Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Pletykaanyu

2009.07.01. 10:27 - Virgogirl

  • Letartóztatta a francia rendőrség Karen Mulder egykori szupermodellt, mert halálosan megfenyegette a plasztikai sebészét. Mulder élete korábban is problémás volt: azt állította, hogy többen megerőszakolták - közöttük Albert monacói herceg is -, hosszú ideig kezelték krónikus depresszióval és drogfüggőséggel, öngyilkossággal is megpróbálkozott.
  • Szuperbotrány dagad Michael Jackson halála körül: egy amerikai lap azt állítja, hogy kiderítette, ki az igazi apja Jackson gyermekeinek. Jackson ugyanis - egy genetikai betegség miatt, de ezt már mások állítják - nem volt képes gyermeket nemzeni, így Arnold Kleint, a bőrgyógyászát, és gyermekei anyjának, Debbie Rowe-nak a főnökét kérték meg, hogy adományozzon spermát. Több forrás is állítja, hogy ez az igazság, és Jackson, Rowe és Klein közös nyilatkozatot írtak alá, hogy soha nem beszélnek majd erről. Rowe korábban azt mondta, hogy "szívességet tett" Jacksonnak azzal, hogy kihordta a gyerekeit, és bár házasok voltak, arról egyetlen egyszer sem beszéltek, hogy volt-e közöttük szexuális kapcsolat.
  • Nagyon édes módon, Beyoncé közreműködésével kérte meg egy rajongó a barátnője kezét Floridában. Bee a Single Ladies-t énekelte, majd egyszer csak megállt - a Put a ring on it résznél -, lement a közönség közé és odaadta a mikrofont egy srácnak, aki a barátnőjéhez fordult, és azt mondta: "Beyoncé, azt mondtad, hogy ha tetszik a dolog, akkor húzzak rá gyűrűt (if I like it, I need to put a ring on it - akár csak a dal szövegében)" - majd letérdelt, és megkérdezte a barátnőjét, hogy hozzámenne-e. A hölgy természetesen igent mondott. 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr501219593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azóta állítólag előkerült Jackson végrendelete,amiben mindent az anyukájára,és a gyerekeire hagyott,a pénzéhes apukája pedig nem kap semmit...

Nemtom,egyrészt megható,másrészt viszont nem szeretem ezeket a nyilvános lánykéréseket,azért durva lett volna,ha a csaj nemet mond:S
Virgo! arról nem tudsz, hogy tényleg kopasz volt-e és 50 kg jackson mikor meghalt, mert valahol ezt olvastam...
@neomatsek: Én sem szeretem az ilyen lánykéréseket, és a Single Ladiestől a hideg ráz. De azért tényleg aranyos a dolog.
@Werity: A The Sun hozott egy ál-boncolási jegyzőkönyvet, amiből azért sztem sok minden igaz...
MJ házassága nekem mindig is gyanús volt, az az ápolónő nőce nem illett a képbe, és sztem sem volt egy hagyományos házasság. Tképpen legalizált béranya volt.
A spermaadás meg... nem tudom, nem értek a dologhoz... miért ne lett volna neki alkalmas sperjája az in vitro fertilizációhoz? De lehet arról hallani, hogy egészségesnek tűnő férfiaknak a spermái még ott a kémcsőben is elmenekülnek a petesejttől (nem akarok gyereket szindróma), nem vicc, az intimtornás nő, nem jut eszembe a neve, mesél ilyen sztorikat. Jaa, igen, Kriston Andreának hívják.
Nekem tetszene egy ilyen lánykérés:-)

M.J-ról már annyi hír kering, h már nem lehet kiigazodni rajtuk.-S
nem szeretem, mikor valakinek a szennyesét úgy kiteregetik, mint szerencsétlen Michael Jacksonét...

