Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ruhamustra - Emmy gála 2009

2009.09.21. 05:19 - Virgogirl

Címkék: divat híresség emmy red carpet ruhamustra

Szeretem a vörös szőnyeges eseményeket... mintha folyamatosan Barbie babázhatnék :-)

Lisa Edelstein kékben, tőle szokatlan göndör hajjal - mindkettő nagyon jó választás! Kicsit egy sötét hajú M. Monroe-ra emlékeztet. A fehér alsószoknya egy picit felesleges, és a füstös szemfestést is túlzásba vitte.

 

 
Heidi Klum nagyon kellemesen hangsúlyozza hatalmas pocakját ebben a fekete ruhában. Tetszik, hogy nem komplikálta túl a dolgot, viszont nem vonult vissza teljesen. A csipke és kristálydíszítés elegánssá és különlegesebbé teszi az öltözékét.

 

Olivia Wilde első pillantásra nagyon tetszett, másodikra viszont nagyon nem... az arca, a sminkje gyönyörű, a haja is tetszik, de ez a ruha nem a kedvencem, sokkal jobban tetszene, ha teljesen fedett lenne a felsőrésze.

 

 
 
 A cuki arcú Alyson Hannigan eléggé egyszerű ruhában - nekem az összhatás tetszik, de valami ütősebbet is felvehetett volna. Ráadásul ezt a ruhát mintha láttam volna már valahol...

 

 
 
 Christina Applegate királykék ruhája már most a kedvencem: elegáns, különleges, királynői, gyönyörű a színe és nagyon jól áll neki!

 

 
 
 Jennifer Love Hewitt halványsárgában - az összhatás jó, de egy kicsit semmilyen. Kicsit bátrabban is választhatott volna, bár a szín mindenképpen kiemeli a "tömegből".

 

 
 
 Jennifer Morrison jobban is kitehetett volna magáért. A ruha színe gyönyörű, de ezen kívül semmi nem tetszik rajta... a hátmegoldás érdekes ugyan, de az asszimetrikus szabást nem nagyon értem.

 

 
 
 Drew Barrymore nagyon hullámzó teljesítményét mutatott be az elmúlt években (öltözékek terén), ám egyre jobban tetszik az, ahogyan válogatja a ruháit. Most is nagyon csinos: természetesen és könnyedén viseli ezt az elegáns estélyit.

 

 
 
 Kate Walsh nem a kedvencem, de ez a világos, halvány levendula színű ruha csodálatosan áll neki. Az ékszerei nem tetszenek egyáltalán, kecsesebb darabokat szívesebben láttam volna rajta.

 

 
 
 Kim Kardashiant hivatalosan is kinevezném a fiatalabb, tehetségtelenebb Jennifer Lopeznek. A domborulatai irigylésre méltóak, a ruha iszonyú jól néz ki (bár egy kicsit "üres"), a sminkje viszont pocsék, és a fülbevaló is olcsó hatású - Lopeznél is ez volt a bajom, ritkán lehetettem vele tökéletesen elégedett...

 

 
 
 Blake Lively ruhája még jó is lehetne, ha nem lenne annyira nagyon mély a kivágása - lehet, hogy öregszem és egyre konzervatívabb leszek, de egy kicsit túlzásnak tartom, ha köldökig tart egy dekoltázs. A flittereket csak simán nem értem.

 

 
 
 Lindsay Price ruhájának nagyon nem jön be a színe, és a vállrész díszítése is idegesít. A sminkje viszont nagyon szépen sikerült - így kell viselni a télen oly divatosnak ígérkező natúr ajak-füstös szem kombinációt!

 

 
 
 Mila Kunis öltözékén egyetlen dolog zavar: a hossza. Kicsit rövidnek találom, így olyan, mintha kinőtte volna. Pedig nem lenne ez rossz....

 

 
 
 January Jones ruhája elég futurisztikusra sikeredett - szerencsére -, de nagyon klasszul viseli; róla a kiegészítőket sem hiányolom.

 

 
 
 Rose Byrne ruhája nagyon királylányos... felkelti bennem a romantikus érzéseket :-) valahogy hozzá mégsem illik, valami drámaibbat sokkal inkább el tudnék képzelni rajta.

 

 
 
 Jennifer Carpenter ruhájáért oda vagyok, meg vissza... szexis, de nem közönséges, nagyon szépen nyújtja az alakját, és biztos vagyok abban, hogy olyan emberen is jól nézne ki, akinek nincs tökéletes teste.

 

 
 
 Szeretem Mariska Hargitay egyszerű, tiszta vonalvezetésű ruháját. A haját azonban feltűzhette volna, azt a gyönyörű nyakláncot érdemes lenne megmutatni.

