Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Victoria Beckham

2009.05.07. 11:06 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon

Mrs. Beckham az új Armani reklámjának a bemutatóján (aki esetleg még nem találkozott a fotóval, alant megtekintheti). Victoria Beckham itt olyan, mint Pumukli, egy katonatiszt és egy diszkólédi közös gyermeke - a legmeglepőbb azonban az, hogy az összhatás egyáltalán nem rossz. Igaz, nagyon victoriás, de pont ezért lehet őt stílusikonnak kikiáltani - mert akár tetszik, akár nem, azért ő mégis az... még ha nem is a legjobb fajta...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr201107736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A plakáton szinte felismerhetetlen.
Moncsicsi után Pumukli? Ez aranyos. Aki stílusikon, annak tilos mosolyognia? Ez a haj és hajszín elég mutatós egyébként.
elso keppen ez a szettt hat borringgggg...mi ez rajta??igy kb kulon-kulon jok a dolgok de egyutessen borzalmas!!most itt hajaval mit akart elerni??mintha vki beleturt nagyott!biztos igy is volt de sztem nem Vichez melto ez!hat csalodtam!kompany kepen meg joo,cska ez a lohajfarok...blrhrrrhhrhrlooo
Nagyon tetszik a kabátja, és szépen van kifestve a szeme..de ez a harisnyanadrág, vagy nadrágharisnya vagy istencsudája, ez rettentő. A reklámkép jó kis dögös.
Egész jó lett a reklámnak a fotója :)
Mi a fenéért nem tud mosolyogni ez a nő? Sokkal szebb, emberibb, szimpatikusabb lenne,mint ez az állandó durcás, lenéző tekintet.
@tide13: Nem néz ki jól, ha mosolyog, átlagos lesz tőle, és kicsit bugyuta. ;-) Komolyan.
Qvra bejön a reklámfotó, és tetszik ez a szett is, olyan 4/5, ha eltekintek a lábtartástól. És mivel buzog bennem a jóindulat, eltekintek.
Vic tudja hordani, Beyoncén pl. kiborítana ez a szerelés.

Szóval stílusikon, igen. Meg hát valamit muszáj rámondani, mert 20 évesen elkezdett énekeleni, 23 évesen rájött, hogy nincs hangja... felszedte és idegbeteggé tette Davidet, modellkedett iszonyat bénán Marc Jacobsnak... ezek nem hangzanak túl jól.
Divattervező, stílsikon, Armani fehérnemű-modell. Mennyivel job.
Én a kollekcióját amúgy kedvelem, csak árban elég elszállt.

Szerintem itt egy picit pont, hogy mosolyog, nekem az tetszik benne.
@ddevil: Az első képen tényleg! ;-) És a reklámplakáton is huncut. Az tök jó.

Gusztustalan szépségtipp lányok, mára, tőlem, csak nektek: ha nem frissen mosott a haj (hm...), akkor sötétebb akár két árnyalattal is! Ezt a megfigyelést most tettem a mosdóban. :-D
mostanában már majdnem mosolyog, meg kell védenem

Nem szereti az arcát, ha nevet, ezért nem szokott vidámkodni a kamerának.
Victoria egyszer nyilatkozta, hogy ha róluk van szó, akkor a férjétől mindig mindenki el van ájulva, hogy mennyi jól néz ki, mennyire jóképű, Victoriáról meg annyit mondanak: Oh, she's so funny :)
Érdemes egyébként pár videót megkeresni róla, tényleg vicces, főleg a megsemtudokszólalniDavid mellett :).
Latszat hazassagban elnek.
David biszexualis ezt azert eleg nehez lehet feldolgozni. ....
Megnéztem a videot és továbbra is tartom a véleményem, hogy sokkal jobban nézne ki mosolyogva. Arról nem is beszélve, hogy minden foton ugyanúgy néz ki, legyen az akár paparazzo fotó, akár divatfotó.
@asztrid: vagy igen, vagy nem ;-) én még nem tartottam nekik a gyertyát, úgyhogy nem tudok erről nyilatkozni
Ezt eleg bizalmas helyrol tudom. David pl Dominique Dolce- val is szokott lenni.....
@asztrid: add el a sztorit, biztos sok pénzt fizetnének érte
@asztrid: Neee. Hugh Jackman után D. Beckhamről is ezt kell megtudnom? :-D
Mondjuk a látszatházasság annyira nem lepett meg, elég szarul festenek egymás mellett is a madridi személyi asszisztens sztori és stb. óta...
@Scala: Miiiii?????????? Hugh Jackman? Mi van vele?
@tide13: nekem is ez a bajom vele. annyira megtervezett még a legkisebb rezdülése is. szerintem minden apró mozdulatot, arckifejezést, beállást gondosan begyakorol.
@Scala: Hugh Jackman is? Neee:-( Imádom a pasit

