Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Nicole Kidman

2009.11.12. 15:00 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Megint ő :-) Egyedül a dekoltázsával van bajom, elég természetellenesnek tűnnek a mellei (és biztos elég kellemetlen is, érzésre), de minden más nagyon tetszik. A ruha színe is jobb, mint a korábbi piros, mert nem annyira élénkvörös. Ha mindenáron kötözködni akarnék, akkor még a hajába kötnék bele, de nem akarok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr291520317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uh ez a dekoltázs..:S
elég furák a mellei és engem ez az anyag vmi díszes brokátfüggönyre emlékeztet, meg a cipője se tetszik,de az összhatás jobb
nem értem,akinek nincs melle miért akarja azt elhitetni a közönséggel,h hatalmas mellekkel áldotta meg a természet...amúgy is,ez csak szemből néz ki jól,oldalról látszik,h totál be vannak préselve a mellei,tök hülyeség
Kényelmetlen lehet és tényleg nem fest valami fényesen...@neomatsek: szerintem semmilyen szögből nem néz ki jól, legalábbis a fenti Kidman verzió. ;-)
@neomatsek: egyfelől egyetértek abban, hogy ez kb pont azt hangsúlyozza, hogy mennyire kicsi a melle, és egyáltalán nem valami 'felnőttes' gesztus. Pláne, hogy valószínűleg baromi kényelmetlen is lehet. Kicsi mellel is lehet normális felnőtt embernek, de még jó nőnek is kinézni, de ennek pont az ilyen görcsös próbálkozások ártanak a legtöbbet. Másfelől viszont elég fura szokás egy méret alatt rámondani a mellre, hogy nincs. Hogyne lenne, ott van az, más kérdés, hogy kicsi.
a cipőn kívül szép,holott nem tartom nicolt egy üdítű,szép jelenségnek,és szerintem plasztiokai műtét jeleit i észrevettem már rajta,és ráadásul nagyon kísérteties:S
:) nekem tegnap jobban tetszett. Ezért jó, hogy sokfélék vagyunk..
A mellei szörnyűek ebben a ruhában, pedig a vékonyságával arányosan neki is van. Laposak, mint a palacsinta..:(
Valószínűleg nagyon kemény lehet az az anyag, amivel elszegték a ruháját felül, azért vág ennyire be, meg egyébként is túl szűk..De a melltartóra visszatérve: alig van igazán jó melltartó, a méretezés meg valami egészen elképesztő. Nekem a "mérd le itt, meg ott és a különbség adja a kosárméretet" egyszerűen nem működik. Próbáltam egyszer egy olyan fazont ami az aranymetszés szabályainak megfelelt volna, csak éppen én nem tudtam magam benne elhelyezni és kb. hasonló volt a hatás..
bazi jól áll neki ez a szín. :D
@sorica123: ez a "nincs melle" csak egy bevett szófordulat szerintem... :-)

@ElisabethB.: TELJESEN egyetértek a melltartókról írottal, nagyon érik bennem egy felháborodott bejegyzés!
@sorica123:
nem sértésnek szántam,de szerintem egy bizonyos méret alatt tényleg olyan mint ha nem lenne melle az embernek,nincs ezzel baj,valakinek nagy van,valakinek meg kicsi,de akinek kicsi van,az ne próbáljon már meg ilyen görcsösen másnak látszani
@ElisabethB.:
teljesen egyetértek veled,ahány márka,annyi méretezés,és az sem mindegy,h milyen országban vagy vásárláskor...ezen kívül ha valakinek D-nél nagyobb mérete van,akkor csupa unalmas fazon és szín közül válogathat

@Virgogirl:
várom a bejegyzést:D:D:D
Képtelen jól cipőt választani.
És mostanában a ruhái is... mint aki nagyon akar, de a végén nem lesz az igazi... Én is jártam így, nem is egyszer, szóval nem bántom. Csak nekem nem volt profi stylistom.
Itt sokkal helyesebb, mint a tegnapin.
Örvendetesebb lett volna ha nem tudjuk meg, milyen cipellőt rejt a ruha. Egy kicsit más szabással szerintem korrektül nézett volna ki benne (azaz, nem kellett volna dekoltázs téren spórolni az anyaggal amit az aljára hagytak, hátha elesik benne)
A haja/frizurája meg kissé bizonytalanabbá is teszi az összhatást. Fura.
@littleprincess: Valóban aránytalan fent és lent. :-D
@neomatsek: egytértek, mind melltartó fronton, mind abban, hogy "görcsösen másnak látszani". Nekem a lapos, "nincs melle", valószerűtlenül vékony, szőke Kidman sokkal jobban tetszett.
Talán érzi, hogy öregszik, és valóban csak erőlködés?
@Virgogirl: ! Várom az írást!-) De azokra is gondolj, akik nem hordanak melltartót ( csak, ha nagyon musz), illetve nem privilégizálják:-)
@neomatsek: Vagy ha találsz D-st vagy azon felül csinosat, akkor biztos, hogy aranyárban mérik...

