Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

OK vagy KO - dreadlocks?

2009.11.11. 14:06 - Virgogirl

Címkék: haj frizura ok vagy ko

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr21517849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bizonyos szubkultúrákban abszolút menő és azt gondolom, hogy bizonyos életkor alatt is. Nem kell feltétlenül igénytelen, mosdatlan, büdös hajú emberekre asszociálni. Van nagyon sok igényes, ápolt raszta is :-) Nálam OK :-)
@The Strange: ez igaz, teljesen, de a szubkultúra azért kiemelendő (szerintem), onnan szivárgott át a divatba - jelen esetben Shakirára -, és inkább csak vagánynak akar látszani, és nem "üzenetet" közvetít...
@Virgogirl: persze, de ez mindenkire igaz, ha akár csak országhatárokon belül nézzük... nagyon kevesen vannak, akik igazi rasztafárik (vallásukat tekintve is), sok raszta van, akinek halvány fogalma sincs a rasztafarizmusról, Babilonról, stb...

de nincs ezzel baj :-) ez is csak egy múló szeszély azoknál, akik divatból csináltatnak ilyen hajat :-)

Ráadásul nekem a vékony tincses, ápolt raszta kimondottan tetszik :-)
Ha a gyerekemet elkapja egyszer ez a láz, nem tudom hogyan lépek... de nálam elég határozott KO!
Persze mivel még a szóbanforgó gyerek sem létezik, elhalasztom a parázást. ;-)
@Scala: 100%-ig biztos voltam a szavazatodban :-)
@The Strange: Ez van. De ugye nem baj, hogy vannak olyanok is, mint én? :-P
@Scala: hát nem is tudom :P

persze, hogy nem :-)
Nem volt tartózkodási lehetőség a szavazatok között..én is inkább a nem, mint az igen felé hajlok. Nem tudom, hogy a nem "divatrasztát" hogyan lehet jól rendben tartani - nekem a saját, természetes göndörségem is okoz problémát. Ha ilyen pasim lenne, biztosan nem vonzana a vágy, hogy jól beletúrjak a hajába (nehogy beleakadjak egy eldobott tojáshéjba, vagy konzervdobozba - ne haragudjatok, de nekem az a benyomásom a rasztáról, hogy leginkább egy összehancúrozott szénapadlásra hasonlít. Ennek ellenére megfigyeltem, hogy a rasztás srácok legtöbbjének tök jó biciglije és angyalarca van. :)
most meg kétszer van..Virgo, törölnéd az egyiket? Köszönöm.
@ElisabethB.: én legszívesebben megtartanám mindkettőt, nagyon vicces.
@The Strange: és akkor rögtön belekezdhetnénk egy divatszociológiai elemzésbe... mindjárt szólok is Noorinak.
abszolut megengedő vagyok. divatból azért csak bizonyos kor alatt, ha valakinek az életstílusához, világnézethez is illik, akkor felőlem 60 évesen is hordhatják :), de gondolom nem erre vonatkozott a kérdés.

shakirán rém kínos, főleg a flitteres kardigánnal

(nem tudok szavazni)
@mici˙: azért, mert nincs szimpatikus válasz, vagy azért, mert nem látod (tehát technikai probléma áll fenn)?
@Virgogirl: jogos a kérdés. nem tudok magyarázat nélkül nemet vagy igent mondani
@mici˙: tehát nem technikai dolog, hanem nem tudod eldönteni. Akkor nem tudok segíteni :.-)
Maga a raszta nagyon OK.Shakiran a raszta nagyon KO. (de okot nyomtam,mert a kép gondolom csak illusztráció :) )
Én Shakira miatt KO-t nyomtam, de nincs gondom a rasztával és ismerek én is angyalarcú rasztás fiút. @ElisabethB. ;-)
semmi gond nincs a rasztával,de szerintem főleg a srácoknak áll jól:D
@Scala: nem baj, én sem viselem jól a látványát, állítólag szaga is van ( a barátom mesélte, mikor egy rasztás futár vitt neki anyagot, szval volt bukéja) @janettaylor: és aha igen Shakira miatt is:-)
@Beatrix Kiddo The Bride: Áááááááá. :-(
@ElisabethB.:
Igen, a legtöbb ilyen srácnak tényleg szép úgy amúgy a feje, még akár a fejformája is. :-) Ami igaz, az igaz. ;-)
Hát igen, szaga van, unokatesómnál tapasztaltam, aki ráadásul lány.
Ezzel együtt ez a Shakirás nem is igazi raszta v. igen? Ez csak ilyen becsavargatott, amit nem akkor szoktak csinálni, amikor valaki még nem biztos, és így meg tudja nézni, hogy kb. hogy nézne ki?
@ddevil: nem "igazi", annak elég hosszú idő kell, hogy "összeérjen"


süti beállítások módosítása