Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Parfümpéntek - hírek

2009.10.16. 09:19 - Virgogirl

Címkék: szépség híresség termék parfüm jön parfümpéntek

  • Fergie lesz az Avon legújabb sztárillatának arca - Reese Witherspoon, Patrick Dempsey, Courtney Cox Arquette, Jennifer Hudson, Salma Hayek és Derek Jeter után. A parfümről még nagyon keveset lehet tudni (Fergie nyilatkozata szerint "friss, vonzó illat, olyan nőnek, aki nem fél megmutatni saját magát"), a nevét sem hozták még nyilvánosságra, 2010 második felétől lehet majd megvásárolni. A hirdetéseket ma fotózta Mario Sorrenti, jövő szeptembertől lesznek láthatók. A hírességekkel való együttműködés egyébként jó hatással van a cégre, 2008-ban az elmúlt évekhez képest 10%-os növekedést könyvelhettek el. Fergie hivatalosan az Avon jótékonysági alapítványának estélyén mutatkozik be, október végén.
  • Új illattal jelentkezik Sarah Jessica Parker. Az  SJP NYC (eredetileg csak munkanév volt...) nem is annyira a színésznőnek, mint inkább sorozatbeli "alteregójának", Carrie Bradshaw-nak az illata - a Szex és New York második részének premierje és a parfüm bemutatása, népszerűsítése is szorosan összefügg majd. Maga Parker is azt nyilatkozta, hogy a legnagyobb inspiráció Carrie karaktere volt, és az, ahogyan az emberek őt látják: "vidám illatot szerettünk volna, jópofa, életszeretettel teli üvegben. Mintha egy bulit zártunk volna az illatba". A parfüm megalkotásában a színésznő segítségére Honorine Blanc volt; az illat főbb jegyei a mandarin, a fehér oshmantus (egy ehető virág), a vadeper, a gardénia, a lonc, a mimóza, a damaszkuszi rózsa, a szantálfa, a vanília, a rum és a pézsma.
     



 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr441453569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fergie? haha.
A SJP NYC milyen idétlen név már? Az üveg tragikusan béna, ki nem tenném a polcra.
@gallianori: szerintem is béna, a nagyon fiataloknak biztosan bejönne
@gallianori: A SJP NYC sztem egy tökjó név, így grafikus szemmel. :) Jól lehet vele dolgozni.
Az üveg - bár egyáltalán nem az én ízlésem - nem rossz, mert bármennyire is színes, meg összevissza, és csiricsáré, de carrie karakteréhez tényleg illik. :)
Szerintem semmi baj a névvel, és az üveg is tetszik, bohókás, vidám, ez volt a cél, elérték. :) Én kíváncsi leszek az illatra, mert az összetevők jók, bár a rum és vanília kicsit engem elijeszt....remélem, nem egy émelyítően édes,szirupos illat lesz!
Viszont SJP feje elég gnóm a reklámfotón, lehet nem kellett volna ekkora vigyor, hogy előnyösebb legyen a kép.
magával a névvel nincs baj,de ez a reklámfotó szörnyű,SJP feje olyan furcsán bugyuta:S az üveg nekem too much,kevesebbel is ki lehetett volna fejezni azt,h bohókás és vidám
@neomatsek: és @gallianori: táborhoz csatlakozom:
Fergie: neeeee már. Szegény Salma Hayek micsoda klubba került, bár anno sem értettem, na mindegy...