Mulder a drogfüggősége miatt is a divatipart hibáztatta. Most meg sikongatott meg üvöltött. Pszichiáter kell anna a nőnek, nem fegyház.
@gallianori: Ő szerepelt a Freedom klipben ugye?
Igen, egy hosszú pszichoterápia segíthetne.
@Scala: állítólag vmi genetikai betegsége volt, aminek nem jegyeztem meg a nevét, azért volt terméketlen.
@Werity: mondjuk, az tény, hogy félelmetesen sovány volt, de soha nem volt az a hústorony. El tudom képzelni az 50 kg, mert egy rendőrségi papíron 112 pounds-t írtak a súlyához, ami olyan 55 kg, és az évekkel ezelőtt volt
Mindig jönnek a testtömeg-index maszlaggal, de ezek a számok merevek...

Ha Janetet nézzük, akkor azért látszik, hogy hízékony família a Jacksonéké. Michael is állítólag kínosan ügyelt a súlyára. Gondolom a gyógyszeres kezelései meg nem olyanok voltak, hogy mellette felszaladhatott volna röpke 5 kiló.
@Virgogirl: a testtömegest vagy a másikat? :D
@Virgogirl: úgy értettem, hogy kihoznak egy elsőre rémisztő adatot, hogy jaj, de kórosan sovány az illető (most nem Jacksonra gondolok), de semmi életvitelt nem néznek hozzá. Így persze, hogy a 16-os testtömeg-indexesnek Macdo-bérletet adnának...
Itt vagyok én, sose hánytattam magam; nem bálnát látok, ha a tükörbe nézek; nem diétázok; szeretek este falni, bármennyire egészségtelen; azt tömhetek be, amit akarok, úgyse változik a súlyom... Ilyenek. Aztán elérek valami nevetségesen alacsony számot az indexen. Közben meg nem vagyok kóros.
Szóval ezek csak számok, amiknek nem néznek mögé.

remélem világosabban fogalmaztam : )
@gallianori: jaaaa. Így tiszta. Amit meg leírtál magadról, gyűlöletes, sokan utálunk érte. Anyám is ilyen, a párom is. Őket is utálom. Én rágondolok egy franciakrémesre (nyammm), és már szűk is a farmerem. Viszont két hét izmozás után jól látható az eredmény.
@Virgogirl: tudom, tudom, az örök vörös posztó. :D

majd ha önálló családi albumom lesz egy fél óvodányi ivadékkal, biztos más lesz a helyzet.

egyébként túl sok irigyelnivaló nincs rajtam, nem vagyok egy bögyös-faros : ) De nekem ez így tökéletesen kényelmes és emiatt nem érzem magam félkegyelműnek, kitaszítottnak :D
@gallianori: akkor biztosan szuper jól állna a szilikonpánt ;-))))
@gallianori: majd úgyis az szeret beléd, aki nem a bögyös-farost szereti, hanem a Noorisat. ;-)
@gallianori: sztem is undorító, ahogy megindult ez a rengeteg pletyka róla, egyszerűen nem érdekel, nem ez a lényeg, és nem kell róluk tudnia az egész világnak :S csak találgatásokat és sajnálatot váltanak ki vele.
@Ms Groutesque: egyetértek, persze a cél még most is az, hogy a halálából is pénzt csináljanak a pletykalapok, az életrajzírók. Hamarosan úgyis elárasztanak bennünket a Jacko könyvek, de az a gyanúm, hogy a haláláról az igazságot soha nem fogjuk megtudni. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy meghalt és ez fájdalom!
@gallianori: Ugyanezt gondolom, amit a testtömeg indexről írtál. Sőt kiterjesztem, a statisztikai adatokról is ez a véleményem.
Csak az egyén, egyéni sorosok érdekelnek, ez van.
@Ms Groutesque: @Werity: megint csak a média, meg az internet, meg a gyors információáramlás... minden halálesetnél ez van, és én is unom (meg elég ízléstelennek is tartom, annak ellenére, hogy elég morbid személyiség vagyok). De egy ilyen valakinél, aki egyrészt hatalmas sztár, régóta volt a szakmában, elég "kiteregetett" életet élt, de közben nagyon titokzatos volt - természetes. Remélem, elég hamar lecseng, és mindenki megnyugszik, a gyerekeinek meg jó helyük lesz.


süti beállítások módosítása