Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Gyönyörű Shakira a Vanity Fairben

2009.09.03. 15:50 - Virgogirl

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr581357933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem szeretem. Ellenszenves, és aggresszív nekem.
Pedig gyönyörű.
És senki nem rázza úgy, mint ő :).
@ddevil: egyetértek. Mindkettővel

@Scala: én semmi agresszívat nem látok benne
Utálom, egy tehetségtelen pics@, se hangja , se személyisége és KÖVÉR, mint állat!!!!!!!!!!!!!!!
fújjjjjjjjjjj undormány
@viviAna: Hála az ÉGNEK! Több marad nekünk, akik bírják... :-) Szerintem gyönyörű arca van, csodás alakja és nagyon jó mozgása. A dalai meg szerethetőek.
@Virgogirl: úúúúúúúúú akkor bírjátok ezt a... majdnem kimondtam.
Nem emlékszel az első csípőrázós klippjére????, akkora segge volt, mint egy ház, ez a nő nem bír mást csinálni, csak a fenekét billegetni, a dalai ( oh my God, azok nem nevezhetők daloknak) szval a dalimitálásai meg egy kaptafára készülnek. Én soha nem tudom megkülönböztetni, h ez új v 5 évvel ezelőtti. De szeressétek!!!!
én megmaradok a vénasszonynál ( Madonna)!!!!!!!!!!!!!
am Madonna se tud semmi különöset, énekelni tud, táncolni, tud, de nem a legjobban, csak nagyon akar a "vénasszony" és nagyon jól van megcsinálva.
Shakira szerintem is nagyon gyönyörű, semmi baj nincs vele, és az hogy kövér, nem igaz, bár nekem ilyen alakom lenne...
@Stars-girl: szia! Tévedsz: Madonna sem énekelni, sem táncolni nem tud egyáltalán, viszont ő maga az Istennő! Ha tetszik, ha nem.

Bocs a kövérezés most nálam önagresszió, mert én vagyok iszonyat kövér.
@viviAna: Szeretjük. Nekem pl. sokkal meggyőzőbb, ahogy ő rázza magát, mint ahogy Madonna (és nem a korkülönbség miatt). A számai meg lehet, azért tűnnek egyformának, mert nagyon keveset lehet ismerni. Van egy csomó spanyol száma, nekem azok is bejönnek. Az iszonyat kövér meg viszonyítás kérdése, mint tudjuk...

