Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Pletykaanyu

2009.06.22. 09:50 - Virgogirl

  • Matthew McConaughey (Szahara) újra apa lesz. A barátnője, Camila Alves modell jövő év elején ad majd életet második gyermeküknek. A párnak már van egy 11 hónapos kisfia, Levi.
  • Most már egészen biztos és háromnegyedig hivatalos is: Gisele Bündchen is anya lesz jövőre, ő és férje, Tom Brady sportoló gyereket várnak. Bradynek már van egy kisfia egy korábbi kapcsolatából.
  • A szerelemben elég szerencsétlennek tekinthető Jennifer Aniston életében alakulgat valami: többször is látták együtt Bradley Cooper színésszel (Másnaposok), akivel közös filmjük forgatásán ismerkedtek meg.
  • Madonna mégis megszerezte magának Mercy Jamest: a hároméves kislány a hétvégén utazott Londonba... Rosszmájúak szerint az énekesnő egyszerűen megvásárolta magának a malawi gyereket, annyi pénzt adományozott ugyanis az afrikai országnak, hogy az nem utasíthatta vissza az adoptálási kérelmet...

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr421200364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

- Bradley Cooperhez nem ilyen Aniston-félék illenek. Ott semmiképp se jósolok túl nagy jövőt.
- Gisele-t nem szeretem annyira, de nem tűnik elszálltnak. Úgyhogy neki(k) örülök.
- Madonna gyerekkel kompenzál...
Igaz a mondás Jen-Jenre: minden forgatási partnerébe beleszeret. Tök gáz! (a mondás úgy folytatódik, hogy Angelina Jolie meg mindegyikkel lefekszik. :-D)

Gisele Bündchen: azt azért tegyük hozzá, hogy a pasinak nagyon kicsi gyereke van az előző csajától, mert kb. az utolsó alkalmukkor sikerült megtermékenyítenie, a szakítás után derült ki, hogy a nő terhes. Ez sztem gáz. Én nehezen dolgoznám fel.
Amúgy a férfiak megtermékenyítő képessége felerősödik ezeknél a szakítás utáni utolsó alkalmaknál. Ismertem egy ilyen házaspárt, a pasi felment a cuccaiért a nő lakására... Fél év múlva házasodtak össze, mert jött a baba. ztán lett nekik mégegy. :-) És néhány évvel később olvastam egy tanulmányt, amelyben ezt kimutatták (nem, nem Brit tudósok...) :-)
Szóval lányok, ehhez tartástok magatokat! Kinek-kinek kedve szerint... ;-)

Madonna: jaaaaj. Szánalmas, ráadásul David Banda is elég rosszcsont, mert nem törődik vele normálisan. Inkább nem kellet volna 12 abortusz, amikor fiatalabb volt.
Továbbra sem vagyok híve az örökbefogadásnak.
Matthew McCon. : az a brazilnő nem hülye, mint Matt Damon nője, tudja a dolgát, ontja a gyerekeket. Más dolga úgysincs.
Bár gondolom modell....
@Scala: héló, Damonéknak is két közös gyereke van!!!
@Scala: a nagyon kicsi gyerek az már mindjárt három éves (lehet, hogy el is múlt annyi...)
@Virgogirl: Igen, és pont ennyi ideje van együtt Bündchennel. Egy napot sem volt együtt a gyerek anyjával. Kivéve the last alkalom, amikor megcsinálták.
Legalábbis úgy tudjuk...
@Virgogirl: Igen, tudom, hogy két gyerekük van Damonéknak. ;-)
A velvet fúúúúj, de elég vicces-irónikusan hozzák a Madonna egzotikus gyerekgyűjtemény kalandjait. :-)
Nem linkelek, azért. ;-)
@Scala: na, megnéztem, mert bosszantasz itt engem... Brady és Moynahan több, mint 3 évig voltak együtt, tuti volt jó alapos búcsúszex, decemberben szakítottak (vagy legalábbis akkor jelentették be), Brady a karácsonyt már Bündchennel töltötte, februárban jelentette be Moynahan, hogy terhes (tehát min. 3 hónapos volt akkor... ), augusztusban született meg a kisfiú. Csak hogy tiszta legyen. Jól nyomja ez a Brady fiú, mit ne mondjak...
@Virgogirl: Most lehet valamit nagyon félreértettem, de tképpen pont azt írtad, amit reggel óta szajkózok? :-P
Na szóval értem, mi kavart itt be. Igen, éveket jártak, igen, de úgy értettem, hogy egy napot sem volt vele együtt, amikortól terhes lett... Szóval, hogy nem nevelte a gyereket egy percig sem... Úgy értettem, amit írtam.
Bocsi.
@Scala: nincs a nevén a gyerek, de sokat van vele, meg Zsizell-lel, volt is belőle botrány, amikor Zsizell a gyerekről nyilatkozott, az anyja meg megsértődött, hogy nincs hozzá igazából semmi köze. Mondjuk, nem tudom az mennyire nevelés...
@Virgogirl: Igen, emlékszem a botrányra, hogy a magáénak tekinti.
A lényeg a lényeg, én elég nehezen tudnám feldolgozni a dolgot, ha a pasim egy ilyen helyzetbe kerülne...
... pláne úgy, hogy friss a kapcsolatunk... Giselle azért kötött kompromisszumot ezzel a pasival sztem. És nem is illik annyira hozzá szvsz.
Egyszer azt olvastam tőle, hogy ő soha nem fog elválni. Nem mondok semmit...
A babáknak örülök; Jen ne a fogatásokon pasizzon mindig; Madonna pedig no comment...egyre unszimpatikusabbá válik a szememben:-S
A Másnaposok nekem nagyon bejön, szétröhögtem magam rajta:-D
@SweetCandy: én is meglepően jókat szórakoztam rajta
Gisele-ék gyerekére kíváncsi leszek, Matthew McC. kevésbé érdekel.
Jennifer A. lúzer....kéne neki vmi nyugis, pár évvel idősebb férj.
Madonnát egyre gázabbnak tartom....nem értem,h. miért kell örökbefogadni egy halom afrikai gyereket mindenkinek.
meg akkor már miért nem a saját házuk táján kezdik a gyerekmentést a sztárok? fogadjanak örökbe amerikai árvákat, mint annak idején Nicole Kidman és Tom C. az esetben sokkal inkább úgy látszott, h. tényleg azért teszik, mert gyereket akarnak, és máshogy nem megy.
vagy vállaljanak be egy orosz utcagyereket, ha annyira értenek a gyerekneveléshez :] pár hónapja láttam róluk egy nagyon megrázó dokumentumfilmet.
@SweetCandy: @Virgogirl: beleszerettem abba a filmbe. megyek majd repetázni... :D
@Ms Groutesque: Egyetértek, ez az egzotikus csemete gyűjtés nekem is rémesen furcsa, és szemellenzős!
Brangelinaékat is beleértve!!!


süti beállítások módosítása