 

 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr721395930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lisa E. haja nagyon nem...a szoknyarész pedig alacsonyítja őt.

most megyek is feküdni, bekészítettem az álmaimat : )
jó munkát!
Nem tudom, nekem tetszik a haja :$ viszont tényleg fölösleges a fehér plusz szoknya
eddig csupa piros és kék árnyalat.. és pár kivétel..jennifer love hewitt sárgája vagy kim kardashian halványpink vagy cat deeley.
bakker.. most volt az obama mintás ruha ..lol.. ohnoes
@ByBA: én azért láttam fehéret is... a fekete viszont ritkább
@Virgogirl: igen igen ..pl. leighton meester-dolce&gabbana
@ByBA: bárcsak látnám élőben... de most csak a fotókat tudom figyelni :-(
@ByBA: Köszi, köszi - valamit biztosan segít (nem csak a tévéhiánnyal küzdök :-D)
eddig nálam,amit így futólag láttam a bestek: mila kunis, cat deeley, january jones
Hello,
Rühellem a Klumot, de itt 10/10. :-)
Jó éjt, azért örülök, hogy benéztem, nem is gondoltam, hogy ekkora nyüzsgésben vagytok. :-)))))
@Scala: csak most kezdek, muszáj volt kimennem egy szendvicsért :-)
@ByBA: Christina Applegate és Sarah Silverman
@Virgogirl: télleg christina is! de most az új befutó blake lively
@ByBA: vááá, nagyon nem. :-( na, megyek képet feltölteni :-)
@Virgogirl: Én most fejeztem be a tornát, de ma reggel óta ettem, bélszínt is ötborsmártással, de a krokettőlvagyok rosszul. Pedig nem is az volt az étlapon, hanem burgonyafánk. Nagy különbség!

Puszika, most már tényleg megyek. Van a Velveten a gyűjtés Madonna melléfogásairól, az American Life-fal nem értek egyet, nekem megvan kislemezen (vagy hogy is mondják, single-ként), és tökre szeretem. :-)
Még van egy pont, ami téves, de az utolsóval teljes mértékben egyetértek! :-D
@Scala: ha jól emlékszem, nem a számot húzták le, hanem a klipet? Vagy tévedek? Fogsz tudni aludni az éjjeli torna után? :-) Holnap azért várlak (vagyis ma, nappal)
Nekem a rózsaszínes árnyalatú ruhák közül Kyra Sedgwické tetszett nagyon, pedig alapjáraton kiráz a hideg a rózsaszínes árnyalatoktól.
Jennifer M. meg uh.. valami még hiányzik.. egy szép, egyszerű nyaklánc? Nem tudom, de így üres.
@littleprincess: a mellette lévő pasi azért nem rossz kiegészítő :-)
@Virgogirl: Jó, nem volt rossz Jen "kiegészítője" :D

részemről meg pont egy rémes kameraállásból láttam Kate Walsh ruháját, és elsőre , az "ótejóég" jutott eszembe. De ezen a fotón határozottan csinos.
wow, lesz mit nézegetni! első benyomás: van sok jó és közepes, de igazán bűn rossz nincs (kim k. sminkjét kivéve)

a nők majd felét nem is ismerem :(
L.E., már leírtátok, nem jó az alsószoknya, olyan mintha leszakadt volna

H.K., számomra egyenesen ijesztő ebben a ruhában, csak hatalmas pocakot és gyufaszál lábat látok (a közelin megöregedett..hány éves is ő?)

O.W. és a műkorcsolyaruha. szerintem fedett az a felsőrész, csak valami vékony, testszínű anyag van belevarrva, de valóban furcsa

a cuki arcú lányt nem ismerem, de nem tetszik,látom, hogy fiatal, de az arcbőre, a haja, a ruhája mégis öreges hatást kelt. vagy nagy rá a ruha, vagy előnyösebb lett volna egy kevésbé merev anyag

Ch.A. a pogányjudit frizuráért legszívesebben elverném!
Mindjárt listázom a gondolataimat... :D
J.A.-ról egy kiöltözött liba jutott eszembe (igen, a baromfi)

J.M. fölvette a ballagó egyenruháját?

D.B. az ő ruhája tetszik a legjobban. az arca elemzésére pedig ezúton kérném föl Scalat :o)
vagy ennyire megváltoztatja a szokatlan smink?

K.W. mint egy kiöregedett miami baba. a ruhájáról nincs egyértelmű véleményem, valami miatt nem 100%-os nálam. talán azért, mert ezeknél a ruhákkal általában az az érzésem, hogy rögtön lecsúszik róla. igaz ez Drew ruhájára is

K.K. inkább kihagynám...

