Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Madonna új családi videója

2009.09.03. 08:46 - Virgogirl

 

 
Madonna új, Celebration című videója igazi családi vállalkozás. Nemcsak a cicafiú Jesus Luz szerepel benne, hanem az énekesnő lánya, Lourdes is.
Madonna ezüst miniruhája egyébként Balmain - jóslatom szerint ez ugyanolyan kultikus darabbá válik majd (a hosszú csizmával együtt), mint a rózsaszín balettruha.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr441356896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hello,
Vonaglós, néhol közönséges, mostani Madonna, de jó.
Egyébként Luz a DJ, és hol van Lourdes?
Combja és a feneke nagyon kis pöpec. :-)
Úgy tudom idén egyébként is nagy divat lesz a hosszú szárú csizma, főleg a combközépig érő.
De mit össze nem tud vonaglani egy klipben... Viszont kifejezetten le a kalap előtte, hogy milyen jól tartja magát. Nem néz ki 51 évesnek. Felháborítóan jól néz ki! :D
@Venessiel: Itt tényleg meghazudtolja a korát. De máshol nem feltétlenül.
@Scala: ez abszolút így van

@Venessiel: ettől függetlenül kevés embernek áll jól, kíváncsi vagyok, hányan fognak hülyét csinálni magukból a trendek nevében :-)

Egyébként nekem ez a vonaglós-maszturbálós dolog már inkább nevetséges, mint vonzó vagy jópofa. Egy öregedő nő hülyét cisnál magából. A Give It To Me klipjében sokkal "decensebbnek" tűnt.
@Virgogirl: Magas tétben merek rá fogadni, hogy rengetegen... :D Node ettől szép, megvan a maga mulatságos oldala is. :)
@Virgogirl: igen, a magához nyúlás nem kéne...
A maszturbálós rész tényleg enyhén szólva is khmmmmm... de a szám jó... a lábam érezte a boogie-t. :-D
ISTENNŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én kb 100x néztem meg , már letöltve. term én is magamhoz kaptam.
iszonyat , eszméletlen a nő, kicsit Kate Moss-os a haja de csúúúúúúúúúúúúúúcs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én már ilyen cumóban nyomom
am már napokkal ezelőtt ránézésre megmondtam, hogy Balmain ruha, mondjuk nem volt nehéz kitalálni a nagy válltömésekről:-))))
ááá nem tudok vele betelni!!!!!!!!!
Elmondanám, h Lourdes nem szerepel benn!!!
@viviAna: én úgy tudom, hogy de, méghozzá a végén a nagy táncos jelenetnél a szürke ruhás csajszi az. persze, nem merevítettem ki és nem ellenőriztem le kockáról kockára, így simán lehet, hogy tévedek, de akkor egy csomó külföldi magazin is.
@viviAna: ja, szerintem ellenőriztesd a kompjútered, mert láthatóan beragadásra hajlamos a felkiáltójel-billentyűd ;-)
@Virgogirl: a billentyűzetemet, ill az agy agyvelőmet kellene ellenőríztetni, ha Madonárról van szó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madonna soha nem szerepeltetné a lányát !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-)))))))))))))))))))))))))))))
@Virgogirl: én egy másik csajra hittem, de mostmár bizonytalan vagyok. :-)
@viviAna:
én meg elmondom neked,h de:D
ő a pöttyös felsős,fekete gatyás,piros zoknis csaj a végefelé

de,ha nekem nem hiszel,itt egy kép:
www.graziadaily.co.uk/talkingpoints/archive/2009/09/02/lourdes--madonna-s-mini-me.htm
@neomatsek: soha!!!!
Madonna soha nem engedné!
@viviAna: akkor találtak egy isteni jó Lola-hasonmást.
@viviAna:
hurcibálja egyik vörös szőnyegről a másikra,felolvasó estekre viszi,szerepelteti rendszeresen és pont a saját klippjében ne szerepelhetne?
tel avivban még a színpadon is fent volt,sőt csináltak róla egy madonnás képet,szal szerintem meg ő van a videóban

www.buzzpatrol.com/2009/09/02/lourdes-virgin-pose/
Ha nem szeretném ennyire már kb. 2 évtizede, akkor akár utálhatnám is, hogy bármilyen színű és formájú haj, bármilyen színű és fazonú ruha jól áll neki, folyamatosan topon van, mindig meg tud újulni, vérprofi, és profikkal veszi magát körül. De nem utálom, imádom :)
@PepitaDomino: üdv a klubban! én is 2 azaz két évtizede!
És ölni tudnék érte! ( bár sztem nagyívben szarja le, mit gondolunk róla:-D, és milyen jól teszi!)
nem tetszik sem a klip, sem a zene, nem az én világom. viszont azt sajnálom,h. Lourdes nem látszik rendesen a klipben, egyedül őt bírom az egész "Madonna-jelenségből".
@viviAna: :)
Minden gonoszkodás nélkül őszintén kíváncsi vagyok, hogy a mai sztárok közül ki lesz az, aki 20 év múlva is tényező lesz....
mi ez itt?? :))
egy újabb puncifogdosós klip-jeeee!! ez hiányzott nekem. majd tolószékben is így fogja nyomni?
@PepitaDomino: azt hiszem: SENKI! De adjunk neki már még 20 évet:-)
@-Maya-: :-D


süti beállítások módosítása