Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Rumer Willis

2009.08.29. 15:50 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség zac posen

A ruha és a cipő is tetszik, de így, együtt, ebben a formában gyenge - elsősorban azért látom annak, mert  túlságosan elüt a fenti meg a lenti rész, Willis kisasszony boka fölött olyan "üresnek" tűnik... Szívesen látnék rajta egy övet, szalagot, hangsúlyosabb láncot vagy karkötőt, vagy csak egy vagányabb fekete táskát. A hajról, sminkről, arcberendezésről nem szeretnék hosszan értekezni, de szerintem eléggé lászik, hogy nem valódi a haja, másrészt jó lenne (talán), ha ezt az arcformát nem hangsúlyozná ennyire.

Ruha: Zac Posen

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr301346525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem a ruci egyáltalán nem illik a személyiségéhez. Rajta sosem mutatna jól az én szememben. A cipő über jó szintén, de nem passzol, ahogy írtad is drága Virgo...
szegény rumer a bizonyíték,h két dögös ember szerelméből nem biztos,h dögös gyerekek születnek majd:S
én még sosem láttam úgy,h szépen nézett volna ki,amin csodálkozok,mivel annyi stylist van amcsiban,egy csak tudna segíteni megtalálni a jó frizurát és stílust...
a ruhára meg tényleg elfért volna egy fekete öv vagy mondjuk pár hosszú fekete nyaklánc,esetleg valami karkötő
sajnálom szegényt. minden nap szembesül azzal, hogy leírják, elmondják amit @neomatsek: is. (ezért mák, hogy a pitt-jolie gyerek jól sikerült, mit kapna ha nem)
mondjuk kihozzák belőle a maximumot mindig, szerintem a fején is megcsináltak ezt azt, de ugye, hozott anyagból dolgozik mindenki.
az a durva, hogy ráadásul hasonlít is mindkét szülőjére, csak nem a megfelelő dolgokat örökölte, vagy rosszul van összerakva, vagy mittudomén.
egyébként nekem nagyon tetszik a ruha, az különösen, hogy nincs rajta öv és ékszer :). nekem pont ettől különleges, finom. a cipő jó, de nem ehhez a szereléshez.
@gyurmalány: figyu, te most dolgozol, vagy önszorgalomból netezel? :-)
@Virgogirl: ciki. nem is írom le. :( de eléggé utálom magamat és a világot (a világot kicsit jobban)
@gyurmalány: Igen, egyetértek. :-)
Nekem magához képest tetszik itt Rumer, és fogyott is. Nagyon lehúztátok...
(Vagy látszik. hogy nyaraltam...)
@Scala:
vagy lehet nekem lenne szükségem nyaralásra:D

@gyurmalány:
bocs,ha nagyon lehúzónak találtad,amit írtam,de az ember átlagban arra számít,h két jóképű,helyes szülőnek dögös,de legalább is szép gyereke fog születni,de valahogy a willis lányok egyikéről sem mondható el ez,ők olyan furcsán különleges arcberendezést örököltek,kivéve talán a legkisebbik
@Scala: mi van Babe?????? Fogyott??? Ez??? Ez egy dagadt tehén! ( ÚÚÚ Te aztán tényleg kinyaraltad magad! Tessék visszazökkenni a "vékonyság-fasisiszta" énedbe!!!!:-DDD LOL )

Arcforma: full tehenészlány vmelyik szoci téeszcséből!

@gyurmalány: én is ,én is, de én magamat jobban!!!! ( ööö mmint utálom)
Rumer kiskorában nagyon helyes arcú leányka volt, bizonyítják a közös filmjei szüleikkel, legismertebb a Streptease Demivel. Kamaszkora után lett ilyen arcberendezésű szegény. Úgyhogy Pitt-Jolie babából is lehet még fura felnőtt
@Mildii: :-D LOL jó fej írásod volt!
Érdekes, nagyon szeretem az ilyesmi cipőket, de ezpont nem jön be - nekem túl kerek. A ruha színével sem vagyok kibékülve, Rumer tésztaképével pedig pláne nem. Tényleg biztos rossz lehet neki, hogy mindig emlegetik, de még dob is rá egy lapáttal. Legalább frufruja lenne, vagy valami..


süti beállítások módosítása