Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Isla Fisher (meg persze Brüno)

2009.06.18. 10:41 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Isla Fisher a Brüno londoni bemutatóján - csinos, de úgysem ő volt a főszereplő, hanem a cukira trimmelt, szőrtelen, csücsöri ajkú, szexisen izmos Sacha  Baron Cohen (egyébként minden tiszteletem Fisheré, aki elviseli a párja ilyen-olyan személyiségváltásait...)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr411192820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isla-n a cipője a legjobb,de teszik az egész összeállítás. Viszont nem a legelőnyösebb számára ez a ruha szerintem....nem túl szép a combja - ha csak a beállása miatt fura a bőre, akkor bocsi - illetve nincs igazán dereka ebben a ruhában, olyan egyben van az egész.
Sminkje oké, jól áll neki a piros rúzs.
Sacha meg...tök jó arc, hogy vállalja a gyantázás gyötrelmeit! :DD
Szia Virgo, már hiányoltalak! :) A hölgynek narancsbőrös a lába, hosszabb szoknya előnyösebb lett volna. A pasi meg a köldöke alatt miért nem gyantáztatott tisztességesen? De nyilván tudotosan hagyta ilyenre. :)
Nekem Isla tetszik a színösszhang miatt.
És igen, ő azért szürke, hogy Cohen tündökölhessen. :-)

Mindig meglepődöm milyen iszonyúan lecsupaszították a pasit, de ebben a cuccban tényleg úgy feszít, mint egy nő forrónaciban. :-D

A személyiségváltások: a pasinak ebből van pénze, és sztem sokat nevetnek a munkáján, jó házasság. :-)
... amúgy a nőnek tészta lába és alakja van... de alkatilag is olyan puha sztem, mint Geri Halliwell, lehetne szálkás, de rengeteg munkával és fals volna valahogy.
Az iylen nőknél tképpen nem zavar, hogy nem csontvékonyak. /Csak ha szupersztárnak vannak beállítva. Azért az a második kép, ahogyan néz... gyanús. Remélem nem gondolja, hogy gyönyörű, mert kicsit úgy állt be./
A Boltkóros film óta bírom ezt a nőt:-) Szimpatikus:-) Jól néz ki itt is, bár a combját nem kéne mutogatni!
Cohen az meg Cohen:-) Kééész:-DD
SBC nagyonkemény arc,én bírom bármilyen alakban jelenik meg(meg szerintem jó a hapsi is)nem normális,de jó értelemben,ez a Brüno-s sztori...:-)
a csajt én nem ismerem,a boltkóros filmet sem láttam(aki látta milyen volt?a kritika eléggé lehúzta,amiket olvastam)
a képen is olyan felemás...szép a rúzsa meg a cipő se rossz,de semmi extra...
ja elég durva amúgy,hogy a hapsi kb 2 méter,a csaj meg 150valamennyi...de aranyos párnak tűnnek!
@Scala: nem tudtam eldönteni mit is gondoljak a hölgyről, pedig többször megnéztem, talán pont azért, mert sajnos én is ilyen alkat vagyok (és, hát a vegaság sem éppen előnyös ebből a szempontból) de öröm olvasni amit írtál róla ;o)))

és a szürkeségéről teljesen igazad van
mindent összevetve (??) szerintem Isla nagyon cuki, és szimpatikus nekem, nem úgy mint pl. Jessica Alba, aki bár szép, nem szívesen beszélgetnék vele. A Boltkóros pedig egy meglepően jó, vicces, szórakoztató csajfilm volt, nekem nagyon pozitív csalódás - szerencsére, más, mint a könyv, mert az idegesített.
@Virgogirl: Csak az előzetest láttam a filmből, de cuki volt a csaj, és szimpatikus. Dvd-n meg fogom nézni,de most a Szabadság útjaira hajtok, tegnap nem volt bent...
Tudod, Leonardo DiCaprio-korszakomat élem. :-)))


Baromira hülyén hangzik, de DiCapriot tökre ... hogyismondjam... szóval úgy érzem, hogy sokban hasonlítunk... és na ez meg pláne hülyén hangzik, de sztem illene hozzám, vagyis én illenék hozzá, lehet nekem nem lenne elég jó! :-D
Eddig sztem nem olyan csajokkal járt, akik passzoltak volna neki.
Na mindegy, már évek óta megfogalmaztam ezt... pedig sztem elég nyálas és stb. Szóval egyáltalán nem a legvontóbb hollywoodi sztár, sosem voltam beléesve vagy ilyenek. Ez ettől függytelen, sztem a horoszkóp egyezés miatt.
Na, röhögjetek kedvetekre, nyugodtan. :-D
@mici˙: ;-)

Mázlista ez a Cohen, hogy ilyen csajt fogott ki.
@Scala: Leo di Caprio ahogy öregszik egyre jobb lesz. De tényleg.
leo világ életében kitűnő színész volt, csak nem tudott úgy elmenni a populárisabb irányba, hogy megőrizze a művész képet magáról, ami pl. johnny depp-nek sikerült.
Szerintem Cohen borzalmas ezekkel az átváltozásaival. Oké,vicces meg minden,de szerintem akkor érné meg ez a nagy változás,ha tényleg valami maradandó filmet csinálna.Mert láttam az Ali-G filmjét,és katasztrófa és undorító amit benne csinált,pedig én azért a viszonylag ócska filmeket is megnézem,szal könnyű levenni a lábamról. :)

Islának nem ez a legjobb ruhája,de őt nagyon szeretem,nagyon szép nő,irigylem! :) (nem a pasija miatt)
@Stars-girl: valami nem attól lesz kultikus, hogy annyira nagyon jó, és a maradandó is eléggé tág fogalom. SBC igazi polgárpukkasztó személyiség, aki képes elég sok minden elé görbe tükröt tartani. Szerintem sokkal jobb színész, mint ahogy ezekből a filmjeiből kitűnik, de már eleve az, hogy ennyire belebújik egy másik személyiség bőrébe, tiszteletre méltó


süti beállítások módosítása