Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Napicuki: idill Parker-Broderick módra

2009.06.30. 09:48 - Virgogirl

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick a gyermekeikkel: James Wilkie-vel, illetve a múlt héten született ikrekkel, Tabitha Hodge-dzsal és Marion Loretta Elwell-lel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr571217172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezek a nevek! Még jó, hogy mindkét apróságnak van "normális" neve is
@Brüsszeli csipke: nekem se tetszenek, olyan férfias hatásuk van (persze, nem a Lorettának... bár, ha a Brian életét nézzük....)
és tényleg igaz, hogy az új sex an the city film miatt hordta ki béranya az ikreit? valahol hallottam (talán pont itt kommentelte valaki?...) és csak ez jut eszembe a képről

@mici˙: Hát durva lenne, ha csak a film miatt nem maga hordta volna ki. Ha így indít, milyen anya lesz már?
Én úgy olvastam, hogy a Hodge meg az Elwell SJP ágán régi családnevek, szóval nem hiszem, hogy ezeken szólítanák a babákat. :) Csak tiszteletből berakták őket a teljes nevükbe.
@mici˙: én voltam. ! nem akarta tönkretenni az alakját a 2010-es SATC 2 miatt:-(
@Via: attól még hülyén hangzanak két kislánynak...

@Werity: @mici˙: ebbe nem érdemes megint belemenni, lehet, hogy így volt, lehet, hogy nem - én nem tartottam a gyertyát. Ti? -, én meg azt olvastam, hogy egyszerűen nem jött nekik össze máshogy, a kisfiúval is nagyon megszenvedtek. Ha a filmes dologban ennyire "hisz" valaki, akkor egyrészt simán meg lehetett volna oldani (mint ahogy megoldották a sorozatban is), plusz SJP nem az a hízékony típus, hogy a terhesség alatt negyven kilót szed magára, és a téli forgatáson se tudja beleerőltetni magát az xxs-es rucikba ;-)
@Virgogirl: vagy a sztori is alakulhatott volna babásan...

James Wilkie szép arcú, a babák meg olyan babásak.
Viszont Broderick haja ellenszenvesen van fésülve.
tényleg nem érdemes ebbe belemászni újra. csak megragadt bennem és egyből ez ugrott be a képről, de azért őszintén remélem hogy nem ez volt a motiváció.
Nekem meg eszembe sem jutott ez a béranya sztori. Szépek és kész. :-)
szép kis bébik,a kisfiuk pedig nagyon helyes kissrác!
szerintem,ha tényleg egészségügyi okai voltak a béranya fogadásnak,akkor az inkább szomorú lehetett számukra,mint elítélendő!nagy bánat az egy nőnek ha nem tud teherbe esni!
alapvetően egy nagyon szimpatikus család!
azonban felcsodálkoztam azon,hogy matthew b.,hogy megöregedett!
@theba: én is csak nézek, h milyen öreges lett Matthew...

A kisfiú helyeske, a babák aranyosak és a kép is szimpatikus:-)
szép név a Tabitha és a Marion :) bájosak, olyan hétköznapi családnak tűnnek, mert egyik tag sem olyan feltűnően szépséges, vagy csillogó =) amúgy furcsa ez a béranyás dolog. kivéve, ha az anya nem tud teherbe esni, de hát erről nem tudhatjuk az igazságot.
amúgy furcsa nagyon,h. már meg is születtek, mintha csak pár hete lehetett vna arról olvasni, h. így akarnak gyereket.
kit erdekel h ki hordta ki???a lenyeg h nagyon szeretni fogjak oket es igy teljes lezs a csalad...sztem nagyon cukik!biztos vagyok benne h a szulok imadni fogjak oket,nem csak PR jelleguen!
És Borderick meg is hízot, olyan hasa van, hogy csak na.

Sztem hízékony SJP, abban az értelemben, hogy ehhez a formájához folyamatosan karban van tartva. És sztem is igaz a mozifilm miatti motíváció, de az is tény, hogy már öreg a nő. Lehet nem tapadtak meg a dolgok...

Aranyosak, itt amúgy nagyon! Tényleg.

Csak... mindegy, már írtam hogy mit gondolok a dologról.
Így egybe leírva a nekem tényleg furcsák.
jav. a nevek!!! Nem nekem. Le se tagadhatom az egómat. :-D


süti beállítások módosítása