Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Október a rózsaszín hónapja

2009.10.17. 18:49 - Virgogirl

Címkék: kiegészítő divat test smink összeállítás a jó ügy

Október a mellrák elleni küzdelem és a harcot jelképező rózsaszín hónapja (persze, lehet máskor is rózsaszínt viselni, mint ahogy máskor is kell a mellünkre figyelni...) - talán a szép tárgyak, a sminkek, kiegészítők folyamatosan emlékeztetik a nőket arra, hogy vigyázzanak magukra.

Aki nem szeretne tetőtől talpig pinkbe bújni, annak is érdemes feldobnia az öltözékét (különösen most, amikor az élénk árnyalatok a hangulatunkra is jó hatással vannak ebben a csúnya, szürke időben) egy-egy rózsaszín táskával, sállal, kesztyűvel.

1. körömlakk, Illamasqua; 2. sminkpaletta, Prescriptives; 3. bőrkesztyű, Star by Julien Macdonald; 4. rúzs, Clinique; 5. kitűző, FantasyJewelryBox.com; 6. ajakápoló ajándékcsomag rúzzsal, szájfénnyel, Estée Lauder; 7. kistáska, Mischa Barton; 8. koktélgyűrű, Dorothy Perkins; 9. virágos kitűző, TopShop; 10. körömlakk, Opi; 11. tűsarkú, Rupert Sanderson; 12. ránctalanító krém, Darphin; 13. pirosító, Dior; 14. köves fülbevaló, Miss Selfridge; 15. hidratáló krém, Clinique; rúzs, Bourjois


A rózsaszín holmikon kívül természetesen a megelőzés is fontos (sőt, talán sokkal fontosabb... különösen, ha valakinek a családjában voltak már megbetegedések): a rendszeres önvizsgálat, az orvosi szűrővizsgálatokon való részvétel, a dohányzás mellőzése, az egészséges, kiegyensúlyozott étrend, a rendszeres mozgás... És azért a férfiak is figyeljenek oda, mert a mellrák nem kizárólag a nők betegsége!

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr171456520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ó,akkor hétfőn rózsaszínben megyek:D
prescriptives márkájú cuccokat honnan lehet beszerezni?
@neomatsek: internetről (strawberrynet, prescriptives.com) biztosan, de már nem sokáig, mert a tulajdonos Estée Lauder jövő év elején megszünteti a márkát
Húúú, csak világos rózsaszín sálam van, és egy pink táskám, akkor előkotrom! ;-) /Önvizsgálat: nem megy, túl sok mirigy, túl erős pánikhajlam, semmi családi kórtörténet. életmód, odafigyelés: próbálok./
A dior osztogathatná ebben a hónapban azt a pirosítót, csak úgy, a nőknek... :-)))
Attól tartok, még nem nagyon jött át a köztudatba a rózsaszín mint a mellrák elleni küzdelem jelképe. De remélem, hogy lassan változik majd ez is. @Scala: Tényleg sokat tehetne ezért a Dior egy kis osztogatással :)))) Sajnos a béleletlen rózsaszín velúrkabátomban nem tudok a kampányhoz csatlakozni, fagyásveszély miatt.
@PepitaDomino:
az biztos,h amcsiknál ennek sokkal nagyobb hagyománya van,és sokkal nagyobb figyelmet is kap,itthon sem ártana...
én is szívesen felvenném a rózsaszín sálamat,de nemtom melyik dobozban van,így majd csak a költözés után tudom ezt megtenni,addig marad a pinky körömlakk:D:D
@neomatsek: Azért amcsiknál sem olyan rózsás a helyzet, jól tudom? Egészséges életmódra, táplálkozásra ők is gyúrhatnak még, velünk együtt. De jók a kampányok, fókuszálják a figyelmet.
@PepitaDomino:
félreértettél,én a kampányra mondtam,h ott ennek sokkal nagyobb a népszerűsége és jobban benne van a köztudatban
@PepitaDomino: @neomatsek: Tagnap olvastam el a rák fejezetet - illetve ma hajnalban - kedvenc könyvem, de csak most bővítettem fel az összes kötetre:
Váradi Tibor - Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai, Napfényes Élet Alapítvány.
Éppen erről van szó, amit írtok. + rengeteg nagyszerű adat, módszer, tanács. Minden életmód és psziché függő a ráknál. A gyógyulás kulcsa is ez a kettő.
És megtudtam az orvosi nevét a 'csodálatos gyógyulásnak': spontán remisszió.
Még úgy érzem elég hosszú utat kell bajárnunk, amíg elég befogadó szemléletű lesz a tudományegyetemi képzés... hja.
@Scala:
érdekesnek hangzik a könyv/sorozat,lehet majd eccer megkukkantom magamnak
@neomatsek: Érdemes. :-)
Most eléggé rákattabtam amúgy. És benne foglaltakra is.
@neomatsek: Igazad van, kampányolásban ők nagyon jók. Máskor pedig figyelmesebben olvasok. :)
@Scala: Arra következtetésre jutottam, hogy arra kéne törekedni, hogy harmóniában éljünk a természettel. Elegendő alvás, mozgás, idénygyümölcsök, -zöldségek, kerülni a stresszt, békességben élni a körülöttünk élőkkel. Nekem sajnos mind egyszerre nem megy, hol ez, hol az hibádzik.
@PepitaDomino: mások könyvet írnak erről, és megszedik magukat
@Virgogirl: Jaja, mások.... De ha mégis írok ilyesmit, nem felejtem el megemlíteni a könyv elején, hogy Te bátorítottál először :)))
@PepitaDomino: Kitűnő meglátások! Így igaz.
Csak a sorrend 1. zöldségek 2. idény gyümölcs. Egy fajta gyümi / étkezés.
Lektorálást vállalok! ;-)
+ a kerülni a stresszt nálam:
sok alvás + sz*rni rá.:-D
@Scala: De jó, már van lektorom is :) De attól tartok, mire elkészülnék vele, elvine a stressz, az alváshiány, a mozgáshiány és a helytelen táplálkozás.....
@PepitaDomino: :-)
Akkor kezdetnek légy magad mestere. ;-)
Nehogy Atkins sorsára juss... (bár a módzserében sokan hisznek..)


süti beállítások módosítása