Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Kristen Stewart

2009.11.17. 11:12 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Kristen Stewart engem nem győzött meg, elsősorban a frizurája az, ami elrontja az összhatást - olyan, mintha egy különösen béna paróka lenne. A ruha egyékbén kifejezetten jól áll neki.

Ruha: Oscar de la Renta

Sharon Stone legalább annyira vegyes érzéseket kelt bennem. Derékig-csípőig nagyszerű, de utána az a tüll-csipke szoknya... egyáltalán nem az igazi!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr291531395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kristen Stewart régebben jobban nézett ki, nem vagyok pedo, de anno azt mondtam, hogy dögös csaj lesz belőle, most pedig olyan...nem vonzó. Az Alkonyatban sehogyan sem nézett ki, de a Kalandparkban legalább szimpatikus volt.

Sharon Stone is jobban nézett ki fiatalabb korábban:D
Ezzel a Kristen Stewart-tal nekem mindig olyan érzésem van, mintha kisgyerekkorában sokat lett volna tátva a szája, és egyszer valaki ezt megelégelve alulról jól rávágott az állára egy palacsintasütővel, és ettől így felcsapódott....
...de most komolyan...olyan furán áll az álla, meg a szája emiatt. nem?

amúgy nem szeretem szegényt...kicsit olyan rondácska.
K.S elena Bonham Carter és Drew Barrymore keveréke, a ruha jól is állhatna rajta, de ez a flegma beállás szakadt farmert és veszkó csizmát követel inkább.

S.S, hogy lehet ilyen hülyén megjelenni?? 2 összeillő darabot nem látok az öltözékében! ( a bőrkabát meg KGB-s)
kristen stewart ruhája nagyon tetszik. nem tudni honnan való? magához képest a smikja sem rossz, sőt megkockáztatom a haja sem, mondjuk azt nem nehéz neki túlszárnyalni.. amúgy láttam róla olyan képeket, amiken szőke volt a haja (mert hogy eredetileg az) és úgy kifejezetten jó csaj volt!
sharon stone.. nekem szörnyella de frász.
@Zsuuli: :DDD
@mici˙: Igen! KGB-s. És a többi is. :-)))

Lehet Stone hízott és ezekkel a bő darabokkal szeretné elfedni? Meg hát a magazinokban annyira bomba, hogy nagy esés lenne, a kontraszt erőtlen szó. ;-)
kristennel nekem az a bajom,h mindig ugyanúgy néz,állandóan úgy mutat,mint aki kicsit beszívott,amúgy a ruha jól áll neki,csak kellene hozzá egy kis tartás és egy normális frizura
sharon pedig nem tudja,h mivel hívja fel magára a figyelmet,hiszen a színészi munkásságával már nem nagyon sikerül
@neomatsek: A tekintete stewartnak valóban kétségbeejtő, mindig ugyanolyan, mindig nem százas és nem is értem....
ezt a Stewart lányt fel kellene rázni. annyira halvérű és jellegtelen, hogy ihajcsuhaj.

Stone: ennyit a Diorról... egyébként ez a hiénás vihogás nekem ellenszenves. elképzelni nem tudom, mi lehet olyan vicces.
@mici˙: @Scala: nem KGB-s, Gestapos. de még mindig jobban néz ki, mint ez a lófejű vámpírlány. Scala: sztem Down kór, nem?
I'm sorry picit ittam egy munkasikerre és hepi, nem inkább Happy ( mert Scala utája a fonetikus írást) vagyok.
@Beatrix Kiddo The Bride: Igen, tényleg utálja, és a francia szavak fonetizálást a legjobban! :-)

A gestaposok elegánsabbak voltak, nem? Ez túl fényes, KGB, ÁVH.

Munkasiker: Szívből grat! :-)

Lófejű vámpírlány :-DDD
Down-kór: azért az talán nem. ;-)
@Scala: sztem a Halló Halló nagy sikerű filmsorozatban dettó ilyen ruhát viselt a gestapós pasi, akit nagyon bírtam.
amúgy fonetizálás. HE-HE
bírlak Scala, csak bebszcsiztam picikét, de jól vagyok.
De-de Down kór, meg sztem asszonyosodott is, már akartam írni Starnge-nél is, csak nem mertem.
@Beatrix Kiddo The Bride: ez a Down-kórra nézve sértő... "bebaszcsiztam"???? Milyen szó ez már.... :-/
@Beatrix Kiddo The Bride: A Halló Halló nagyon jó! (ha az, maire gondolok...) :-)
@Beatrix Kiddo The Bride:
anyukámmal imádtuk a Halló Halló sorozatot,annyira jó volt
@mici˙: azért H.B.C.-t ne tegyük egy lapra vele.Az a nő EGYÉNISÉG, ez a csaj meg szimplán ronda...
Sharon szoknyája nagyon tetszik, de ilyen összeállításban azért nem venném fel:)
Sharon kb. úgy néz ki, mint akit a tűzriadó hálóingben ér, és futás közben az előszobafalról még gyorsan magára kap egy kabátot, kalapot, mert ki tudja, meddig kell az utcán ácsorogni....
www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1228564/Smiling-Elton-John-makes-appearance-illness-charity-gala-Sharon-Stone.html
itt van a Sharon Stone teljes ruciban... huhhhh

hm... Kristenről meg nem tehetek, de magához képest sztem megintcsak jóóóó :)
Szerintem Kristen hosszú szőke/világos barna hajjal még szép is volt, de ez a fekete förmedvény broáf. :P Egyébként meg elfogult vagyok, mert nagyon utáltam a twilight-ban, épp' ezért enyhítésül megnéztem a Pánikszobában. Kislányként még viszonylag jó volt. De a Kalandparkban. OMG. Színésznek is borzalmas, igaz, ő inkább csak az ilyen thriller-horror szerepekre utazna inkább, abban meg nem kell nagy alakítás.
A belinkelt teljes Sharon-os kép után pedig nem tudom eldönteni, milyen hatást kelt bennem... A ruha egészében valamiért nem bejövős, pedig részleteiben még jó is lenne. De a kabátja tetszik. :D
Egészben sztem sokkal jobb SS ruhája, mint csak a kabáttal, de még így is sok sztem...
@PepitaDomino: :DDD és tényleg. PONTOSAN úgy néz ki!!!
@Virgogirl! elnézést: a Shoderklubból " tanultam":-)
@neomatsek: @Scala: igen igen, én is imádtam a filmet.
@Herceglány: megmondtad a tutit!
Kristen nagyon erőlködik, szeretne laza és vagány lenni, csak annyira túlzottan próbálkozik, h semmi jó nem sül ki az egészből.


süti beállítások módosítása