@Stars-girl: Madonna még a marketinghez nagyon, nagyon ért :-) Egyébként üdv a klubban, a múltkor elfeljtettelek köszönteni.
szerintem gyönyörű a sorozat róla,ennyire szépnek még soha nem láttam és tény,h nagyon jól tudja rázni:D
@neomatsek: ugye? Sajnos nem tudom, ki csinálta a képeket :-(
@Virgogirl:
kár,pedig gratulálni kellene neki,mert tényleg csodás munkát végzett,és itt valahogy nem az jut eszembe elsőre,h ő az a latin csajszi,akinek különleges hangja van és iszonyat jó ritmusérzéke,hanem olyan bájos,előkelő,de ugyanakkor dögös is:D:D:D
egy bárgyú liba!!!!!!!!!!!
@viviAna: ok, ezt már kifejtetted, attól, hogy ismételgeted, nem fogjuk jobban elhinni :-DDDD
@viviAna:
átlagban is ilyen agresszív vagy? vagy ez csak akkor jellemző rád,amikor utálod magad és ezt kivetíted a világra?
@viviAna: te amúgy normális vagy? egyfolytában fikázol mindent és mindenkit, lekvázol és ledagattozol majdnem mindenkit - ember, nézz már magadba! jó dolgodba nem tudod mit csinálj már...
@neomatsek: @..pont: nyugi, vélemény és szólásszabadság van, ezért nem kell senkit lehurrogni, majd én megteszem, jó vagyok benne.
@..pont: egyébként meg üdvözletem! Eddig csak az e-mail címedet láthattam, ugye? :-) Most végre itt vagy...
Tényleg nagyon szép, és elegéns. Ettől más kicsit, mint amit eddig megszoktunk tőle. Én személy szerint szeretem a hangját és a számait. :)
@Virgogirl:
ez még azért messze van a lehurrogástól:D csak megkérdeztem,h mindig ilyen agresszív-e,mert az utóbbi kommentjei közt nehéz bármi pozitívat találni:S
fúú, de nem bírom ezt a nőt. van vmi az arcában, amit egyszerűen nem bírok elviselni. és most már az idegesít, h nem jövök rá mi az. talán vmi állatot látok a fejében, 1 malacot, nem tom :D az az új klipje a borzalmak borzalma. szörnyen táncol benne, iszonyat ciki sztem, és még farkas módjára vonyít is.
@katarocks: @viviAna: Én abszolút a nem bírom, sőt irritál a hangja klubbot erősítem. :-)
Madonnat nehogy már egy kalap alá vegyétek ezzel a kis senkivel.
@Scala: nono, ha ő senki, akkor pl. Heidi Montag (gooogle) micsoda?
@Virgogirl: szia Virgo! igen,igen,eddig csak a mailcímemet láthattad, de már nem is tudom mióta vagyok az olvasód, csak épp én nem az annyira hozzászólós fajtából vagyok összerakva :) de a tegnapi kurzusfelvétel és az amiatti hülyeség már sokadszorra valamit elindított bennem, amúgy nem szokásom így rátámadni bárkire is, csak épp ez a negatív hozzáállás és pocskondiázás nem kellett már... más hangnem, ennyi. na mindegy mostmár, szépre sikerült a bemutatkozásom :P
@katarocks: @Scala: örülök, hogy jöttetek erősíteni!:-)
ilyen szépnek még nem láttam ezelőtt Shakirát :D de valami ellenszenveset én is látok az arcában... :/
@..pont: Egyetértek ..ponttal. Már bennem is régóta érlelődik, hogy a szóban forgó kisasszonynak írni fogok, de aztán veszek egy nagy levegőt, és arra gondolok, bizonyára én vagyok intoleráns. De ha már másoknak is szemet szúr....
Imádom a kommenteket olvasni, de az általa írtak irritálnak. És a számomra kedves többi blogon is mindig belefutok.
Shakira önmagához képest tényleg szép, jók a fotók, de a tekintetében van valami szomorú.
Nekem sem tetszik..olyan krumpliorra van.
De orrtól függetlenül sem tetszik. Most magamba néztem, és teljesen más a szépségideálom.
Bezzeg a kellékpasik...na, őket főszerepben is el tudnám képzelni.
@..pont: kurzusfelvétel? Az jó móóóka

@ElisabethB.: nekem is krumpliorrom van :-)
szerintem gyönyörű ez a csaj. ő egy jó ellenpéldája annak, amit mindig hangoztatok, hogy egy alapvetően sötét színekkel megáldott nő ne akarjon már szőke lenni, mert az közönséges. kifejezetten lágyak így a vonásai, álomszép.

