Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ismerd meg jobban...

2009.05.05. 10:52 - Virgogirl

A nagy érdeklődésre való tekintettel (mondhatnám úgy is, hogy kiköveteltétek)... :-)

Melyik tételt húztad a szóbeli érettségin? Magyarból Móricz, nyelvtanból valami a szinonímákkal kapcsolatos, történelemből a Hunyadiak.

Ha rúzst neveznének el rólad, az milyen színű lenne? Kicsit barnás, kicsit rózsaszínes, és matt.

Milyen szuperhős-képességgel rendelkeznél a legszívesebben? Az időt jó lenne tudni megállítani.

Melyik sztárra hasonlítasz? Egy kicsit talán Jennifer Lopez, az ajkam Drew Barrymore.

Milyen nassolnivalót választasz a legszívesebben? A sajtokat nagyon szeretem, és az olajbogyó is mindig elfogy, moziban pedig kötelező a nachos.

Mennyi vizet iszol egy nap? Másfél litert biztos, de folyamatosan próbálom magamat többre rávenni, fontosnak tartom a hidratálást.

Milyen gyakran használsz fényvédős krémet? Nyáron naponta, amikor csak kimegyek, az arcomra 50 faktorosat, a testemre (kilógó testrészekre) 30 faktorosat. Télen csak az arcomra, de ált. akkor csak 15 faktorosat.

Van olyan gyerekkori hobbid, amit szívesen "újraélesztenél"? Gimnazista koromig rengeteget kézimunkáztam, varrtam, horgoltam, kötöttem, gyöngyöt fűztem... ezeket jó lenne újra kezdeni.

Melyik a kedvenc társasjátékod? Ez egy hülye kérdés, mert mindegyik! Imádok játszani, kártyázni, góval ügyeskedni, dominózni, tulajdonképpen mindegy. Sakkozni nem tudok. De egy mahjong készletre évek óta vágyom.

+1: miről olvasnál legszívesebben/többet a blogon?

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr591103825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Melyik tételt húztad a szóbeli érettségin?
Fogalmam sincs, rég volt már.

Ha rúzst neveznének el rólad, az milyen színű lenne?
Halvány,nude...olyan bézses-rózsaszínes,natúr, matt. Remélem, érthető! :) És kb. 1 éve keresek ilyet, de nem találtam még megfelelőt, csak szájfényben,de az szinte semmit sem ér, és rögtön lenyalom. :(

Milyen szuperhős-képességgel rendelkeznél a legszívesebben? Kézrátéttel gyógyítanék.

Melyik sztárra hasonlítasz? Húúú,hát én nem tudom,de mások mondtak már egy párat az idők folyamán.....pl.: Aliyah, Beyonce, Tori Spelling ( hát remélem utóbbi nem igaz! :D )

Milyen nassolnivalót választasz a legszívesebben? sajtok, gyümölcsök, fagyi, magvak. Na, meg néha elkap a csokizabálhatnék is. :)

Mennyi vizet iszol egy nap? inkább teázom, abból 1 liter lemegy, de az egész napi folyadékbevitelem kb. 1,5-2 liter.

Milyen gyakran használsz fényvédős krémet? Nem jellemző,csak napozáskor.

Van olyan gyerekkori hobbid, amit szívesen "újraélesztenél"? Nem igazán tudok ilyesmit.

Melyik a kedvenc társasjátékod? Activity-t nagyon bírom, mert az mindig óriási röhögésekbe torkollik.

