Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Félelmetes plasztika, múlt és jövő

2009.10.20. 16:34 - Virgogirl

Címkék: fotó plasztika híresség versace agyrém

Egészen, egészen rémületes ez a két nő együtt... Biztosan arról csevegtek, kinek mennyi bónusz cucc van az ajkaiban (pedig régen mindketten normálisan, sőt kifejezetten jól néztek ki).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr631463411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Donatella inkabb csak kulsore remuletes, de Lindsay-rol sugarzik az ostoba zulottseg, a pia es a drog ezen a kepen. le van csuszva elegge.
úúú, lindsay lohan csupán 15 évvel néz ki idősebbnek, mint amennyi. ráncos, ennyi idősen..
hát, donatellácska meg... elvette az eszét a nem tom mi. smink nélkül milyen borzasztó lehet szegény.
lindsay megőrült.... nem volt ennyire hülye
donatella az mindig is ilyen volt.
ijesztőőőőő:S
@marverk: szerintem Lindsay sajnos sosem volt túl okos, de egy kellemes jelenség is válhatott volna belőle, mert tök helyes lenne...de @Ms Groutesque-vel egyetérve lecsúszott és már elég régen...ez már a legalja...
Értem én, hogy natúr ajkak, meg füstös szem, mert az a trendi. De akinek nem áll jól a szeme köré festett monokli és a vízi hulla száj, annak miért muszáj?
Rémálmaim lesznek.
Azt néztétek, hogy mind a ketten mennyire "felkopaszodtak"?
@Brüsszeli csipke: 'Felkopaszodás': bingó!
@janettaylor: @Ms Groutesque: csatlakozás a hölgyek véleményéhez.
Szerintem Donatella régen sem nézett ki jól. Már akkor is egy bányarém volt, amin a plasztika sokat rontott. Kíváncsi lennék, hogy mit láthatnak, ha a tükörbe néznek?
soha nem jöttem volna rá, hogy az ott lindsay lohan. mindig ilyen jelentéktelenen volt? mióta szőke, olyan rút kiskacsa így.
felkopaszodtak :D nagyon találó.
huh... Lindsay nagyon lecsúszott :/
Uhh, de ijesztőek! Horror filmben kéne őket szerepeltetni, nem kéne maszkmester! :D
@Brüsszeli csipke: az volt az első,ami szembe tűnt...az órisái homlokok....mitől lehet ez a felkopaszodás? durva!
@Gemini:
a felkopaszodás a műtéti eljárás miatt van,ugyanis az ember hajvonala mögött pár centivel ejtenek egy vágást,lefejtik a bőrt a csontról,meghúzzák és úgy varrják vissza,ettől a homlok sima lesz,a szemöldök picit megemelkedik és természetesem a hajvonal is magasabbra kerül

az még hagyján,h donatella így néz ki,de lindsay még tök fiatal és máris úgy néz ki,mint valami lepukkant útszéli menyecske,pedig amikor kezdte a filmezést,vörös hajjal,szeplőkkel még egész bájos volt
Ő itt jobbra így eljátszhatná Joker női változatát a következő Batmanban
@neomatsek: na azt hiszem ez az amit nem akartam tudni, h hogy "készül"..... durva így olvasni és elképzelni.. jájj :O
@neomatsek: Ja, tényleg...láttam már a Kés/Alattban.
@Gemini: Asszem meg kell néznem azt a sorozatot! :-)))
@Elanor09:
@neomatsek: Így leírva tényleg durva.
@neomatsek: Van erről egy vicc...
A mellkasa pedig egy idő után szőrösödik...
;)
@Kiszfóka: azt hiszem valami ilyesmit az Elvált nők klubjában is elsütnek, de most nem jut eszembe
@Elanor09: @Scala:
bocsánat,nem akartam durva lenni,legközelebb megpróbálom kevésbé szemléletesen leírni:D

@Gemini:
igen,én is azt hiszem,h volt a sorozatban ilyen jellegű műtét,bár annyit vagdostak már,h hihetetlen:D

@Kiszfóka:
:D:D:D
@Gemini: ja én is a Kés/alattban láttam, hozzá lehet szokni a látványhoz :D
@Scala: kezdd el nézni tényleg, sztem neked tuti,h. nagyon tetszenek :)
@neomatsek: Semmi gond, a családban a férjem borul ki az ilyesmitől, ő a Vészhelyzetet sem bírta...
@Ms Groutesque:
Igyekszem. ;-)
@Scala: Nagyon jó sorozat! Érdemes végig nézni, én imádtam, pár nap alatt kivégeztem 5 évadot. :) Alig várom,hogy eljusson hozzánk a 6. is.
@Gemini: Megszerzem, akkor! Köszi. ;-)


süti beállítások módosítása