Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Hárman a Kilencből

2009.12.11. 02:13 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Penelope Cruz, Nicole Kidman és Fergie a Nine egy újabb premierjén, ezúttal Los Angelesben.

 

 
 
 Fergie püffedtnek, fáradtnak és boldogtalannak tűnik, közben pedig rettenetesen próbál valami szexi démonnak látszani. Az erőlködés pedig görcsössé teszi (az összes fotón, amit láttam róla, ugyanúgy tartja a lábát).

 

Nicole Kidmannek nagyon jól áll a feltűzött haj, de a ruha színe túl halvány. Hullaszerű, egybemosott. Bárcsak színesebben öltözne!
Ruha: L'Wren Scott

 

Penelope Cruzra is ráférne egy kis szín... a cipője pedig túl bumszli az én ízlésemnek (de azért hármójuk közül ő a legkellemesebb).
Ruha: L'Wren Scott


 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr401589609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na végre:)
Jó reggelt mindenkinek..
Számomra - mint teljesen objektív Kidman rajongónak - Nicole tetszik a legjobban. Ez a szoknyahossz sokkal jobb, mint Londonban és tetszik ez a körgallérba oltott zsabó a vállán.
Penelope ruháján az a hasi részt díszítő valami nem tetszik..és egyébként is túl szűk rajta a ruha. A harisnyája meg nagyon csúnya..Ha annyira fázott a lába, inkább a testszínűre szavazott volna.
Fergie cipője fantasztikus..oldalról sokkal jobban nézett ki, hosszú copfban van a haja, tetszetős.
Ó, hát most gonosz leszek: Fergie iszonyatosan közönséges, és vicces, h milyen pici a többi csaj mellett :) Nicole mint egy vízi hulla kb, nálam Penelope a nyerő.
Próbálok csak pozitívumokat írni, ami tetszik rajtuk. :-)

Fergie sminkje szerintem klassz és a cipője is nagyon rendben van...lehet azt próbálja állandóan közszemlére tenni ezzel a lábtartással (haha!9

Nicole - A kis bolerószerűség bájos és a színe különösen tetszik

Pen - Ő a leghelyesebb, de szerintem semmi sem előnyös az öltözékében.
Fergienek kicsi a homloka, a kérdő szemöldöe zavaró, a szája meg plöttyedten lóg. Ahogy tartja a táskát és pózol a lábával, egészen irritáló.

Kidman olyan, mintha egy zsákból lógnának ki bizonyos testrészei. Vastag a vádlija is. És a ruha színe ocsmány.

Penelopé harisnyája és cipője förtelem. A karját pont előnytelenül vágja el a ruha, a kritikus pontján (hasán) meg ott a masni. Bár ebből a csoportból nyilván ő még a legjobb.
nekem egyikük feje sem tetszik most :(
fergie ruhája jó lenne,de ez a kettényalt haj borzasztó!
nicole ruhája nagyon tetszik,a cipője is ok,de az arcával nincs vmi rendben...
penelope pedig meglepően slampos és csúnya a cipője!
Fergie sminkje,cipője tetszetős,a ruha hosszi is jó neki,viszont a ruha felső része nem a legelőnyösebb,és ez a lenyalt haj sem tesz túl jót a fejének .
Nicole ruhája,bolerója tetszik,a színe szerintem nem a legjobb neki,de klasszisokkal jobban néz ki,mint a londoni premieren.Az arával meg már úgy sem lehet mit kezdeni:S
Pen ruhája tetszik,de neki nem a legelőnyösebb,a masni pont rossz helyen van.Ez a harisnya és cipő kombó pedig ronda.
penelope száját én látom csak tök szilikonosnak?
Penelope szilikonos ajkat csak a vak nem latja. de kepen mindharom no ajkaban van, ez alap.
nicole kezd olyan lenni, mint egy öreg transzvesztita...nem, nem viccelek. az utóbbi képeiről sorra ez jutott eszembe.
@asztrid: tényleg mindháromnak van, hogy így mondod :D penelope nem tudja tőle becsukni a száját, de már régen is ilyen volt neki, kacsaszáj. kíváncsi lennék fergie hogy nézett ki fiatalkorában, a plasztikák előtt.
Igazán gyönyörű felhozatal :D
de...tényleg valami rémesek, mintha szándékosan csinálták volna. Nem hiszem el.
Az egészben kettő pozitívumot látok. Az egyik a vörös szőnyeg, a másik Fergie bőre. Az valahogy tetszik.
@neomatsek: köszi :)
Fergie-nek a szemkörnyéke, ami nagyon durva(nyilván a száján már fenn sem akadok). az összesen látszik szinte, hogy nem vetette meg a plasztikát.
Kidman szerintem jó. :-) Ő viszi az aranyérmet.
Penelopé nagyon nem a régi, formátlanodott. A ruhája kéne, és a cipő is tetszik, de elismerem, hogy bumszli.
Az a ruha nagyon szép egyébként, de kell hozzá egy forma... ami most ugye nincs. + a haja világosításával bánhattak volna finomabban. Lehet rengeteget utazik, reprezentál, és nincs ideje karbantartani magát. Nem bántom emiatt, én is így vagyok valahogyan...
Talán amikor vette ezt a ruhát, még sokkal jobban állt. :-D
Harisnya: talán másmilyen kellett volna, de számomra nem szarvashiba, bár igazán elegánsnak nem nevezhető egy den sűrűség, pláne ezzel a ruhával, cipővel.

Fergie: a smink nincs rosszul összehozva, de számomra valahogy semmi keresnivalója itt.
mind a három förtelmes szerintem...
penelopé nagyon elhanyagolt hatást kelt, nem értem...lehet, hogy hízékony alkat és korábban kínlódva tartotta a súlyát, de akkor sem lenne szabad ennyire elhagynia magát. nicole nagymamás, fergie meg erőltetetten próbál elegáns lenni
@mici˙: Az a fura, hogy soha nem lehetett ekkora ingadozást látni Pen. Cruznál súlyban. Legalábbis egy bikinis képet leszámítva, de akkor nyaralt. Ha meg kellett jelenni, vagy a filmekben nagyon kifogástalanul fest(ett).
Nem lehet, hogy hormonokat kap, hogy teherbe tudjon esni? Én erre tippelnék...
Mindenesetre akkor most nem terhes...ugye?
Én esküszöm nem tudom, milyen szemetek van, de nekem P.Cruz teljesen olyan, mint máskor. Vagy ennyire feltűnő lenne egy-két kiló? Vagy harminc deka? Lehet, hogy tényleg el kellene mennem szemészhez...

@Scala: mivel fél éve is terhesnek mondták, valószínűleg nem az, vagy ha igen, akkor most kezdődött
@Virgogirl: nekem is feltűnik, pedig nekem soha senkin nem szokott :) neki az arcán látom.
amúgy én is a hormonkezeléses dologra tippelek, mert régóta ugyanolyan testűnek tűnt, nemrég lett "ducibb". ha jó ruhákat választ, simán tudja leplezni.
A 3-ból két nőcit nem bírok, róluk nem is írok, mert nem akarok nagyon negatív lenni. Nicole ruhája tetszik, de szerintem ezek a fáradt színek nem állnak neki jól.
@Virgogirl: Ez nem 30 vagy negyven deka, hanem öt kg, vagy hét. Legalábbis a csúcs formához képest, fokozatosan rakódott rá, már az Oscar átadón sem volt a toppon.
És igen, az arcán is látszik...

Hormonkezelés: szegény...


süti beállítások módosítása