+1: miről olvasnál legszívesebben/többet a blogon? Hmm, nem is tudom. Szeretem így,ahogy van, de talán jöhetne még egy kis kozmetikumok,szépségápolás,egészség téma.
Nachos nálam is nyerő a moziban, csak gyorsan fogy....szinte a reklámok alatt be lehet termelni. :)
De jó!!!
A rúzzsal mindig bajban vagyok, jó lenne, ha valaki megmondaná melyik az én színem. (Szemfestésben jobb vagyok.) Mások gondolataiban szeretnék olvasni. Többen mondták, hogy Liv Tylerre hasonlítok. Nassolnivaló? Most megveszek a microzható sós popcornért valamint nagy jégkrémes vagyok. Szerintem egy nap 3,5 l víz/tea lecsúszik. A blog sokszínűségében jó, ahogy van.
Melyik tételt húztad a szóbeli érettségin? Irodalomból az orosz realizmust és Tolsztojt választottam, nyelvtanból talán a nyelvújítást, történelemből az ipari forradalmat..az anyukám és a testvérem is ezt húzta, így fantomgyermekemnek könnyű dolga lesz.:)
Ha rúzst neveznének el rólad, milyen színű lenne? Sötét bordós-lilás-barnás..olyasmi, mint amit a 30-as években hordtak.
Milyen szuperhős képeséggel rendelkeznél szívesen? Igazi boszorkány szívesen lennék.
Melyik sztárra hasonlítasz? Egyszer feltöltöttem az arcképem egy honlapra, és az eredmény a következő volt: 87%-ban hasonlítok Barack Obamára és Angelina Jolie-ra :) Szerintem ezután simán megismertek az utcán.
Milyen nassolnivalót fogyasztasz a legszívesebben?
Nagyon édesszájú vagyok..így süti, csoki ipari mennyiségben + őszibarack, eper..
Mennyi vizet iszol egy nap? Hajlamos vagyok elfeledkezni a vízivásról..utána pótolom, egyhajtásra fél litert.
Milyen gyakran használsz fényvédős krémet? Bőröm, mint Nicole Kidmané..gyereknaptejet használok, ha már erős a fény.
Van gyerekkori hobbid, amit újraélesztenél? Azt szeretném, ha több időm lenne, csak úgy "lenni", meg nézegetni a felhőket, ilyesmi.
Melyik a kedvenc társasjátékod? Nagyon-nagyon szeretek játszani, állandó kedvenc a Sir-kán és a kockapóker, és most épp a Cattan telepeseiért vagyok oda.
Miről olvasnék többet?
örülnék, ha picit több "casual celeb" lenne...ill. még annak - bár nem tudom, mennyire fér bele az "arculatba" ha néha pasik is lennének - bár tudom, nem olyan izgalmasak :)
Melyik tételt húztad a szóbeli érettségin?
Madách + frank birodalom töriből. másból nem szóbeliztem.

Ha rúzst neveznének el rólad, az milyen színű lenne?
valamilyen beteg, dekadens, sötétlilás árnyalat.

Milyen szuperhős-képességgel rendelkeznél a legszívesebben? görög isten(nő) lennék. ebben benne van minden: akármit irányíthatok, mindig szép vagyok, nyugodtan élek, át tudok változni, stb

Melyik sztárra hasonlítasz? van egy fotóm, amin úgy nézek ki, mint Shirley McLaine

Milyen nassolnivalót választasz a legszívesebben? hülye kérdés, csoki. de mostanában inkább az aszalt meggy a kedvenc.

Mennyi vizet iszol egy nap? télen inkább tea, 2 liter, vízből kb ugyanennyi.

Milyen gyakran használsz fényvédős krémet? ha napozok

Van olyan gyerekkori hobbid, amit szívesen "újraélesztenél"? rajz. és többet sakkoznék.

Melyik a kedvenc társasjátékod? nem szeretem őket. sakk.

+1: miről olvasnál legszívesebben/többet a blogon? a blog tökéletes.
@ElisabethB.: eper!!! Igen,nyami, kedvenc gyümölcsöm. Kár, hogy rövid ideig terem. :(
Melyik tételt húztad a szóbeli érettségin?
Móricz parsztábrázolás; történelemből az 1848-as szabadságharc; művtöriből őskor :)

Ha rúzst neveznének el rólad, az milyen színű lenne?
Halvány málnapiros (mint amikor a szél egy kicsit kifújja az amber száját, na olyan piros)

Milyen szuperhős-képességgel rendelkeznél a legszívesebben? Éljen a boszorkányság

Melyik sztárra hasonlítasz? passz. Egy időben az egyik brazil/venezuelai/ a jó ég tudja melyik szappanopera egyik szerplőjére (hosszú barna egyenes haj, barna szem, fehér bőr, ovális arc) mondták, hogy hasonlítok, de hála az égnek ez már több éve volt

Milyen nassolnivalót választasz a legszívesebben? gyümölcs (eper, szőlő, alma leginkább), sós pattogatott kukorica, sós pisztácia

Mennyi vizet iszol egy nap? 2,5-3 liter körül .

