Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Nyári sztárparfümök

2009.06.23. 12:19 - Virgogirl

Címkék: nyár híresség termék parfüm illat jön parlux

Két új parfümről is jelent meg hír az elmúlt napokban (a dolog pikantériája, hogy mindkettőt ugyanaz a cég, a Parlux gyártja és forgalmazza). Queen Latifah-nak ez az első parfümje, Paris Hiltonnak pedig a sokadik... A szövegeket (pontosabban, a "ez az illat tényleg én vagyok" blablát) képzeljétek ide. Az egyszerűen The Queen névre keresztelt Latifah-parfüm jegyei: bergamot, mandarin, tequila, rózsa, jázmin, konyak, koriander, pacsuli, szantálfa, vanília, tonkabab, egyiptomi füstölő és pézsma; míg a Siren nevet viselő Hilton-illaté: mandarin, sárgabarack, frangipani, lonc, kókuszorchidea, vízililiom, vanília, szantálfa és pézsma. Latifah parfümjétől egy kicsit többet várok, mert őt inkább olyan személyiségnek gondolom, aki képes szembe menni a trendekkel; Paris parfümjében viszont csupa olyan összetevő van, amelyeket külön-külön kedvelek...

A csomagolásról egy-két szó: egyik sem tetszik! A The Queen egy kicsit gyerekes, a Siren viszont túl retró...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr831203044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hű, ezt tök jó látni, hogy nálam nagyobb darab csajok, mint Latifah is milyen jól tud kinézni. Mondjuk a karjának nem túl előnyös az ujjatlan ruha.
Paris meg annyira műűűűű!
Inspirációt azonban nem kaptam egyik parfüm kipróbálására sem, maradok a megszokott márkáimnál.
@cicómicó: engem nem zavar a karja (Scalát biztosan fogja :-D), mert nagyon szép rajta a bőre... vagy nagyon szépen van fotosoppolva
Hát lehet majd megszaglászom őket, de különösebben egyik sem hat meg:-) Parisénak jó az üvege, főleg a kis hableány rajta:-D
@Virgogirl: a bőr airbrush (Cocothrashtől tanultam...), viszont sokat többször meg kellett néznem a képet, hogy kivegyem holl ér véget Latifah és kezdődik a szék, illetve fordítva.
Eredetileg azt hittem ül a széken, és a lebernyeg lóg trükkösen.

Persze lehet fáradt vagyok... :-)

A Paris parfümüvegtől hülyét kapok, sztem annyira olcsó hatást kelt! Viszont a plakát kicsit tetszik. Olyan aranyos. Na nem nagyon, de nem taszít. :-)
És Paris esetében ez is valami.

Ha már itt a sztárparfümöknél tartunk, SJP Covetjét ismeri valaki? Vélemények?
@Scala: haha GÁZ!!!!!!!!!! mármint mindkettő. Naggyon gagyisok
Covet: ki kell próbálnod!

Ja hétvégén az Ed Hardyt szagiztam. a pinkje annyira tetszik!!!!! Kell!
Egyiktől sem várnék sokat, nem kedvelem a sztárparfümöket, de mind összetevők, mind üveg alapján inkább Paris.
ez a Paris parfüm borzasztó ízléstelen :D olyan, mint az olcsó diszkontokban a mindenféle utánzat pancsok
ráadásul van itt némi képzavar is, hiszen a szirének madártestű nők és nem sellők, vagy tévedek?
@betonpanda: hivatalosan igen, de nagyon sok nyelvben ugyanaz jelöli a kettőt, íígy a képzavar
@betonpanda: Tényleg! :-DDD
Le sem esett!
Ezt a két parfümöt még itthon nem láttam sehol... igaz, hogy én leginkább a Rossmann-ban vásárolok parfümöt, mert ott a legkedvezőbb, de szerintem ezeket itthon elég nehéz beszerezni, ha egyáltalán lehetséges.
A Queen Latifah-ról külföldi oldalakon többen elég pozitívan nyilatkoztak, én is egyetértek azzal, hogy valószínűleg ez nem egy trendi, egynyári diszkóparfüm, hanem kicsit kifinomultabb.
Az üvege tényleg kicsit gyerekes, de nekem tetszik, szerintem nőcis.
Paris Hilton parfümöket még nem próbáltam, de azokról már kevésbé hallottam jókat, viszont nekem az üvegek tetszenek, tényleg retrós hatásúak, de nekem az bejön.
@so-so: a Sirent már láttam, Latifah illatát még nem.


süti beállítások módosítása