B.L. nem lenne ez ennyire mellbedobós, ha pl. szürke lenne és alul nem lenne felvágva. viszont ennyi kivágást a piros szín nem bír el.
Klum: teljesen jó. tetszik, hogy nem függönybe burkolózott. szóval remek.
Olivia Wilde: tiszta jégtáncosos a ruha. a színei meg semmilyenek... lagymatag.
Alyson Hannigan: nincs dereka, frizurája, rendes sminkje, stb.
Christina Applegate: jól áll neki a konty. a ruha nekem nem kedvencem, de a maga nemében nem rossz.
Jennifer Love Hewitt: gyönyörű a ruhája, ezt a színt imádom. de a nő a végletekig irritál a buta fejével.
Jennifer Morrison: nincs dereka2. a ruha rohadtjó lenne, csak nem rajta. meg talán nem kellene taposnia.
Drew Barrymore: tökéletes.
Kate Walsh: túl világos a ruha... álmosít a színe.
Kim Kardashian: mennyire túlméretezett egy nő! ilyen sminkje még Britneynek volt valamelyik ósdi videójában, de annak vagy 10 éve, basszus.
Blake Lively: nem a dekoltázsa zavar, mert azzal valljuk be, nem sok gond van, hanem a kontraszt. ilyen szende feje van aztán belátni a bugyijáig... :D
Lindsay Price: nem tudom, ki ez, de hogy unalmas, az biztos.
Mila Kunis: nagyon csinos lehetne, de túl sok a fekete rajta.
January Jones : szép nyaka van.
Rose Bryne: a haja csak lóg, lóg, ő meg lógatja a fejét a hajával együtt. (ebből látszik, hogy a tartás mennyi pluszt tud a ruhához adni. és mennyit tud rontani.)
Jennifer Carpenter: a ruha jó, de a nézése nagyon tucattá teszi.
Mariska Hargitay: nekem ez nem. erősíti a szín is, szabás is, anyag is.
nálam Klum és Drew a favorit.

az otromba KK meg a legbénább.
a vörös szőnyeget imádom,annyiféle ruhát lehet látni:D

L.E:szerintem jól áll neki ez a kék,csak az a fehér alsórész nem kellene oda,az nagyon elrontja

H.K: nekem nincs különösebb bajom vele,és itt istenien néz ki,jó a ruha szabása és a díszítés is pont jó,nem túl sok

O.W: a smink jó, az ékszerek lehetnének picit hangsúlyosabbak,de a ruha az szörnyű,tényleg olyan mint ha valami jégtáncos öltözőjéből lopta volna,és hozzávarratott egy hosszabb szoknyát

A.H: nekem tetszik a ruhája,és az is,h ki van engedve a haja,viszont az ékszerek lehetnének feltűnőbbek,akkor lenne tuti

K.A: tetszik a szín,a fazon,de deréktájon az az átlátszó rész nem jön be,szerintem anélkül sokkal jobb lenne

J.L.H:nem rossz,picit egyszerű,de jobb kiegészítőket is választhatott volna

J.M:a ruha önmagában véve egész jó,viszont megint az ékszerezés az,ami szerintem nem passzol,amauri nolasco-nál azért picit több kiegészítőt kellene felpakolni legközelebb

D.M:a ruha szabása és drew tetszik,a ruha kinézete nem,olyan mintha döglött medúzák lennének körbehajtogatva a szoknyán

K.W: jól áll neki ez a ruha,viszont nem értem,h hogy választhatott hozzá ilyen bumfordi ékszereket,és olyan mint ha nem mosolyogna,hanem vicsorogna

K.K: ruha jó, ékszer és smink nagyon nem

B.L: túl nagy a kivágás,elől is és hátul is,és azok a flitterek baromi fölöslegesek oda

L.P: nem lenne rossz,csak egy picit kellett volna visszább venni a fodrokból meg hajtogatásokból

M.K: furcsa az összhatás,pedig a ruha színe nagyon szép

J.J: nagyon nem tetszik ez a ruha

R.B:(neki nem Byrne a neve?): érdekes a ruha,de nem negatív értelemben,de szerintem jobban mutatna,ha picit jobban elütne a bőrszínétől

J.C: a ruha szép,de rajta nem tetszik,szerintem nem tudja viselni,nekem kicsit jelmezbálosnak hat rajta

M.H: a ruha nem rossz,de picit vastagítja,és jól áll neki a kibontott haj,de akkor nem kellett volna a nyaklánc,hanem mondjuk egy szép karkötő is megtette volna

nekem amúgy tetszett még Alicia Witt és Kara DioGuardi ruhája is

lesz amúgy rosszul öltözöttek listája is? idén is volt jó pár melléfogás:S
Heidi Klum olyan,mint a Willendorfi Vénusz sellőfarokkal.Nekem nagyon bejön :) Amúgy meg Jennifer Carpenter ruhája tetszik a legjobban!
@neomatsek: de, javítottam. A többiekről nem volt még fent kép (amikor 7kor, teljesen feleslegesen, ágyba kerültem), úgyhogy mindjárt update.
@Virgogirl:
le a kalappal a kitartásod előtt,én már akkor lefordultam a székről,amikor a blogom sablonját programoztak valamelyik nap hajnal 5-ig,és még mindig nincs kész:S
na, innen jönnek azok a nőcik akiket nem is ismerek :(

L.P. miért feszíti a nyakát, állát? azt hiszem hibás döntés a vörös szőnyegre lila ruhát választani.