Milyen gyakran használsz fényvédős krémet? Van fényvédő az általános arckrémemben

Van olyan gyerekkori hobbid, amit szívesen "újraélesztenél"? Igazából az összes kedevencet "életben tartom", csak nem olyan gyakran csinálom.

Melyik a kedvenc társasjátékod? kártyajátékok.

+1: miről olvasnál legszívesebben/többet a blogon? Szeretem így, ahogy van, talán kicsit többet a kiegészítőkről.
Melyik tételt húztad a szóbeli érettségin? Magyarból avantgard, nyelvtanból őszintén szólva fogalmam sincs, töriből Horthy.

Ha rúzst neveznének el rólad, az milyen színű lenne? nem tudom mi a művészneve...ami olyan bőrszínű

Milyen szuperhős-képességgel rendelkeznél a legszívesebben? Olvasni a gondolatokban, teleportálni vagy repülni, megállítani az időt. Egyszerűen nem tudok csak egyet kiválasztani. :)))

Melyik sztárra hasonlítasz? Őőőő... anyukámra?

Milyen nassolnivalót választasz a legszívesebben? CSOKIIII, a naccost én is imádom, meg a burgonyaszirmot is.

Mennyi vizet iszol egy nap? Sajnos keveset, de igyekszem...

Milyen gyakran használsz fényvédős krémet? Nyáron. Amúgy nem élek ilyenekkel. :)

Van olyan gyerekkori hobbid, amit szívesen "újraélesztenél"? Az énekkar nagyon hiányzik és a néptánc is. Imádtam mindkettőt.

Melyik a kedvenc társasjátékod? Activity, TABU, de szeretem mindet, ha nem túl gagyi.

+1: miről olvasnál legszívesebben/többet a blogon? háát...talán a bácsikról. :D Neem, így jó, ahogy van. Pusziii
Jah és szeretek még römizni és unozni (kártya)
1. Melyik tételt húztad a szóbeli érettségin?
Magyarból Weöres Sándor Psychéjét. (Remélem így írják.) Blöfföltem az egészet, mert szégyenszemre nem olvastam... Ennek ellenére tetszett nekik és az írásbelit felhúztam vele. Mellesleg eggyel húztam Pilinszky mellé. A sors keze... :)
Töriből basszus II. József és az abszolutizmust. II. Józsefet összekevertem valaki mással és elég szar lett, de végül az 5-ös meglett.
Franciából nem emlékszem, ott szituációs feladatok voltak, mint a nyelvvizsgán kb.

2. Ha rúzst neveznének el rólad, az milyen színű lenne?
Meggypiros.

3. Milyen szuperhős-képességgel rendelkeznél a legszívesebben?
Az időt nem állítanám meg, mert akkor egyedül lennék a semmiben. Valami olyan kellene, hogy csettintésre ott lennék, ahol akarok.

4. Melyik sztárra hasonlítasz?
Semelyikre. De tényleg. Hollywoodban engem beutalnának plasztikára :D

5. Milyen nassolnivalót választasz a legszívesebben?
Chips, szójabab, szotyi, csoki. Bármi. Imádok nassolni.

6. Mennyi vizet iszol egy nap?
Keveset, mert sokat utazom és kellemetlen lenne percenként WC-re mászkálni.

7. Milyen gyakran használsz fényvédős krémet?
Nem használok. Strandon szoktam azért, de én ott ritkán fordulok elő.

8. Van olyan gyerekkori hobbid, amit szívesen "újraélesztenél"?
Mamám szekrényéből előtúrni minden kendőt és azokkal játszadozni. Azt nagyon szerettem.

