Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Új Chanel reklám

2009.05.05. 21:11 - Virgogirl

A moncsicsifejű Audrey Tautou-val. Stílusosan 05.05-én mutatták be. Hangulatos...

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr861105095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olyan se nem kosztümös, se nem modern (mert a fényképezőgép digi kijelzője pl. mai) ez jó.
Audrey haja itt tök jó.
Mégsem jön át nekem a vonzódásuk a pasival, a Drágaságomban jobb volt a szikra a két szereplő között. Itt vágyik valakire, és a pasi kerül az útjába kb.
De leht én látom rosszul.
És az említettek miatt csöppet vontatott a dolog.
@Scala: nekem is tetszik így a haja, és a feje sem moncsis hosszú hajjal:)
j
ó a hangulata, szép képek
de nem nyanyás kicsit ez az illat?
@Scala: baszki ez a nő. Ettől rondábban, mint a reklámban még nem láttam. Az egyedüli ami a filmben tetszik az Orient express meg az, h mindenhol az 5-ös szám jelenik meg,
Ettől már csak Coco film lehet rosszabb AT miatt.
Elbasszák ezzel a nővel a Ch no5 tekintélyét!

Virgo: moncsifejű:-DDDDDDDDDDDD

ma iszonyat szar a hangulatom,, nem ettem 6 napja , dokihoz kell mennem, minden bajom van, úgyhogy építő kritikát ma ne várjatok tőlem. Csak leépítőt!
Vagy inkább: Shut up?
@ctwmn: Vasánap óta bennem is bújkál valami, ez a szeszélyes idő, hideg bent, kikészített.
Vigyázz magadra, én ahányszo rtejeskávét iszom rád gondolok! ;-)
Tényleg vigyázz magadra.

@Krizzta: Az illat sztem büdös, mindig is annak találtam. Én öregen sem hordanám. Az image viszont évtizedek óta exkluzív. Talán olyan 'must have' jelleget kölcsönöz ezen - sokak által amúgy nem kedvelt - illatnak. Fura.
Szerintetek is must have a Chnael no. 5.?
Hosszú hajjal, mozgó filmen sokkal szebb, mint rövid haj+fényképen. Az illat nagyon klasszikus, nem egy mai fiatal nőnek való. Ha Chanel, akkor Mademoiselle.
Jobbulást mindenkinek!!
szerintem vontatott, túl hosszú a reklámfilm.
Audrey itt kimondottan szép, önmagához képest.
inkább a vágyódást jeleníti meg, nem a vonzalmat, én is így látom

ez kész. micsoda szinkronicitás! napok óta minden bajom van nekem is. a stressztő kijön az allergiám, uh dögrováson vagyok.
ategnapi nap pedig feltette a koronát az egészre..


@ctwmn: nem ismerem a helyzetedet, de a szempontból a különböző fehérjeporok is ételnek minősülnek? ha nem tudsz enni, azokat csak meginni kell. vagy ez nem így működik?..nem okoskodni akarok, csak egy ötlet. aggódom érted...

@mici˙: Én is totál idegbeteg voltam hétfő-kedden! Nekm is sok a stressz egy csöppet, és most sós kekszet eszem, pedig tegnap sajna kifeszült rajtam az új, 34-es Mexx gatyó... (amikor vettem, még nem). :-(
@Scala: 34-es??? Ez az XXS méret? Nem semmi...És még Te akartál juharszirupos fogyózást?? Hova???
Nekem tetszik... A zene alatta Billy Holiday?
@Scala: nem. Klasszikus illat, mert régi és kultikus, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek tetszik. Én kb fél évente teszek vele egy próbát, hogy hátha, de soha, soha nem tetszett, egyszerűen nem tudom elviselni.