SJP: rosszul vagyok tőle, próbálja kitermelni, mait még lehetséges, mert ezzel a fizimiskával három év és ki tudja... Már a férje sem lakik vele.
Újabb elrontott fotoshop szörny. Kár érte. Az üveg meg rém ronda, az illatra azért kíváncsi leszek.
AVON-os szekciót illetően meg, remélem Fergie nevével meg összehoznak valami vállalható illatot. Reese Witherspoon virágos pacsulis jellegű katyvasza elég kiábrándító volt.
@littleprincess: ami szerintem borzalmas, az a Courtney Kokszos Spotlight
@Virgogirl: Igen, azt ki is felejtettem. Inkább nem kéne erőltetni ezeket
az SJP parfum uvege botranyosan csunya es izlestelen.
Fergie-t nagyon nem birom...mondjuk Avont sem hasznalok, ugyh. mindegy.
SJP szimpatikus a sorozatban, de a fotókon annyira paripaarcú, hogy nem kapok kedvet a vásárlásra.
Fergie-vel az Avon szerintem mélyrepülésbe kezdett. Az illataikról meg annyit, hogy nekem szinte mind egyformának tűnik. Kettőt találtam eddig, ami tetszik, ami nem valami édes, szirupos ragacsillat.
felőlem lehet egy parfüm arca fergie,de ha nincs illatminta,akkor ha találkozhatnék fergievel akkor sem venném meg,mert egyszer már ráfáztam....
@gallianori: az üveggel nekem nincs semmi bajom,mert nem lehet minden üveg uncsi,és áttetsző,egyszínű.
de sarah szegény olyan randa....
mellesleg hasonló ruhája volt valamikor scarlett johansonnak...
Ez a SJP olyan ronda egy nő... de mégis valahogy van kisugárzása, meg jók a sminkesei, meg alapvetően jól öltözik, de akkor is csúnya.
A múltkor a Douglas-ban szaglásztam meg az illatait, engem annyira nem ragadtak meg, bár azt elismerem, hogy minőségibbek voltak, mint pl. a Celine Dion meg a Christina Aguilera illatok, és ebből következően az áruk is borsosabb.
A fotón amúgy egy Oscar de la Renta ruhában pózol.
@so-so: Tegnap láttam a Hugh Grant film előzetesét, melyben SJP a feleség, iszonyúan fest benne. Pedig a team nem végzett rossz munkát, de egyszerűen borzalmas génjei vannak.
És igen, szerintem is ronda.
Sőt, a Morgan-es filmben riasztó!
@Scala: Tényleg nem szép, de nagyon jól kihozzák belőle a szép nőt. Számomra még Gwyneth Paltrow is ebbe a kategóriába tartozik.
@cicómicó: Igen, kellene a stábja, dimenziókat javítanak rajta. :-)