M.K. tetszik, kimondottan tetszik. annyira nem zavar a ruha hossza, de a lába nagyon nagynak tűnik. az arca bájos, a sminkje jó, vajon lekörözi nálam Drew-t? még eldöntöm.

J.J. túl keszekusza ez a ruha nekem, nem szép a mosolya

R.B. első gondolat: kin láttam már ezt a ruhát??? olyan mint amit kölcsönkért, sehogy sem áll rajta. csillog az arca, nem jó, ahogy a haja sem

J.C. túl tolakodó nekem ez a ruha. túl testhezálló, túl bekínálós, túl kontrasztos. sajna nekem ez egyáltalán nem tetszik(nem járt még le a sellőlány estélyi? )

M.H. úgy tűnik Sophia Loren-től tanul öltözködni és nem is teszi rosszul, mert az adottságaik igen hasonlóak.
Hello,
Drew Berrymore ruhája volt már Penelopé Ceuzon szerintem, két éve talán az Oscar nighton! Ma a fodrásznál lapozgattam egy német InStyle-t abban láttam.
Drew arca: nekem a szemhéja tűnik buheráltnak a korábbiakhoz képest.
Egyébként helyeske, ő az egyik legjobb.
Kim Kardashianról írtakkkal egyetértek! Bár én Jenifer Lopezt szeretem, de ő csak egy halvány utánzat.
Rengeteg embert nem ismerek itt.
Rose Byrne ruhája (anyagban feltétlenül) nem hasonlít Sarah Jessica Parkerére az idei Oscar gáláról?
Mila Kunis: a feje nagyon tetszik, és úgy egészben is szimpi.
Nekem Lindsay Price is bejön, összhangban van a ruhával.
A többiek felejthetők, kivéve a már említett Klum. :-)

Virgo: megnézem mégegyszer azt a Madonna cikket. :-)
összességében az jön le, h. a sorozatsztárok nem igazán a stílus ikonjai :) vhogy nem tudnak elkápráztatni a megjelenésükkel, csak annyit tudok mondani többségükre,h. korrekten néznek ki.
Blake L. pl. olyan jól hozza a Gossip Girl-ben a szexi, okos, pasimágnes karaktert, a vörösszőnyegen pedig általában képtelen erre, nem vonzza a tekintetet, pedig mindene meglenne hozzá.
@Scala: sejtem mire gondolsz, de sztem Penelopénak csak hasonló volt a ruhája, mint Drew-nak.

na jó, Jennifer Carpentert ki kell emelnem, remek az a ruha, szép, előnyös, vonzza a tekintetet :)
Nem vagyok oda Mila Kunisért, de itt szerintem marha jól néz ki, mondjuk nem értek a divathoz:D De ezt már mondtam:)
@koimbra: Egyetértés. :-)
Mármint Kunist illetően, nem a divathoz való affinitásodban. :-)
L. E. A ruhája a bajor népviseletet juttatja eszembe, kicsit céda kilógó pendellyel. A kék jól áll neki.
H. K. Nekem így túl sok a hasa, a ruha viszont gyönyörű.
O. W. Sellőlány-szerű.
A. H. A ruha nagyon tetszik, a haja nem nagyon.
C.A. Túl fényes szerintem.
J. L. H. Kislányos fej, kislányos ruha.
J. M. Fura.
D. B. A ruha tetszik, de nem nagyon szeretem őt, finomabb arcvonásokkal szimpatikusabb lenne.
K. W. Üde. tetszik.
K.K. Ijesztő.
B.L. Szép színű a ruha, de közönséges a szabása.
L. P. Olyan különleges macska-arca van, egy kevésbé bonyolult ruhával jobban a fejére terelhette volna a figyelmet.
M.K. Kicsit széles ebben a ruhában mindene.
J.J. Nekem ebben a ruhában túl sok a derékszög.
R.B. Első ránézésre szép a ruha, másodikra kicsit halvány, ütősebb színben jobban állna neki.
J.C. Szexi és elegáns.
M.H. Egyre szimpatikusabb a nőci, a ruhája korrekt, de talán más színt választhatott volna.
January Jones egy megelevenedett Barbie-baba.::) Szeretnék következő életemben így kinézni. A Mad menben is csodásan mutat.


süti beállítások módosítása