Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

OK vagy KO? Tűhegyes műköröm

2009.08.05. 19:55 - Virgogirl

Címkék: szavazás divat szépség köröm ok vagy ko

 

Ha valaki még nincs tisztában a "szabályokkal", akkor egy kis segítség: én mondok valamit, ami divattal, stílussal, életmóddal vagy valami hasonlóval kapcsolatos (mindenféle kommentár nélkül, mármint én nem fűzök hozzá kommentárt), ti pedig meséltek - és szavaztok -, hogy szerintetek menő, elfogadható, sikkes, azaz OK a dolog, vagy pedig legszívesebben kiütnétek a világ ringjéből, azaz KO-t érdemelne.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr231291195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem ment át a komm. újra írom: szval jujj! láttam egy műsort azt hiszem a nagyon színvonalas 2testőr c életmódos-magazinban:-) h hmost milyen "trendi" a stiletto, és h hogyan készül, na én már akkor nyomtam egy KO-t.
am sztetek vajh' ki lehet a célcsoport???:-)
@Werity: én csak azt tudom, hogy eddig kiken láttam. Postáscsaj, bankoskisasszony, ruházati eladónő.

Ja, meg pornósztár: www.storyonline.hu/hircikk/tommyboy_eskuvoje/17597/ De persze neki is jár a hófehér menyasszonyi ruha
uhhh,na pont ezen filózok én is egy ideje,hogy mióta jött ez a borzalom vissza az emberek ujjainak végére,olyan benne a kéz,mint valami mutáns sugárfertőzötté.......brrrrr!!!!és az a nagy bánatom,hogy sokat látok ilyet!
egyedül a fodrászomnak nézem el,mert jól tudja kapirgálni hajmosás közben a fejem :)
amúgy ha belegondolok,hogy ez véletlenül leszakad-körmöstül...amúgy is utálom a műkörmöket!!!
@Virgogirl: na kb én is ezekre gondoltam. nálunk is dívik már, pedig nem fóváros!!! Minden postáscsajnak ilyen van, de alig bírja megfogni a leveleimet:-)
@theba: ha leszakad, bébi, akkor az tövestől szakad, az meg meg is érdemli, aki ilyet csináltat!
szerintem ez iszonyat ronda,pont a hétvégén láttam ilyet egy amúgy nagyon szép csajszin,de azokkal a hegyes,tűzpiros körmökkel hazavágta az egész összhatást...
@Virgogirl: Fodrász csináltatja a manikűrösömnél, és csak röhög azon, hogy lehet lekaszabolja a vendég nyakát.

Nem is tudtam belőni mi ez a Stilettó köröm, de ma is okosabban hajtom nyugalomra a fejem.

Viszont nekem azonnal ázsiai származású prostik jutnak eszembe erről a találmányról, pláne aképen látható kivitelben!
A 80-as évek filmjeiben is ez volt az ismeretőjelük, Bruce Willis filmek, Csupasz pisztoly stb.
kieg. én eddig csak hegyes körmként ismertem, de szerencsére mindennek van valami fasza neve. Nehogy prosztósan érezze magát a vendég.
Off: Virgo most csinálom a gyömbére vöröslencse levest. :-)
kíváncsi vagyok, ki az a két illető, aki OK-t nyomott...
@gallianori: Szia Noori!

Nem feledtelek, megyek majd, csak ... most ellepett a munka és a konyhafelújítás. Ne hari. :-)
@Werity: hát jó, hogy ilyen kapa körmökkel egyáltalán meg tud fogni vmit is... Hogy adhat vissza aprót...haha:-D
@Scala: atya ég . Te főzöl?? Én nem tudok aludni... a sok sokk után, ami a nap folyamán ért:-))))
@gallianori: áá biztos félrenyomott, tudod, mint a parlamentben szoktak:-)
@SweetCandy: de ráadásul azt hiszik, hogy milyen menő manók, és még villognak is vele, sőt még a pénztárgépet is úgy üti, hogy minél jobban látható legyen. az meg a halálom ha vkinek a mű/körme koppan a billentyűzeten grrrrrrrrr
@Werity: Figyi, küldtem neked e-mailt, a sontos témában, legyél szíves megtekinteni!
Igen, a főzés megnyugtat.
@Scala: ok megyek, engem speciel most más nyugtatna meg...
@Werity: pfff...tök szánalmasak az ilyenek
@Werity: na nézd meg édibédi a fontos dolgokar!@SweetCandy: abszolút
amúgy olyan, mint valami festett jégcsap... :-)
nekem is van műkörmöm, de teljesen oválisra csináltattam, mert a kocka sem tetszik.
viszont aki ennyire hosszút hord - főleg, ha hegyes - fogalmam sincs hogyan tud mosakodni. de most komolyan!
szóval KO
@Elanor_42: fenéktörlés... vagy ők nem szoktak???
@Elanor_42: Nekem sem tetszik a kocka.
Egy ismerősöm durván hagyta mindig lenőni, olyan hat hetet képzeljetek el, nem szóltam (modor), de Áááááááááá.

És nem csak egyszer fordult elő! Folyton.
@gallianori: Én például Ok-ot nyomtam. Véletlenül. (Pedig nincs is műkörmöm...) jajjj
Jajj, jajj, én is OK-t nyomtam véletlenül még tegnap este :( És nekem sincs műkörmön, nem is tetszik!!

Szia Virgogirl! Ha nem követtem volna el ezt az orbitális hibát, akkor talán soha nem kommentelek, de ez biztosan okkal történt. Tetszik a blogod! :)
:D :D :D megvan a két OK-ét nyomó :)
semmi baj, szerintem a honatyák is félrenyomogatnak néha.