Gwyneth: szívemből szóltál. És sokak el is hiszik, és szerintük gyönyörűűűű. Juj. :-(
@Scala: SJP szegény egyre szörnyebben néz ki. leállhatna a botox-szal, vagy nem tudom mit alkalmaz. sosem volt mondjuk szép, de a sorozatban néha olyan jól megcsinálták, hogy nekem kifejezetten tetszett még az arca is. de mostanában semmi nem segít rajta. végül is nem gond, ha ő elfogadja önmagát így, én csak örülök neki :)
@cicómicó: gwyneth: szerintem sem szép, meg a másik ilyen nálam cameron diaz. meg van még egy pár, de cameron kiveri nálam a biztosítékot :) amúgy milyen ronda név ez, hogy gwyneth. gondolom vmi ősi angol név, mert annyira régies formája van.
@katarocks: Igen, a sorozatban, és a mozifilmben is a haja vagy nem tudom mi miatt tényleg okés volt.
Az új mozifilmjében, Hugh Granttel viszont az arca csúúúúúúúf.
Lehet el kellene kezdenie hízni, akkor tudna jókat aludni, és kialakulna valami elfogadható, nézhető feje (?!).
Én egészen konkrétan azt a filmet azért mondtam le a férjemnél, mert:
1.nem bírom nézni, olyan ronda
2. utálom a szinkronizált filmeket, és ennek az előzetese azzal volt
(Meryl Streepet is sznkron nélkül akarom látni... nem tudom hol...)
... amúgy a hajminősége és a fodrásza SJP-nek osztályon felüli, sztem...
Legalább valami...
@Scala: A Julie&Julia szinkron nélkül van meg ( felírattal), csak Meryl Streep-pel ebben a filmben az a probléma, hogy felvesz egy nagyon irritáló hanghordozást- de hát a szerep ezt kívánta meg!
@Scala: én a Született Feleségekkel vagyok így, hogy azért nem bírom nézni, mert visszataszítóak számomra azok a nők :)) megfigyeltem, hogy 10 éve senkit nem találtam még ilyennek, szóval a botox tehet róla, hogy mostanában mindenki olyan fura.
SJP fodrásza tényleg nagyon jó. szinte mindig jó frizurái voltak a sorozatban is, úgy szerettem, amikor rövidebb volt a haja, jól állt neki.
@June Miller: Azt a filmet láttam! :-)
Méghozzá nem is találjátok ki kivel!!! :-) És igen, olyan benne a hangja.
A másik filmről beszéltem, az Egyszerűen bonyolultról. Most kezdték vetíteni, csüt.
@katarocks:
Tényleg? Sztem olyan nők nincsenek, mint abban a sorozatban, tényleg mindegyik skatulyából van kihúzva + sok Bree-n és Susan-on a botox.... de engem nem taszítanak.
Talán csak Edie-t nem bírom + Karent vagy ki a szösz, új szereplő a nőgyógyász férjjel. :-)
@Scala: sztem tudom kivel: Virgo???? Aha- blogolás- az egész film alatt Virgora gondoltam!:-)
@katarocks: éppen tegnap beszélgettem egy bnőmmel, h a karácsonyi ünnepek alatt 20 részt nézett meg a születettből- és azt beszéltük, hogy annyira tipikusan adja vissza az amcsi kertvárosi , kispolgári életformát.- amúgy én még egy részt nem bírtam végignézni... annyira taszító, mind a történet( amire nem jöttem rá, hogy mi lehet), mind a szereplőgárda!
@June Miller: hasonló élményeim vannak nekem is. vajh, mi a története? :)
@katarocks: @June Miller: ugyanaz, mint a szexésnyújorknak, csak kertvárosban, férjezett nőkkel :-D
@Virgogirl: @katarocks: @June Miller: Édes kis csevej volt ez itt! Nem is tudok hozzátenni. :-)
Max. annyit, hogy sztem míg a Szex és New York valahol romlott és dekadens + idióta, a Szül. Fel.-ben van/volt valami emberibb, jóérzéshez távolról kapcsolódó...
de kevés Szex és New Yorkot láttam... ;-)

Folyton a férjemet hozom fel, de itt nagyon idekívánkozik: szerinte a SATC nézhetetlen, a Szül. Feleségeket mindig várja és megszerzi! :-D Szóval a családi értékrendben jobban pozicionált.
@katarocks: :-DD
@Virgogirl: aha, de a szül. fel-ben van valami gyilkosságosdi is, nem??:-)
@Scala: az én "férjem" minden sorozattól hány! Különösen a SATC-t utálja, már csak abból, amit elmeséltem neki belőle:-D
@Scala: nekem pont a Szül. Feleségek, ami nem tűnik emberközelinek, de én meg pont abból láttam keveset :))
Én a SATC-ben azt szeretem, hogy oké, hogy a pasik+a szex a lényege, de amellett olyan szépen bemutatja, hogy a lányok milyen jó barátnők. Meg persze tök vicces, főleg Samantha :)) Annyira idegesítő, ami most megy a Viasaton, hogy kivágnak minden pikánsabb jelenetet. Szegény Sam szinte nem is szerepel benne :))
@katarocks: tényleg cenzúrázzák? :-D Nem is tudtam...
@June Miller: Igen, van benne gyilkolászás, és börtön, és minden féle, egy kis szegénység is beszivárogtatva a nagy jólétbe.
Jó barátnők: a Szül. Fel. is azok, ott is megy ez a vonal.
én néztem a SATC-it és a született feleségeket is,de az utóbbit egy idő után nagyon erőltetettnek és kínlódónak éreztem:S


süti beállítások módosítása