Elég Vic(c)-es ez a szerelés, de nem mondanám rá, hogy rossz:-D A haja és a sminkje is jó most
ja mondtam már, hogy az Armanis óriásplakátos fotózáson kikötötte, hogy a seggét ne mutassák és a hasát meg retusálják!!!
@SweetCandy: @Elanor09: Lányok én eddig nem hittem el, de láttam képeket a feleségéről, aki 13 évvel öregebb, de nagyon rosszul fest, anya és fia felállás. Nincs vérszerinti gyerek, csak két örökbefogadott.
És tényleg nem akartam elhinni, aztán nézegettem a képeket, és ... olyan benyomásom lett, hogy basszus itt valami nem stimmel, de nagyon.
Állítólag homo Hugh. Nagyon-nagyon sajnálatos, de számomra is úgy tűnik az, vagy biszex, mint David Beckham.
Vagy tök mindegy, de valami nem stimmel velük, az viszont tuti! ;-)
@Scala: mi van? most komolyan homárok?????????
@ctwmn: @Scala: felvetettem Z-nek a kérdést, és szerinte tuti nem, egyszerűen már nincs rá szüksége!
@Virgogirl: Mármint Victoriára? Ezt sejtettük. De akkor is látszatházasság.
Sztem van ebben a kis pletyiben valami, de én most szörnyen pletykás időszakomat élem. :-)))
@Scala: neeeem, Hugh Jackmanra!

na, akkor majd kerítek neked valami jó kis csámcsognivalót
@Virgogirl: Ja, értem! ;-)
Ha időd engedi, drága-drága! Csak akkor. :-)))
offolok, pletyka: sztetek ki lesz a júniusi Glamour címlapján? mihalikeniko! meg a Fashionising-on láttam, hogy talán a japánVogue-ban is ő van!!!!!!!!. Oh my God
@ctwmn: de ő magyar Galmour görl vagy díjazott vagy mi, szóval nem meglepő. Csak mulatságos! :-D
@Scala: igen igen. De lapszemle ma: Maxima: Gubás gabi -fújj, Kiskegyed: Judy -ribanc, Tina::Malek Andrea-na ez legalább ér vmit, Marie-claire: Charlize Theron-jeje. Horvathnak szólni kéne:beájulna!
@ctwmn: Te ezt hogy tudod mind megjegyezni? :) Jegyzetelsz az újságosnál vagy atom memóriád van vagy ott sorakozik mind az asztalodon? :))
@Gemini: van ilyen, nekem is ilyen a memóriám (eddig még nem nagyon vettem hasznát, de szórakoztató)
@ctwmn: A Theronosat láttam, az a magyar Marie-Claire akkor? Azt hittem valami kf-i.
Malek Andit nem bírom. Gubás Gabit igen.
Judy: nekem nem, pedig tudom, amit tudni kell... Mindegy.

Valamelyiket megvetted?
A Marie-Claireről elmondhatnád a véleményed. ;-)
@Gemini: nem, csak ott sorakoznak a boltban a szemem előtt a polcon, miközben várok a pénztárnál.
@Scala: marie-claire-t megvettem. divatanyag jó, cikkek: van benne a táncművészetről egy cikk! úgyhogy vedd meg te is!, de még csak átpörgettem...
a mai Joy: Eva Mendes a címlapon , uncsi divatanyaggal, de jó sminkcikkel...
@ctwmn: jaaa, értem :) Végiglapoztam valamelyik nap az InStyle-t egyik törzshelyünkön kávézás közben.....jót mosolyogtam, hogy a benne lévő ruhák kb. 85-90%-át már láttam korábban a itt vagy Strange-nél, esetleg más netes oldalon....na, meg másról nem is szól az a lap, csak desinger cuccos képekről.....pénzkidobás lenne megvenni.
@Gemini: abszolút, sőt teli van reklámmal, komolyan a 3/4-de reklámoldal.
jaj meg az elcsépelt farmer minden alakra témakör...
sztem valamire való női magazin Mo-n az Elle, az se mindig, és a Marie-claire. Ezeket ált. megveszem.
@ctwmn: Elle valóban nem rossz, abban legalább értelmes olvasnivaló is akad.
@ctwmn: megveszem a hétvégén a MC-t baby! ;-)
@Scala: én meg letöltöttem a béres A. -t, de még nem volt erőm kipróbálni...
egész héten tárgyaltam, este csak bezuhanok az ágyba babe!
@ctwmn: Melyiket Új kihívást vagy az Egyensúlybn önmagaddalt?
Utóbbiba vagyok most beleszeretve, pedig már 2007. november végén megkaptam... Szóval no problem, when You feel like it. ;-) Kicsit balettos is, bár BA alkata és a balett, na hagyjuk.
@Scala: az egyensújbant.. belenéztem, de nem merem kipróbálni, mert - a szűzteánál ecseteltem miért nem :-(((((((
@ctwmn: ú bocs: LY , pedig nem is ittam,csak q korán van és már 5 napja nem alszom...
@ctwmn: ;-)
Megyek a kkor a szűztea posthoz.

Aludni a legjobb dolog a világon, és nagyon széppé tesz.

Persze, ha van rá az embernek ideje. Nekem nincs annyi amennyit mostanában alszom, de egye fene.


süti beállítások módosítása