A ruháért teljesen odáig vagyok: minden tetszik rajta. Egyedül csak a viselője "mosolya" nem. Rémisztő, hogy a botoxnak milyen eredménye van. Tegnap még azon gondolkodtam, hogy mintha már csökkene a hatása, és Nicole-nak lenne újra mimikája, de belátom, tévedtem.
A cipő nekem se tetszik: miért nem lehetett valami szép, egyszerű fazonú. mélyvörös szatént?
@Beatrix Kiddo The Bride: Nekem is jobban bejött a szőke Nicole Kidman! :-)
Ha nem is az utóbbi év tejfehér szőkéje ...
Soha nem volt ekkora melle...
Ahogy a Vektorban mondják: Britney Spearsnek se volt az elején, de jól megoldották
Nekem az a bajom a hajával, hogy olyan színehagyott, kopott, mint a kenderkóc. Legalábbis annak látszik. A ruha színe nagyon bejön, azzal nem fogott mellé. Viszont fura az arckifejezése, olyan rövidlátóan bámul: botox-bamba.
@PepitaDomino: osztom a hajráról a véleményed!
@Scala: pl a Másvilág-ban ( láttad?) annyira szép volt, vagy az Ausztráliában is. Én mindig elolvadok a légiességétől.
@Beatrix Kiddo The Bride: Egyiket sem láttam, de biztos vagyok benne, hogy filmekben sok arca van. Nem amatőr ő.
Az utcai énje hiteltelen nekem.

Megnézem majd a filmeket. :-)
@Beatrix Kiddo The Bride: @Scala: a Másvilágot szerintem érdemes megnézni, az Ausztráliát én utntam
@Virgogirl: @janettaylor: @Beatrix Kiddo The Bride: Még életemben nem hallottam ezt a Másvilágot... Néha mint egy ufó, a sikerfilmeket illetően...
@janettaylor: nekem is
@Scala: ne már ,tudod milyen jó film!?
ó azonnal odaadnám, hogy nézd meg! nem annyira sikerfilm, inkább misztikus, ha érdekel.
@Virgogirl: aha az au. tényleg uncsi, és borzalmasan hosszú...
@Beatrix Kiddo The Bride: pedig Hugh Jackman nagyon bírom, de ez egyszerűen nem ment...
@Virgogirl: én nem is tudtam, hogy ilyen jó pasi. Tudod mikor megborotválkozva, szakáll nélkül szmokingban megjelent a bálban, na ott elájultam...:-)
@Virgogirl: @Beatrix Kiddo The Bride: Jackmant itt is bírják! ;-)
(bár, erős a gyanúm, hogy... de múltkor sem hittetek nekem... :-D)
@Scala:
én imádom jackmant,de azok a fránya pletykák csak nem akarnak elcsitulni:D
@neomatsek: Na akkor igazam van, vagy igazam van? :-D
@Scala: Nem hiszem :) A neje biztos tudja tanúsítani
@Brüsszeli csipke: Az öreg nő a két örökbefogadott gyerekkel?! Hát hogyne. ;-)
@Scala: mi van?
hát nem tudtam megállni , fel ne nézzek ide, . ( pedig marhára nincs időm, csak hajnalban) Jackman öhm homi? erre célozgattok. Na ne már!:-D
@Scala: Elnézve, hogy pl Ruppert Everet hogy képes hősszerelmes szerepben "domborítani", és HJ mit tud ilyen szerepben nyújtani: nekem egyértelmű, hogy a nőket preferálja :)
erről már volt egy vita, és engem akkor sem győztetek meg
@Brüsszeli csipke: Direkt néztem én is, ebből a szemszögből... más jött ki. :-D
@Virgogirl:
Emlékszem. :-)
@Beatrix Kiddo The Bride: Arról témázunk, igen... Meg kell nézni néhány filmjét újra, benyomások miatt, ezzel a háttértudással. ;-)
@Scala: Egy pasi sem ér annyit, hogy összevesszünk :D
@Scala:
amúgy jöhetnek a pletykák,de én akkor is hiszek abban,h jackman a csajokra bukik:D
nem lehet minden jó hollywoodi pasi meleg,ugye nem? :D
@Brüsszeli csipke: Így igaz. :-)
@neomatsek:
Rendben, legyen így, mert ez megnyugtató! És annál nincs fontosabb. ;-)
@Scala: jól van már. Nézd meg az au-t aztán majd megdumáljuk ( kb 4 órás film)
@Beatrix Kiddo The Bride: Jó! :-DDD Mostanában nincs nagyon időm filmeket nézni, bár tegnap a Melquiades Estrada három temetését végre abszolváltuk, aug-ban vettem meg.
Nagyon tetszett. Tommy Lee Jones rendezte + egyik kedvenc forgatókönyvíróm a szerző.
@Scala: na én meg ehhez vagyok ufó de megnézem. amúgy meg a blogodat is olvashatnád néha:-D írtam ui
Csak én gondolom, hogy kicsi mellel ezt nem lehet megcsinálni, és ez implant?


süti beállítások módosítása