Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Lagerfeld nem kedveli Audrey Tautou-t

2009.07.08. 18:04 - Virgogirl

Címkék: divat érdekesség karl lagerfeld chanel

Karl Lagerfeld nem kedveli Audrey Tautou-t: sem a Chanel No5-höz készült reklám, sem pedig a Coco Chanel életéről készült film nem nyerte el a tetszését - sőt, Lagerfeld azt is kijelentette, hogy Penelope Cruz sokkal jobb választás lett volna a cég részéről. Lagerfeld állítólag azért sértődött meg, mert Tautou közölte (egy interjúban), hogy "alig hord Chanelt, néha felveszi a gumicsizmájukat". "Nem is tudtam, hogy gyártunk gumicsizmákat... de ha valaki ilyen udvariatlan, akkor nekem sem kell vele kedvesnek lennem" - reagált Lagerfeld.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr631234686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jujjujjj...a Mesterrel nem kéne ujjat húzni:-P Én kedvelem Audreyt, a No5 reklám is tetszik. A filmet még nem láttam, mert sajnos az itteni moziban még nincs( vagy nem is lesz). Ha tényleg ezt mondta, akkor nem csoda, h nem kedveli Lagerfeld:-S
kicsit meddő vita =)
egyébként bírom, mikor Lagerfeld így beszól, az is tetszett, amikor megmondta,h. Heidi Klum kövér :]
hm, én sem rajongok annyira Audrey-ért, mint a legtöbben, de nagy bajom sincs vele. viszont Penelope Cruz érdekes választás lett volna...Coco szerepére, és a No.5 hirdetésébe is.
Lagerfeld egy tuskó (elnézést a rajongóktól), penelopenak meg semmi köze coco-hoz, és ha heidi klum kövér, akkor én egy zsírdisznó vagyok. :)
lagerfeld az ő claudiáján kívül mindenkinek tojik a fejére...szerintem foglalkozhatna azzal,amihez ért,a tervezéssel és a fotózással,mint azzal,h mindenkinek beszólogat
:) Nekem sem tetszett a film, bár ezt már egyszer kifejtettem..Az az igazság, hogy nem látom A.T-t olyan különlegesnek, hogy ekkora hűhót csapjanak körülötte. Chanelnek a portréi alapján mások - finomabbak? - voltak a vonásai, viszont a francia színésznőket nem ismerem annyira, hogy hasraütésszerűen javasoljak mást a szerepre..
Sztem rossz a reklám, Tautounak a hangja és a játéka kétségbeejtő volt a trailerben, viszont hogy Pen Cruz? Nem is tudom... :-D

Bírom Lagerfeldet, igaza van, és Heidi is egy vastagcsontú tarmpli. ;-)
Egyedül Scalával nem értek egyet :-D
@Zsuuli: modellnek kövér. ennek ellenére még mindig nagyon nyomul, pedig már régóta nem kéne.
@Ms Groutesque: Na ugye!
Ha megtalálta volna a helyét valami tv showban vagy karitatív szervezetben, és nem lenne ilyen ragadós, egy szavam sem volna.
@Virgogirl: Én meg pont az ajándékodon töröm a fejem. Szép! :-D
@Ms Groutesque: tőlem jöhet, csak nem a kifutóra. És sztem nem azért, mert kövér (hahahhhaha), hanem mert túl vibráló/idegesítő a személyisége, és nem olvad bele eléggé a ruhákba. Lehet, hogy hülyén fogom fel a kifutós modellek szerepét, de...
@Virgogirl: Mondjuk a vibráló/idegesítő résszel szívemből szóltál! ;-)
valahol úgy érzem ez csak a film körüli médiajelenlét miatt kellett, de nem illene a chanelhez, sem lagerfeldhez, sem tautou-hoz egy ilyen hecc. viszont, ha tényleg azt nyilatkozta,hogy néha felveszi a gumicsizmit és slussz, akkor egyáltalán nem stíusos..egyáltalán nem. van amit nem illik, még ha igaz is egy színésznőnek aki eljátszotta coco chanelt

@Zsuuli: ezeket soha nem szabad magadra venni, heidi a többi modellhez képest és a kifutóra kövér. vagy inkább nagydarab
én Lagerfeld mellet vagyok. Audrey Taotou egy randa nő.
@VilmosKörte:
Lagerfeld még randább. :D

@mici˙:
..persze, nem is veszem igazából magamra.
De nevetséges a kövért, mint jelzőt használni valaki olyanra, mint Heidi Klum. Klum-on egy deka felesleg sincs, attól, hogy nem anorexiás, még lehet jó modell. Hozzátenném, hogy amúgy nem szeretem őt.
@Zsuuli: Én sem szeretem...
De ezt már tudjátok. :-D
@VilmosKörte: Mostanában sokat romlott AT kinézete, de nem mondanám, hogy ronda, bár tudom, hogy sok francia nőt magyarhonban nem találnak szépnek, ez is valami ilyen lehet.