9. Melyik a kedvenc társasjátékod?
Aapból szeretem a társasokat. Game of Life, Cluedo, de jöhetnek kártyajátékok is (römi, UNO, snabszer). Szeretek játszani.

+1: miről olvasnál legszívesebben/többet a blogon?
Nekem ez így pont jó. Mindenből pont megfelelő mennyiség van.
Ja, a kevenc játékok közé sorolom a Scrabble-t is
Elképesztő, hogy emlékeztek, hogy milyen tételt húztatok...dunsztom sincs :)
Rúzst annyira nem szeretem, inkább szájfény. Csillogó és bordós-rózsaszínes.
Szuperhős képesség? Röpködni ide-oda, vagy időben ugrálni...de jöhet bármi :)
A sztáros kérdésben nekem volt egy kis segítségem. Csak felrakod a netre egy olyan képedet, amin lehetőleg szemből vagy, és az arcfelismerő program kidobja az eredményt :) (regelni kell)
www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php
Szemüvegben:
Jeneane Garofalo 80% Szemüveggel tényleg teljesen olyan fejem van.
Miyavi 72% Mondjuk, volt már olyan, hogy egy fazon azt hitte ázsiai vagyok :DD
Sean Lennon 71% Ezt is gondoltam, hogy kiadja. Apám 99%-ra így néz ki.

Szemüveg nélkül:
Christy Turlington 83%
Billie Piper 76%
Alyssa Milano 75%
Angelina Jolie 74%
Shirley Manson 74%
Tyra Banks 73%
Charlize Theron 73%

Nasik: ha édeset kívánok; csoki, gumicukor esetleg túrórudi vagy puding. Ha meg sósra; sajtok, olajbogyóval *nyamm*, esetleg ropi. Kolbász-snack is gyakran lecsúszik :P
Folyadék: Olyan másfél két liter biztos van víz, tea, vagy kávé formájában -tudom az mínusznak számít-.
Szinte soha nem használok speckón fényvédőt, mindig elfelejtem. De az arckrémem 15ös.
Még nem nőttem fel, máig írok, rajzolok, kézműveskedem. Bár rajzolni többet kellene. :)
Szeretek társasozni, de igazából nincs kiemelt kedvencem. Mindet kipróbálom. A gépen néha rizikózok :)
Mondjuk ha a Pétanque is társasnak számít, azt nagyon bírom. Bár a golyókat legtöbbször bevágom a susnyásba :D
Meg még egy eszembe jutott, a Kevin Bacon játék. De mondjuk mi nem KB-el csináljuk. És semmi nem kell hozzá. Az a lényege, hogy kiválasztasz két színészt, és össze kell őket kötni minnél kevesebb lépésből. Nagyon szórakoztató, de csak ha az ember sok filmet látott..
Ja, az utolsó azért maradt le, mert nekem tetszik úgy ahogy van :)))
@Faith_Gunn: Ez az arcfelismerős dolog komoly? Amiket megadtál eredményeket,azt jelenti, hogy az adott százalékban hasonlítasz hozzájuk? Tehát megad 8 embert, hogy azokhoz hasonlítasz? De hát ennek nem sok alapja lehet. . Azért megtekintem azt az oldalt. (Remélem kihozza, hogy kiköpött Claudia Schiffer/Liv Tyler vagyok.)
Igen, elméletileg az arcarányokat nézi. Először leteszteltem Scarlett-el, és tényleg 99%-ban hasonlított önmagára :D
Igen, miután végigfuttatta, kiad akárhány képet. Simán kiadhat férfiakat is. Érdemes több képpel próbálkozni;komoly, vigyori...akit legtöbbször kiad az a nyerő. Mármint arcszerkezetileg. Nekem Christy Turlington jött ki szinte minden képemre :DD
@Faith_Gunn: Képzeld, én 75%-ban Jessica Bielre és Evangeline Lilly-re hasonlítok. Az utóbbinak (Lost rajongóként) őszintén örülök. Köszi a tippet. :)
Melyik tételt húztad a szóbeli érettségin? irodalomból: Odüsszeia, nyelvtan: tömegkommunikációs valami, töri: Horthy-korszak

Ha rúzst neveznének el rólad, az milyen színű lenne? vizes hatású, csillámos, narancsos-rózsaszín

Milyen szuperhős-képességgel rendelkeznél a legszívesebben? Abszolut időmegállítás.

