Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Napicuki: Rebecca Romijn ikrei

2009.05.18. 12:20 - Virgogirl

Rebecca Romijn színésznő ikerlányaival, Dolly Rebecca Rose-zal és Charlie Tamara Tulippal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr331128455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cuki, de már megint ikrek születtek? Ő is túl akart lenni egyszerre a gyerekszülésen, vagy rásegítettek neki?
A Charlie fiúnév, ugye? Ha igen, akkor utána a Tamara Tulipán nagyon furcsa.
@cicómicó: ez azért eléggé rosszindulatú megjegyzés volt ;-) Mármint az ikres.

Charlie, mint Charlotte. Egyébként az angolszász nyelvekben nincs olyan nagyon elkülönítve a fiúnév a lánynévtől, mint a magyarban, sok olyan név van, amit mindkét nemnek szoktak adni (pl. Sidney vagy Evan)
@cicómicó: utánanéztem. Az elmúlt évtizedekben a sokszorosára nőtt az ikerszülések száma ( 300%-kal nőtt a korábbiakhoz képest) - nemcsak a sztároknál, csak róluk tudunk a legtöbbet! Ennek, mármint a megnövekedett ikerszülésnek több oka lehet, többek között a genetikai örökség (tehát, aki maga is iker, vagy a családjában volt már ikerterhesség, annak nagyobb eséllyel lesznek ikrei, és mivel megnőtt az ikerterhességek száma 1980-as évek óta, akik mostanában szülnek, pont beleesnek ebbe...). Az idősebb nőknek is nagyobb eséllyel születnek ikreik, és ma már - szintén elég "köztudott" - sokan vállalnak 30 éves kor fölött gyereket, itt akár évente nőhet az esély 1-1 százalékkal. A javuló orvosi ellátás, a terhességi vitaminok (egyes kutatások szerint a gyerekre készülőknek igencsak ajánlott folsav), a legegyszerűbb termékenységet fokozó gyógyszerek (amit néhány éves próbálkozás után simán felírnak) is növelhetik az ikerterhesség esélyét; sőt, olyat is olvastam, hogy még a környezeti ártalmak, bizonyos, a légkörben lévő anyagok is növelhetik az ikrek születésének esélyét. Meg persze az in vitro megtermékenyítés, ami szerintem sokkal ritkább, mint hinné az ember.

Egyébként nincs egy gyerekem se, pláne nem kettő, de nem hinném, hogy egy ikerterhességgel egyszerűbb "letudni" a dolgot - sőt...
@Virgogirl: Hát talán azért nőtt háromszorosára az ikerszülések száma, mert hormonkezelést kapnak+rásegítenek az orvosok. Nem hinném, hogy a túlnépesedett Földünkön a természet "beavatkozása" lenne a duplázódás.
@Virgogirl: Oké, de ne mond, hogy a sztárvilágban nem elképzelhetetlen, hogy a karrierje érdekében bevállal egyszerre két gyereket?
@cicómicó: sztem igazából tök mindegy, hogy miért van, ha ők boldogok... :-DDD

ennyit a porontykodásból
@cicómicó: én már semmit nem tartok elképzelhetetlennek. A hétvégi zs-kategóriás, rosszabbnál rosszabb filmekben való tobzódás után meg pláne :-DD
ki a szerencses apa??:PPP
@FuNtiK: Jerry O'Connell színész (meg persze pár doki, gondolhatják a rosszmájúak) :-D
@Virgogirl: Miket tudsz?! Ezek szerint a Stamos-tól elvált... Üdv: Rosszmájú cicómicó
@Virgogirl: Megnéztem - amit előbb is megtehettem volna - 2005-ben.
@cicómicó: Én igazad adok az első megjegyzésednek! ;-)
Miben láttam én ezt a nőt? :-)
@Scala: Szuper, köszi. A Banderassal játszott egy filmben (Famme fatale, ha jól emlékszem). Meg sok reklámban volt látható (pl. Pantene Pro)
Az X-man--ben jatszott ! Ö az aki pucerean kekre festve rohangal, mi is a neve?
Mesterseges megtermekenyitesnek pedig mindig legalabb ket petesejtet ültetnek be, hogy nagyobb legyen az esely. Ezert vanan olyan sok nyegyvenen felüli sztarnak ikrei Julia Robertstöl kezdve J.Lo-n keresztül Marcia Crossig. Meg mindegyik ugyanabban a Fertility Centerben kezelteti magat
Szegény babák! Ennyi nevet adni nekik, úgyis csak egyet fognak használni!
@fodorlina: No igen. Pont erre gondolok én is. :-)))
@cicómicó: Hát persze, a sampon reklám! :-DDD



süti beállítások módosítása