ami a hangját illeti, azt is bírom, bár tény, hogy vannak dalok (pont a riszálós whenever ilyen) amiben olyan, mintha ráléptek volna egy békára :). de a nem slágeres számai nagyon szépek. és nagggggyon jó segge van! :)
azt hiszem azzal lehet legjobban kifejezni mennyire tetszika kepeken,h csunyabb baratnom sose legyen :)
picit felek,h ez inkabb a grafikusok muve. nagyon vekony a dereka a kepeken, klipekben nem ennyire "barbie" -s
Én szeretem, és itt, főleg a 2. képen, gyönyörű!
bocsa dupla hozzaszolasert.
ha fenek razas, ez a lany a vilagbajnok:
www.youtube.com/watch?v=OWSBZZJOeTc
Csodaszép (kicsit Jessica Albás nekem ezeken), pedig nem vagyok nagy rajongója. Nekem az énekhangja agresszív kicsit, de vannak nagyon jó bulizós, táncolós és szenvedélyes számai is. Az alakja szerintem bombajó, nem pálcika, nem husi, a bőréért - bár lehet, hogy a ps-mestereknek köszönhetően - különösen irigylem.
A képek iszonyat jók lettek, tényleg gyönyörű mindegyiken, de én sem bírom a csajt valamiért. Irritál a zenéje,hangja. Biztos tehetséges, de tőlem távol áll a stílusa.
Sziasztok!
A képeket látva nagyon kíváncsi voltam mit gondolnak róluk mások, akik szintén érdeklődnek a divat iránt. Gyönyörű, szép, elegáns, kövér, krumpliorrú- ezek hangoztak el nagyjából, a zenei vonulat mellett. Szerintem olyan semmilyen, semmi egyéniséget nem látok a képeken, agyonsminkeltnek és agyonretusáltnak tűnik, nem csoda hogy hasonlíthat akár Jessica Alba-ra is, hisz tucatfejet varázsoltak neki. A harisnyakötős összeállítás és fekete csipke felső (sajnos az alja nem látható, pedig felkeltette az érdeklődésem) nevezhető ruhának, a többi aranyszínű karácsonyfadísznek vagy kék hálóruhának tűnik. A képsorozat mondanivalója nekem valahogy az, hogy hogyan lelkesednek a homokos fiúk a "díváért/sztárért". A körömfestős képtől majdnem kidobom a taccsot, annyira férfiatlan és annyira puncsos. A negyedik képen a fiúk ruháján az arany karácsonyfadíszek inkább egy karácsonyi számba mennének el, de valahogy nem passzol a karácsonyhoz a napszemüveg:-). Az utolsó előtti képen szépen domborodik a fiúcska gatyája és feszül ám a kockahas, de ha ezzel tudják csak megjeleníteni a férfias kisugárzást, akkor nagyon gyenge. Ha esetleg azt akarták volna megmutatni, hogy milyen egy csillogó nő, aki magába bolondítja és szolgává teszi a férfiakat, akkor ez egy csúnya melléfogás. Persze biztos akad, akinek ezek a fiúk a megtestesült férfiasságok, és ez a kommersz nő a "díva". Maga Shakira nem érdekel, sem jót, sem rosszat nem mondok felőle, a képeket elemeztem.
@cuento: Pompás hozzászólás volt! :-)
érdekes,h. jól áll neki a szőke, pedig dél-amerikai.
nekem nem ellenszenves, pont azért nem, mert szolid, normális nőnek tűnik, nem nyomul, nem csinál botrányokat, nem akar mindenképp szupersztár lenni és állandóan a reflektorfénybe kerülni. szóval szimpatikus.
a zenei stílusa távol áll az ízlésemtől, bár még nagyon régen elhallgattam 1-2 számát, de nem kedvenc.
sztem átlagosan szép, átlagosan jól énekel, és eléggé jól táncol :)
általában tényleg azt mondják,h akinek alapvetően sötét a haja,latinos jellegű,az ne szőkítse,mert béna lesz az eredmény,de nála pont fordítva van,fekete és vörös hajjal néz ki rosszul és szőkén jól:D
@cuento: Korrekt, bár nálam OK a sorozat
Nekem amúgy a 3. tetszik a legjobban

És egy kis OFF:
Bocsánat, hogy picit megkésve, de behavazódtam:
Isten éltessen Virgo! :)
Sziasztok!
Szerintem a képek nagyon jók lettek és az új klipjében minden, csak nem dagadt vagy kövér.
A képeken is látszik, hogy csípőből sokat veszített a hölgy, de rázni még tudja:D
@cicómicó: gyere cicóbébi és írd ki minden agressziódat velem szemben! Most úgy élvezném a " kritikádat"!!!
By the way: véleményem szerint Virgogirl blogja nem arról szól, hogy egymást pocskondiázzuk, soha nem veszem fel a kesztyűt az ilyen unintelligens megnyilvánulásokra, mert, bár a hozzászólásaim lehet, hogy agresszívek, nyersnek vagy keménynek hatnak, attól én még Úrinő vagyok cicóbabe! Ezt jól vésd az agyadba!
Várom "a szóban forgó kisasszonynak" szánt írásodat. Csak ne itt, mert ez a blog nem erről szól babe, ha nem vetted volna még észre!
Bye

@cuento: gratulálok az érzelemmentes és alapos elemzésedhez! Nagyszerű vagy!
@viviAna: úgy tűnik, itt te vagy a legagresszívebb... ráadásul már nem csak a sztárokat támadod, hanem a többi kommentelőt is. Nincs jogod ehhez. Arra ott van a privát üzenet. Ez a blog tényleg nem erről szól, legalábbis eddig nem erről szólt.... Kértelek...

Gratulálok mindenkinek, aki részt vett abban, hogy valami, amit nagyon szerettem, a folyamatos pocskondiázás, agresszivitás, undokoskodás és beszólogatás szintjére süllyedjen valami, amit nagyon szerettem és nagyon fontos volt nekem.

Úgy tűnik, én tényleg semmire nem vagyok alkalmas az életben. Még egy blog írására sem.
@ElisabethB.: Pedig szerintem gyönyörű. Most nagyon kitett magáért szerintem. Még azt a kis hasát is ledolgozta.


süti beállítások módosítása