Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

A L'Oreal három új arca

2009.05.13. 19:48 - Virgogirl

Címkék: fotó reklám szépség híresség loreal

Elizabeth Banks, Freida Pinto és Evangeline Lilly lesznek a L'Oreal legújabb reklámarcai - jelentette be ma a szépségipari világcég, melynek vezetőit "legnyűgözte a három fiatal színésznő felívelő karrierje".

Ezek (elvileg) a hivatalos képek, ezek alapján Lilly a kedvencem, de Banks a legszebb. :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr761119893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Evangeline Lilly-t igazán megfésülhették volna a fotózás előtt, és adhattak volna rá egy szebb felsőt is...nem egy ilyen nagyon ócskának tűnő piaci darabot. (tudom..ízlések és pofonok, és valaki úgyis le fog hurrogni, hogy ez egy méregdrága tervezői darab.)
lényegében bármi lehet rajta, mert jól néz ki :D
@Zsuuli: már miért hurrogna le bárki is? Nekem a felső alapszíne nagyon tetszik, szépen kihozza Evangeline szemének színét, a csipke tényleg kicsit túlzás, de gondolom igyekeztek minél messzebb menni a szigetes pólós-bikinis külsejétől.
Nem lényeg a felső. Csak abból tűnt fel, hogy van rajta, hogy nem látszik a melle.
...... használjatok KORRUPTIVITYT ....jó bőrnek és fingat !!!!
Frieda Pinto és Evangeline Lilly is ritka gyönyörű nők, Elizabeth Bankset pedig bevallom, nem nagyon ismerem, de a kép alapján nem keltette fel az érdeklődésemet.
Most rágugliztam, oké, tudom, ki ő, és még mindig semmilyen bár a valóságban nekem megnyerőbb, mint ezen a lorealos képen.
Szépek, csak kár,hogy olyan művi az összes.
@uccaszoc: izé, mit várjunk egy kozmetikai cég reklámjától? A természetességet kevesen akarják megvenni ;-)
szerintem Freida nem Frieda, de nem biztos
Elizabeth Banks egyáltalán nem felismerhető ezen a képen
@pwpw: köszi, javítottam, néha hajlamos vagyok összekevreni a betűket
Banksnek elég rosszul áll ez a haj szerintem:(
Pinto viszont szíp:P
Nem tudom ki az első hölgy, de annyira mű a haja, mint egy paróka.
jujj! Ki ez Banks, még a gépem is lefagyott a látán, gyönyörű!!!
off: Glamour: címlap: mihalikeniko ( elég csúnya piros ruhában ) mellette nagy piros betűkkel: A nagy kövér igazság ( még találó is lenne) szétröhögtem az agyam, aztán a lap alján: Megvan a magyar TOPMODELL.
@ctwmn: 'A nagy kövér igazság?!' :-DDDD

Freida itt tisztára Eva Longoria Parkerre hasonlít, pedig szebb nő nála. A másik kettő nekem nem tecc.
Meg nem bírom a l'oréalt, pont amióta ezeket az ismert arcokat hozza. Nem is veszek tőlük semmit. Semmit.
@koimbra: @ddevil: egyetértek, Banks úgy ahogy van, elég mű, '50-es éveblei hatást kelt.
nekem csak annyi jutott ezekrő eszembe, hogy furcsa.
talán, ha nem egymás meleltt látnám ezeket a képeket el is siklanék fölöttük, mert semmitmondóak, de így együtt már nagyon furcsák.
Freida Pinto nagyon szép, a másik kettőt nem is ismerem, de nem is tetszenek különösebben.
Evangeline Lilly diszkrét sminkkel a Lostban baromi jól néz ki. Egy erősebb sminkkel, szép ruhában bizonyára pazarul néz majd ki.
@Scala: mert szar a l'oréal... én Vichyt használok
@ctwmn: Vichy is a L'oréla csoport tagja, úgyhogy én azt is ejtettem néhány éve, amikor a marketingesüktől meghallottam. És a Lancome is.
@Scala: és még mennyi minden - van közöttük jó is :-D
@Scala: jó és akkor mit használsz babe?
@ctwmn: Ilcsit. dea bio cuccok is elég jók (dr. Hauschka), vagy a La Roche Posay.
Vagy a La Prairie.
Én Ilcsiben vagyok otthon, annak a kínálatát fújom kívülről-belülről, de a l'Occitane en Provance sem rossz, azt hiszem.
@Scala: biztos Ilcsi ügynök vagy! :-)
sajna nem ismerem a bio cumókat, csak az Ilcsit, de anno 1000 éve nem jött be. Ráadásul q. érzékeny a bőröm, sok krémet kipróbáltam, és bevallom, szégyen nem szégyen de az Avontól a Clearskin termékek, meg az a másik zöld mattítós krém jött be.
@ctwmn: Ha bejött, akkor használd azt. Én még mindig szívom az Avon miatt összeszedett ekcéma nyomait a lábszáramon, sajnos.

Ilcsi most kihozott egy új fehérítő krémet, nyárra, meg még néhány újítást, újjászületett a vonzalmam feléjük. De azt is észrevettük a kozmetikusommal, hogy más, régebbi, bevált dolgoknak viszont sokat romlott az állaga (pl. muskotályos krém). :-(
Ja, és volt itt egy kommentező társunk, akinek egyik ismerőse vegyész, és Ilcsi kamionokat látott a gyárnál, színezőmeg stb. anyagokat rakhattak bele.... Ez eléggé elbizonytalanító volt, mert egyre nagyobb mennyiségeket termelnek, az tény, és hát ugye...
@Scala: a La Prairieről nővérem mesélt visszataszító dolgokat. Direkt olyan dolgokat nyomatnak bele, hogy rászokj. Ha meg nem használod, összeesik a bőröd. De ilyen ötvenezres krémeknek úgyse hiszek.

Nekem 2 arckrém volt, amit visszasírok: Matisse volt az egyik, a másik meg egy narancssárga tubusos, és talán valami gyümölcsös márkaneve volt.
@gallianori: Fitofruit?

@Scala: ez majdhogynem "alap", hiszen egyébként elég fura, "semmilyen" színe lenne (valószínűleg az illatát is javítják egy kicsit) - de persze más a természetes színezék, meg a vegyi anyagok
@Virgogirl: nem, nem. valami más. de azóta se tudom...
@Scala: milyen fehérítő krémet? :O
@gallianori: am a labello is olyan, hogy direkt olyan anyag van benne, hogy rászokj és ha nem használod, már szinte "kívánja " a szervezted! Mennyi beetetés van. Tisztára mint a drog!


süti beállítások módosítása