Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Rihanna meg az ő csillagai

2009.07.05. 23:06 - Virgogirl

A stíluskirálynőnek kikiáltott Rihannáról először egy másik képet szerettem volna megmutatni (fehér makkoscipő!!!), de ez a stars&stripes-interpretáció - július 4., az amerikai függetlenség ünnepe, hagyományosan kék-piros-fehérbe, ill. csíkosba és csillagosba öltöznek - annyira ledöbbentett, hogy percekig csak hápogtam. Én öreg vagyok, konzervatív, a melleim sem ilyen hetykék, de nem hiszem, hogy egy partira, ráadásul nyilvános helyen, fel illik öltözni ilyen merészen... és hogy hol vannak a csíkok? Bele sem merek gondolni ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr241228738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A csíkok. :-D

A csajnak az elmúlt egy év alatt sikerült olcsó lotyóvá letornásznia magát. Nézzétek meg, a feje is pornós. Jaaaaáj.
Lehet, hogy mikor a pasija megverte, az agyának a stílusérzékért felelés része is megsérült.
OFF: Lányok két hete akarom mondani:
Nem szeretem különösebben a japán kaját, de lehet abban valami, hogy szuper egészséges, mert a környékünkön van a japán iskola és nagykövetség, és ezeknek a nőknek se túlsúlyuk, se narancsbőrük.
És nagyon kis tünci, elegánsak! Félreértés ne essék, nem a konzul felesége, hanem az ovónő! És harminc körüli nők, nem a tinédzser lánykák.

Persze tudom, hogy ők is küzdenek már az elhízással,amióta megjelent a meki és a chips a szigetországban, de ez az ittenieken nem látszik.
Semmi, de semmi narancsbőrük nincsen, pedig eléggé mindent lehetett látni a sortban. Tisztára feldühített! :-)))
és még ez az agresszív malacfej a csillagokhoz.....valami nagyon nem stimmel ezzel a csajjal.
@Virgogirl: Köszike! ;-)
Most el is olvasom, mert unom, mait csinálnom kellene! :-)))
@mici˙:
Tökéletesen egyetértek.
Amúgy anno nekem aJLo féle D&G villantós ruha tetszett, mert az szexi volt, ez pornós.
@Virgogirl: Hány kg egy pound? thx. :-)))
@Scala: ezentúl szólíts csak Guglinak! Ha jól emlékszem, 0,4 körül van, én mindig fél kilóval számolok, mert az gyorsabb és könnyebb.
r é m ü l e t !
áááá,én már régen is megőrültem ettől a csajtól,de ez a rövid haj,meg a nagy"stílusikonsága" kiborít!
azt hiszi azt vehet fel+kenhet a fejére,amit akar,mert neki úgyis jó áll????NEEEEM!!!!
most sikerült nagyon melléfognia,pedig alapjában véve nem lenne egy rossz csaj,de ez a folyamat sem most kezdődött

@Scala:
sajna én nem szeretem a japán kajákat,se a halért nem rajongok,se a sushit nem szeretem,de tény,h ők eleve egészségesen esznek,ezért nem küzdenek annyira a túlsúly problémával,mint mondjuk az amcsik vagy itt az európaiak
@neomatsek: @Scala: ha ennyire nyitottak vagytok a dologra, akkor szívesen írok róla bejegyzést
@Scala: Persze, hisz semmi zsírosat nem esznek, nyomják az algát, halakat, meg minden féle tengeri moszatot, meg rizst persze. Illetve nem tudom, hogy nemzeti sajátosság-e a kisétvágy vagy nagyon laktatóak ezek a cuccok, de az én japán főnököm ebédje olyan pici adagocska, hogy elképzelhetetlen, hogy azzal egy magyar férfi jól lakjon. :) /Illetve szerintem meg sem ennék! :D/
Én a halakat nagyon szeretem, ha saját háztartásom lesz, rengeteg halat akarok majd enni. :) Sushi még mindig kívánság listás nálam,hogy kipróbáljam.
Japánoknak egyébként alapból más a genetikájuk, kortalanok, későn ráncosodnak, szép a bőrük, fényes, erős a hajuk.
Ja,hogy On is legyek Rihanna ocsmányul néz ki a képen, rondaribancfejű itt, nagyon rossz az egész sminkje, a fülbevalóra meg már nem is mondok semmit. Mindezek mellett az "öltözéke" már nem is olyan gáz. :DD
Azon gondolkoztam, hogy ezt a tengeri csillagra hajazó izét hogy tette fel? És hogy veszi le? Karácsonykor biztos kis fái lesznek..vagy mini télapói.
@Gemini: szerintem is a genetikán van a fő hangsúly, de természetesen a táplálkozás is fontos.

@Scala: emlékszem a ruhára és én sem találtam közönségesnek, de most újra rákerestem és már kicsit meredekebbnek látom. mindenesetre talán azért nem közönséges, mert jlo-nak elég kicsik a mellei egy olyan dekoltázshoz. és nem is bohóckodott ostoba bimbódíszekkel.
na, meg a stílusa is sokkal elegánsabb.
@cicómicó: én is erre gondolok. Azóta egyre merészebb, közönségesebb a csaj:-/


süti beállítások módosítása