@Scala: azért sem értem, ha valaki ennyire hagyja lenőni, mert az már nagyon balesetveszélyes, lényegében csak pár miliméter tartja az igazi körmön, így könnyen is törik, viszont, ha törik a műköröm, akkor sokszor a saját is törik vele együtt.

a fenéktörésre meg visszatérve: ja, hát az még hagyján, de én a _mosakodásra_ gondoltam :D
@heiidii: és a többi 13 ember? :D

@Scala: semmi gond.
nem szalad el a blog ;)
@Scala: fújj kocka már nem is divat, de még sokan azt hiszik.
nekem egyszer volt műkörmöm, mikor államvizsgára készültem a jogon, mert idegességemben én kirágom a bőrömet, de műköröm miatt nem nyúltam hozzá.
nekem semilyen a körmöm, én vágom és én festem és utálok manikűröshöz járni, mert állandóan dumálni kell vele, nekem meg nincs kedvem....
@heiidii: @PepitaDomino: Eddig azt hittem a félrenyomós szavazások csak mese! :-D
@Elanor_: tört is, de ami nem, az fennmaradt. és az esküvői festés is a gyűrűyújjon, de az lehet két hónap volt. Guszta, nem? Blíííííííí!
@Werity:

Amikor stresszes voltam én is a dumálás miatt hagytam abba a manikűröst. Most egy ideje újra járok, japán manikűrre.
@Scala: na nekem is csak az jött be. Párszor csináltattam, de nem volt kedvem dumálgatni idióta témákról, és elmaradtam, uígy vagyok a fodrásszal, kozmetikussal... Sztem fogják be a szájukat, rakják be a relax cd-t és hagyjanak békén.
Am nekem már hányingerem van a french manikűrtől is. főleg lábujjon blöööö, annyira természetellenes.
@Werity: Nekem most a festés francia a lábamon, de vékony csík, mert nem műkröm, csak a festés. Az a kétszínű zslés izé sztem is borzalmas.
@Scala: Ó, rém egyszerű félrenyomni- a laptop taperolós felülete igen érzékeny...

A japán manikűr Neked hogy vált be? Szeretném én is kipróbálni...
@heiidii: Nekem is 'masszírozós' laptop van, HP. :-)

Nagyon szeretem a japán manikűrt, nekem ekcémás a kezem és a jobb mutatóujjamon a körmöt évek óta nem tudtam kezelni (túl mélyre 'felvált'), és ez helyrehozta képzeld. De mondta a manikűrös, hogy rendbe fogja tenni, először nem hittem el.
Minden mellette szól: természetes, olcsó, ízléses, és egész tartós. Elvileg két hetente kell vele járni, én szoktam is, van amikor 3 hét, vagy egy hónap, ha úgy alakul. Majdnem két éve csináltatom.
A manikűrösöm nem ellenzi, hogy rálakkozzunk, de hallottam olyan álláspontot, hogy nem szabad. Ha nincs lakkozva, nagyon szép natúr, kicsit fénylik.
Csak ajánlani tudom.
az olcsót úgy értem, olcsóbb, mint a műköröm bármilyen formában.
@Scala: Nem mese, elég egy-két pohár bor után fordítva olvasni :)
ezzel lehet élni? :D De dolgozni biztosan nem lehet...:D
A műköröm alapban sem szép, hát még ez.... Biztos nem végez semmiféle házimunkát az akinek ilyen van. Esetleg mosogatáskor lehet vele kapirgálni az edények alját :D
Én is magamnak manikűrözöm, egyszer azért kipróbálnám a japánt is, csak jót hallottam róla.
Úgy egy évvel ezelőttig én is szögletesre reszeltem a körmöm, de ma már csak oválisra, így sokkal szebb. Viszont ezt a mandulaformát elég nehéz szépen kialakítani. Van esetleg erre valami trükk?
@Patko123: azért mondom ilyen határozottan, mert néhány éve egy kezdő, könnyen meggyőzhető, bénácska manikűröst rábeszéltem, hogy csinálja meg szép mandulaformájúra egyébként szélesebb körmeimet. Az ÖSSZES körömágyam (oldalt) begyulladt, mert kivágta/tépte a körmöket, és az ÖSSZES körmöm tövig tört két napon belül, mert nem volt, ami tartsa az oldalukat. De egy délután erejéig nagyon szép volt :-)

Szerintem az ovális a legtöbb embernek nagyon jól áll, és talán praktikusabb is, mint a mandula, mert kevésbé hegyeske.
@Virgogirl: Rémlik melyik a mandula foma, de abból van rövid is?
Amúgy nekem sztem az sem tetszik igazán, valahol szintén mesterkélt. Valószínűleg azért érzek így, mert említett ismerős...
@Scala: sztem is, én maradok az én természetes körömformámnál...
Virgogirl, az durva!!!
Nekem is szélesek a körmeim, és viszonylag rövidek a körömágyak is (szóval az a rész, ami rózsaszín), így ami kimondott ovális forma, attól szélesnek látszik, a mandulaformánál viszont nem, de akkor talán ez nem is igazi mandulaforma amit én készítek, hegyei nincsenek a körmeimnek. Talán átmenet az ovál és a mandula közt. És azt is megfigyeltem, hogy csak egy bizonyos hosszúságú körömnél működik, ha rövidebb akkor azért nem, ha hosszabb akkor azért nem szép...
Virgobabe!!!
Én írtam neked mailt!!! Olvastad, v 1) nem jó az ötlet, v 2) nincs időd, v 3) utálsz???
Melyiket válasszam???:-)


süti beállítások módosítása