@cicómicó: én se értem soha... van ilyen...
@Virgogirl: Igen, én is kiszoktam próbálni, hogy hátha ahogy öregszem, bejön majd az illat. Egyelőre még nem...
@Scala: Éppen 4 (van hogy 5) méret különbség választ el minket egymástól. :)
@ctwmn: Miért nem tudsz enni 6 napja? :o Valamit azért csak viszel be,nem? Nagyon csúnya leépüléshez vezethet ez, úgy hogy próbáld meg összeszedni magad, és enni mindenfélét!!! Doki meg persze alap! Remélem, kicsit észhez térít, és el kezdesz enni! ;)
@cicómicó: sztem az a gatya félre van számozva!!!! 38-ast hordok általában!
Na jó, mostanában 36-ost. ;-)
@Virgogirl: Ez a próbálom, próbálom, de sehogysem sikerül, nagyon tetszett. :-)))
Ígérem akkor, én is kipróbálom, ha ilyen helyen járok legközelebb. Hátha az én koromban már elérkezett az ideje. ;-)
@Scala: szerintem te kifejezetten közönségesnek találnád, de azért kíváncsi vagyok, mennyire fog tetszeni
@Scala: Kíváncsi leszek, mit mondasz róla. Még én sem próbáltam egyébként....egyszerűen már ismeretlenül is érzek egy fajta öregszagot,ha rágondolok. :DD De ideje már felírnom a tesztelendők sorába ezt is.
Egyébként van egy fiatalosított,modernizált változata 2007-ből.....Chanel N°5 Eau Premiere.
@Gemini: Nem is tudtam az Eau Premiere-ről. Köszi. Beszámolok hölgyeim, amint tudok. :-)
"krásznájamoszkva" :) Akárhányszor is szaglászom... :)
@janettaylor: egyetértek. 8). Ennek a parfümnek tényleg csak a marketingje jó.
@cicómicó: óóó, és még mennyi ilyen dolog van a világon :-(
A film hosszú, Audrey tűrhetően néz ki. De nagyon tetszik az Orient expressz ötlet illetve nagyon szépek a képek, lágyak, selymesek.
Pár éve engem is megfogott a név, a reklám hatása - meg kellett szaglásznom az illatot és hatalmas csalódás volt. Pacsuli!!! De látom másnak se nagyon jön be...
Nagyon tetszik a reklám, Audrey is tök szép:-)

Uhh ...nekem se jön be a parfüm. Borzalmas illata van... a csuklómon prábáltam, és kb utána jött is a jó alapos kézmosás. A reklámjai viszont szuperek:-)
Ezennel megállapítom, hogy a társaság nagy része (engem is beleértve) ki nem állhatja a No.5. "szagát", de mindannyian imádjuk (legalább egy) reklámját. :)
A legjobban a filmecskében az Orient expressz tetszik, mint a kerete az egésznek (Agatha Christie könyvei közül is az egyik kedvencem a Gyilkosság az Orient expresszen)
Délután kipróbáltam. Az volt az első gondolatom, hogy hú de büdös, de most hogy eltelt néhány óra, csak egy kis kellemes alig érezhető finomság maradt a csuklómon, az erős műanyagszag elpárolgott, most olyan enyhe kamilla. Megvenni nem fogom.

Nem tudom, miért, de egyre finomabbnak érzem :) talán eleve túl sok benne az alkohol, és most hogy az már elpárolgott, jó (kamilla, szárított rózsa).
@Gemini: mert stresssssz!
Dokinál azért voltam mert nem tok aludni.

Illat: tegnap szagiztam a Westendben term a Chanel-eket is. Bár nekem van N0 5. meg Mademoiselle is ( sznobizmus fújj!!!) de a N05 tényleg borzasztó erős illat, a Coco M. viszont kifejezetten kellemes.
Nézegettem a parfümjeimet és rájöttem, h a D&G Sicily-je is hasonlóan elviselhetetlen számomra. A reklámját annak is imádtam, Szicíliát is, Monicát is, de a parfüm büdös.
@SweetCandy: ;-) I feel the same on that matter. ;-)


süti beállítások módosítása