Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Új álompár a láthatáron

2009.10.14. 09:33 - Virgogirl

Címkék: reklám divat armani jön

Megan Fox lesz az Emporio Armani Underwear és az Armani Jeans reklámarca.  A dús szájú 23 éves színésznő - aki jelenleg az egyik legszexisebb és legkeresettebb sztárnak van kikiáltva - David és Victoria Beckhamet váltja (a férfiholmikat egyébként egy másik focista, Cristiano Ronaldo népszerűsíti, de a két híresség nem fog együtt szerepelni egy reklámban sem). A reklámfotókat Mert Alas és Marcus Piggott készítette, januárban jelennek meg először.

Megan szerintem legalább olyan alkalmas erre a szerepre, mint Victoria - sőt, mivel sokkal inkább szexszimbólumnak tartják, talán jobban is el lehet vele adni a fehérneműket...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr631449093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak 23 éves? :o Kb. 28-nak gondoltam.
...még mindig közönséges, és olcsó.
én először szeretném látni a képeket,és,h mit hoztak a csajból
Azt hiszem, egy filmben sem láttam..bár ezt most én sem tudom, minek is írtam ide. Most már mindenkiből lehet szexszimbólum..kicsi photoshop, meg a jó sajtó és már kész is. Ilyenkor mindig eszembe jut B.B. és M.M., meg Anita E. a vízesés alatt. Na, nekem ők a szexszimbólumok.
A fehérneműt pedig húzza magára N. Vodianova és reklámozza. Ez a szakmája.
@ElisabethB.: nekem is ők, meg még néhányan, de egy tizenötéves pattanásos fiúcskának meg Megan (elvileg...)
@Virgogirl: Igen, igazad van..sarkosan fogalmaztam. A jelenség viszont - ez a semmit/nem sokat teszünk le az asztalra és sztárok vagyunk, akinek már rögtön életvezetési tanácsokat kell adnia és mindenütt szerepelnie - egyre jobban zavar. És kitör belőlem az "állat". Nem tudom elképzelni, ahogy pl. M.Streep gumimacit reklámoz..
@ElisabethB.: teljesen egyetértek veled, csak én már megszoktam :-D gondolj arra, hogy milyen gyorsan elkopó, kidobható árucikkek, akik addig próbálnak meg mindent kisajtolni az életükből, amíg tart a 15 percük. Ez persze nem jó és nem szerencsés, de lehetne még magyarázni...
@ElisabethB.: @Virgogirl: Egyetértés.

A férfi választott Cé ronáldóóóó, meg talán még gázosabb.
Illetve nem tudom eldönteni. :-DDD
@Scala: most mondjam, ami először eszembe jutott? Hogy szegény Giorgio már annyira öreg, hogy nem tud normális döntéseket hozni??? :-DDDD
@Virgogirl: Azért cé kellően süti kinézetű... ;-)
A nőkkel gondban van az öreg, na ja.

OFF: Mi a gond a szombattal?
Csüt. este megyünk oda 20h30 pincészet, borkostoló, de utána már nem nézünk be, rendben? :-)
@Scala: az a gond a szombattal, hogy három markos pasit kell elintéznem. De remélem, a péntek feltölt majd előtte :-D
valóban többnek néz ki a koránál, de fehérneműt reklámozni jó választás. szerintem az is jó döntés dzsordzsó részéről, hogy leváltja beckhaméket. (btw. egy kifutómodell alkata miatt egyszerűen nem alkalmas ilyen szerepre)
cé ertől azonnal elfog az émelygés, de azért az utóbbi időben visszavett a hisztiből és legalább jó focista, ettől a megjelenése még mindig olyan mint egy olajszőkítésből meggazdagodott papával megáldott falusi diszkópatkányé.

azon pedig kár keseregni, hogy ma mindenhol csak eldobható sztárok vannak...majd meglátjuk kire emlékszünk közülük 30 év múlva és majd őt hasonlíthatjuk bardotékhoz.
@Virgogirl: 'Elintézni?' Izgalmasan hangzik... ;-)
Csak nem betojni!
@mici˙: Ezen nagyon jól szórakoztam! :-)))
Remelem a csajszi tetoválásait leszedik a képekről...
ja, és Giorgio félköríves koronacsodája csak nekem túl fehér? Olyan... bár illik a szemöldökéhez.
... és főként a hajához.

Azért a boltba és a kávézóba be kéne nézni, nem? ;-)
A mostani Elle-ben volt egy összeállítás from the Emporio, az övet kivéve minden jöhetne...
@Virgogirl:
nem sok 15 éves fiúcska jár az armanihoz vásárolni,de lehet én gondolom rosszul

ronaldo meg,hááát,nekem olyan kivakarózott dzsigoló a csávó,szal inkább beckham-re szavaznék
@neomatsek: nem hiszem, hogy rosszul gondolod, de ők azok, akiknek a szemében MF szexszimbólum
@neomatsek: Nekem is a Beckhamék, az idei kampány kimondottan jó lett!
nem szeretem megant!!!!!!4
szerintem victoria ezerszer jobb nála.
ajjh...... ezzel a szexszimbólummal,meg azokkal az emberekkel akiknek a tetko szxi,meg ez a csaj,azokkal nagyon nem értek 1et.
nah meg ronaldo...:S pfujj.pocsék egy pofa:D
@Scala:
az nekem is tetszett,mondjuk a lenyalt haj picit furcsa volt,de összességében jók voltak a képek
szerintem nem is arról van itt szó, hogy beckhamék jók vagy nem, hanem megfáradt már az a kampány, ráfért már egy kis frissítés. illetve egy 15-25 éves potenciális vevő akinek csk a most mond valamit, már nem tud azonosulni a 3 gyerekes vic-kel vagy a volt focista férjével.
nem birom Megant. rohadtul uresnek, semmilyennek latom azon kivul,h. jol meg lehet csinalni szexisre. ezen a kepen is jol nez ki, olyan igazi hollywoodiasan, de ennyi.
de igaza van@ElisabethB-nek, fehernemut reklamozzon Natalia V., ez a modellek munkaja, nem kell meg itt is megjelenniuk a Megan-feleknek.

Cristiano R. kulonben nagyon gaz sztem :S


süti beállítások módosítása