonna!
@June Miller: avon, bizony.
de azon a képen nem szép, holdvilág feje van, és ez a jótündéres desingn sem passzol
@June Miller:
hidd el,sokan vannak,akik nem dobtak piacra saját parfümöt,maximum reklámarcok voltak
nekem kicsit olyan érzésem van,h nagyjából azok csinálnak ilyen celebparfümöt,akik nem tudnak érvényesülni a szakmájukban vagy azok,akik nagyon szeretik a pénzt :D
@neomatsek: Igen, sztem is. :-D
Beyoncé utóbbi.
És az is kell, hogy éppen jól menjen a szekér, azaz köztudatban legyél, de már látod a végét... SJP Covet (ami kiemelkedően igényes lett a kategóriában, legalábbis az első. Még a plakátja is)


süti beállítások módosítása