Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Blake Lively

2009.11.16. 20:38 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség marchesa

Blake Lively izgalmas, merész módon értelmezte újra a fekete-fehér klasszikus kombinációját. Miért is ne vállaljon kockázatot, ha az eredmény ennyire tökéletes?

Kabátka és short: Marchesa

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr821530242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Le a kalappal!Régen láttam már ilyen mély dekoltázst,ami nem volt közönséges.
@janettaylor: és igen.csodaszép!!!
@janettaylor: @Herceglány: Kell a kabát nekem is! :-)

A csajnak nem szép az arcbőre + más cipő nem lett volna jobb?
A gatyó nekem azért... hm.
@Scala: és fel is vennéd így?
@Rocko-: Toppal. Köszönöm kérédsed. ;-)
gyönyörű és stílusos,mondjuk én lehet másik gatyával párosítottam volna,de mostanság elég ritkán látni ilyen merész és jól sikerült összeállításokat

@Scala:
mi bajod a bőrével?
@Scala: nem-nem, ez a kabát így illik, merészen.
csípőig 10/10. nekem a nadrág furcsa és túl rövid, a cipő nem illik a képbe
@Rocko-: Kompromisszumos javaslatom: Testszínű toppal, Wolford. ;-)
Rajtam máshogyan állna azt hiszem, Blake egy dimenzióval csekélyebb... :-D
@neomatsek: Pattanások, egyenetlen textúra, elhasználtság, talán az anyajegyeket is lekorrektorztam volna...
@mici˙: Igen. Dettó így gondolom.
nagy eszmecsere ment mult heten twitteren,h ez a lany most szep vagy sem. nem konnyu a kerdes...
Nagyon csípem ezt a csajt!
Gyönyörű ezeken a képeken!
@Scala: ki az a Wolford?
a top az nem kell.
sztem Rajtad jól állna.
pont.
nem tetszenek a nagy mellek, szerintem nem tul szerencses adottsag a divatban. boven eleg b vagy max c kosar. tetszik Blake, jol all neki a kabat.
Merész, szexi, de... megszaladt a sminkesének a keze a fehér púderrel?
Akkor illett volna a dekoltázsát is végigpamacsolni, mert így egy kicsit furcsa az összkép
@Rocko-: :-) de aranyos!

Nekem is túl sok a dekoltázs és a cipő sem igazi, ja és a smink sem természetes, ill. teljesen természetellenes, ugye @Scala:
Amúgy minden ok:-)
A felső jó, szoknya kellett volna alá.
@littleprincess: @Beatrix Kiddo The Bride: azért tűnik fehérebbnek az arca, mert vakuval fotózták, olyan szögből, hogy sokkal világosabbnak tűnik a bőre. Élőben valószínűleg nem ilyen. Sajnos, nem tudom jobban elmondani.
ilyen hosszú lábakat kérnék karácsonyra... köszíííí ;)
@bigyibogyo: nem szép :) mindig ezt mondom. az alakja 10es, de a feje nem nagy szám, a smink dob rajta vmennyit, de az se sokat. plusz sokszor tök igénytelen a haja..
a nadrág nekem sem tetszik. a kabát gyönyörű, és persze tényleg jó, hogy nem rontja el semmi, de valahogy mégis bántja a szemem, hogy ennyire kinn van a melle (ami mellesleg nagyon szilikonszerű nekem).
Én se tartom se szépnek, se szimpatikusnak, de ez az összeállítás világbajnok nálam. Nem szeretem általában a nagyon kipakolt melleket, de itt valahogy a helyén van az egész
@Virgogirl: szerintem sem közönséges, pont megfelelő méretű melle van az ilyesmihez, kicsit nagyobb és máris pornós a hatás. ha a kabát körítésére több hangsúlyt fektetett volna méltó prja lenne a J.Lo féle zöld ruhás megjelenésnek

@Scala: abbahagyom a kommentelést, mert lassan elég ha csak az egyikünk ír ;o)
@mici˙: Megfigyeltem szintén! :-)))
Viszont én akarom a read onlyt! Kisegítene... ;-)
Végigolvastam mindenkit. No, igen. Lehet, hogy nem tökéletes, de van benne spiritusz. Merész, de nem közönséges. A kabátka nekem is kéne!!! És tényleg így jó, top nélkül.


süti beállítások módosítása