Ronda nekem pl. Romane Bohranger (Teljes napfogyatkozás, Mathilde), vagy Sasha Pivarovna modell, vagy Lara Stone modell vagy Emma Watson, Stella McCartney. De ezek nagyon relatív dolgok.
Nekem Megan Fox ronda...de ezt is mindenki tudja már. :D
szerintem semmi különleges nincs Audrey-ban, nem is értettem, miért őt választották Coconak. L.-nek igaza van, az a minimum, hogy tetőtől talpig Chanelben járnék, ha az arca lennék:x
AT-nak lehetne annyi esze, ha mar kepvisel egy ceget, akkor ne mondjon olyat, hogy nem hord chanelt vagy csak a nem letezo gumicsizmajukat. Ez uzlet, nem jopofaskodas, ennyi.

Hogy Heidi kover, hmm....3 gyerek utan szerintem allati jol nez ki. A victoria`s secrethez tokeletesen illik a szemelyisege, "vallfanak" tenyleg "sok", mert nem arctalan....
En vegigneztem ket germany`s next topmodellt vele,birom a stilusat, allandoan bohockodik, nem jatssza a felsobbrendu lenyt ergo kedvelem.
A@mudpach:
Attól még, hogy valaki a chanel arca, nem feltétlenül kell (kizárólag) abban járnia. Nekem tetszett audrey nyilatkozata. :P

Kellenek ilyen emberarcú emberek!. :)
@Zsuuli: Ja, ő is az! Igen. :-)
Pontosabban ő közönséges.
@Scala: pont, mint Tyra Banks :) ő sokkal szimpatikusabb, és hízott is fénykora óta, de már nem erőlködik a modellszakmában :P
igaza van Karl papanak...ha mar vminek arca vagy , plane h eljatszod...akkor eroltesd magad tedd is ugy h szereted azokat a ruhadarabokat!szal AT nagy baklovese volt errol a reszrol h ezt nyilatkozott,szal tuti kovetkezo szezonban mas masolyog rank a reklamokrol!amugy AT sztem szornyu volt,esku Cate Blanchett lett volna legjobb valasztas...azt hiszem Strangnel lattam azt a postot mikor CoCos imazst vette fol!
visszatértem : )

megmosolyogtam a sztorit.
a csapból is az folyik, hogy A.T. meg C.C. mennyire hasonlítanak egymásra, mindketten törékeny testalkatúak, oroszlán jegyűek stb. Őszintén szólva, a filmet se láttam, és egyelőre nem is tervezem, de nem azért, mert Coco Chanel története nem érdekel, hanem mert az ilyen jellegű sztorikat jobban szeretem könvyben olvasni.
@FuNtiK: nem láttam még a filmet, de sztem is lehet,h. jobb lett volna Cate. az a benyomásom,h. csak azért választották Audrey-t, mert ő egy világszerte ismert francia színésznő, és hasonló karakter, ennyi :P franciát akartak, de nem vmi csak ott ismertet..
Akkor már ketten vagyunk ezzel a véleménnyel Karl Otto Lagerfelddel! Az öreg nagy igaz (meg) mondó!
@Ms Groutesque: Így van, Banks-szel semmi, de semmi bajom! Sőt, bírom.
És most lefogyott kb. 10 kg-t. ;-)
@Scala: igen...mondanem sem kell h nem voltam elajulva,de azert nezd meg,mar csak h lass h sztem gyengencsken sikerult!legalabbis szamomra nem tett olyan nagy hatast,mint en vartam el!
@FuNtiK: nekem is ugyanez a véleményem a filmről, bár van aki nagyon " éltette" azt hiszem Strange-nél. Am nem bánom , hogy megnéztem, mert legalább ösztönzést kaptam, hogy jobban beleássam magam a Chanel világába. ( na mindjárt jön a komment, hogy hülye sznob p!cs@k...:-)
@Werity - nekem tetszett.

Én istenítem Karl bácsikát, de most vegyes érzelmekkel fogadtam a kijelentését. Részben értem mire gondol, ugyanakkor azt is olvastam, hogy anno azt nyilatkozta, hogy mivel neki volt szerencséje Coco Chanellel együtt dolgozni, így a kezüket pl. nagyon hasonlónak találta... (mármint Tatou és Coco kezét).

@gallianori: a könyvvel egyetértek...
@janettaylor: oneletrajz v vki altal irt?szerzo?inkabb elolvassom minth h maradjon ez pici csalodottsag!
@FuNtiK: Könyv : ezt találtam:

Henry Gidel:
Coco Chanel
polc.hu
@Werity: nagyon szepen koszonom!kivancsi vagyok!
@FuNtiK: szivesen. megrendeled? Én igen:-)
A film valóban az egyik legrosszabb amit valaha is láttam. Tatout sem kedvelem különösebben,elég sok fotón 50 évesnek néz ki...Meg valahogy nem Chanel ugrik be róla...


süti beállítások módosítása