Melyik sztárra hasonlítasz? Fú..Mondták már az Olseneket, de amúgy semelyikre o.O

Milyen nassolnivalót választasz a legszívesebben? mogyorós M&M's bármikor. De imádok nassolni. Ez az egyik kedvenc elfoglaltságom.:D

Mennyi vizet iszol egy nap? Próbálok minél többet. 1,5 l tuti megvan.

Milyen gyakran használsz fényvédős krémet? Ha strandra megyek, de akkor 50 faktorosat mindenhova. Najó, nyáron néha csak az utcára is 50et.

Van olyan gyerekkori hobbid, amit szívesen "újraélesztenél"? gyöngyfűzés..talán..bár most is csinálom, néha szóval nem nagyon tudok mondani...amit szívesen csináltam azt most is csinálom :D

Melyik a kedvenc társasjátékod? Activity

+1: miről olvasnál legszívesebben/többet a blogon?
Ez így szuper, de szeretem az összehasonlítgatásaidat, az lehetne többször :))
@Faith_Gunn: Chirtsy Turlungton annyira jó nő! Én egész életemben hozá akartam hasonlítani, persze ez nem lehetséges, de akkor is. :-)))

Nasi: sós keksz, ún. sajt alá való keksz, Ikeaban és Angliában van nagyon finom. Én igazából a kekszekről mondok le utoljára, a jó minőségűek közül szinte minden jöhet... :-D És van belőle teljes kiörlésű, cukor nélküli, nagyon fincsi is, ez a lelkiismeretmnek tesz jót.
Popcornt és vattacukrot imádtam egy időben, de azokról már leszoktam. A kekszről nem tudok...

Tételek: ha látnám az akkori tételsort, talán beugrana, de gőzöm sincs.

Társasjáték: kártya (kanaszta, póker, bridge)

Gyerekkori hobbi, amit újraélesztenék: csinálom folyamatosan, a főzés. ;-)

Fényvédős krém: nagyon careless vagyok etekintetben lányok, csak napozáskor teszek fel, és az alapozómban merem remélni van. Egyszerűen Ilcsit használok, és abban sztem nincs fényvédő. Kérek tanácsot mit használjak? Dr. Hauschka?

Víz: tea, víz 2-2.5 l/nap; annál többet úgy hallottam azért nem szabad, mert kioldja az ásványi anyagokat a szervezetből. Volt egy néni infúziókúrán a kolléganőm kórtermében, aki általános legyengüléssel került oda, mert rengeteget ivott, gondolván az majd jó lesz....

Rúzs: Ööööööö, vagy egy rózsaszínes vagy áttetsző szájfény, vagy egy mattos bézs, amolyan élesztőszínű. De kaja névként szeretnék megmaradni az étlapokon, cukrászdában. Rúzs kit érdekel! :-D

Szuperhős képesség: idő visszapörgetése, mint minden depresszióra hajlamos egyén

Sztár: nehéz... Halle Berry, Monica Bellucci, Penelopé Cruz, Claudia Cardinale (utóbbira talán a legjobban). De sokan mondták a fiatal, még nem ultratökéletes Audrey Hepburnt is.

Blogon a legszívesebben: királyi családok pletyi és képek! (de már hatalmasat léptünk előre a spanyolokkal, akiket a legjobban szeretek).
+ mivel tegnap láttam egy Jude Law filmet, maiben volt Sienna Miller is, az ő storyjuk felelevenítése, amolyan visszaemlékezős összefoglalóban.
Igen, ezek a pletyka összefoglalók egy-egy személy köré csoportosítva tetszenének. Bár a mostani Pletykaanyu is tökéletes természetesen. :-D

Elveszett?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem hiszem el!
@Scala: nem, én látok egy tök hosszút tőled
@Scala: egy pókerparti? amúgy csajosan? pl. krémekben? :-DDD
Melyik tételt húztad a szóbeli érettségin? magyarból csokonait,töriből athéni demokráciát(pont azt a kettőt,amit nem szeretettem volna)
Ha rúzst neveznének el rólad, az milyen színű lenne?rózsaszínes,aranyos,csillogó
Milyen szuperhős-képességgel rendelkeznél a legszívesebben?mások gondolataiban olvasni,előre látni eseményeket
Melyik sztárra hasonlítasz?sarah jessica parker,anne hateway (van egy oldal,amibe ha beillesztem a fotómat kihozza százalékosan,hogy melyik sztárra hasonlítok,aszerint)
Milyen nassolnivalót választasz a legszívesebben?pop corn
Mennyi vizet iszol egy nap? 2-2,5 liter
Milyen gyakran használsz fényvédős krémet? csak tengerparton vagy ha durván süt a nap,nem égek meg,bár annyira nem is napozok nyáron
Van olyan gyerekkori hobbid, amit szívesen "újraélesztenél"? üvegfestés
Melyik a kedvenc társasjátékod? monopoly
+1: miről olvasnál legszívesebben/többet a blogon? szeretem így :D
jaaa,most látom,hogy a my heritage oldalt már más is írta :)
Melyik tételt húztad a szóbeli érettségin? magyar: reneszánsz, töri: 56-os forradalom.

Ha rúzst neveznének el rólad, az milyen színű lenne? vagy sötétebb barna, vagy természetesnek tűnő rózsaszín

Milyen szuperhős-képességgel rendelkeznél a legszívesebben? Időutazás!

Melyik sztárra hasonlítasz? Az említett program szerint és tényleg is eléggé Mandy Moore-ra, a szemem pedig olyan, mint Kristin Kreuk-é.

Milyen nassolnivalót választasz a legszívesebben? Csoki, jégkrém, gyümölcsök.

Mennyi vizet iszol egy nap? 2 liter tea+ásványvíz

Milyen gyakran használsz fényvédős krémet? Nyáron naponta, télen nem szoktam, egész nap az irodában vagyok.
Van olyan gyerekkori hobbid, amit szívesen "újraélesztenél"? Mindent kipróbáltam, az agyagozást visszahoznám, de azt nem tehetem meg, nincs kemencém.

Melyik a kedvenc társasjátékod? Sokféle van, ha jó a hangulat akkor mindegy.

+1: miről olvasnál legszívesebben/többet a blogon? ezek a témák pont jók.
kipróbáltam azt az arcfelismerő oldalt, reménykedtem, hogy nem Michael Jacksont dob ki végül.
Azért mutatom az eredményt, elég mulatságos (nem vettem ki a férfiakat):
75% Rachel Leigh Cook
72% Jason Donovan
71% Calista Flockhart
70% Ann Kok
67% John Mayer
66% Paris Hilton
66% Julianne Moore
64% Rachel Stevens
64% Alfonso Herrera
63% Teri Hatcher

Higgyétek el, egyikre sem hasonlítok...
@gallianori: Paris Hilton!!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kész megyek aludni, ezt nem bírom ki ülve! :-D
És Jason Donovan nevét évek óta nem is hallottam. :-)
Nekem még Lance Bass-t is kihozta, az egyik képemre. Óh, meg a szemüvegesre Philip Seymour Hoffman-t :DDDD
Na akkor azért kicsit megijedtem :D
@Faith_Gunn: PSH az az ember, akitől a hideg ráz.
ha egy szobába lennénk zárva, teljesen kiakadnék. hátborzongató a hanghordozása is.
Melyik tételt húztad a szóbeli érettségin?
irodalomból Kosztolányi, történelemből a reformációt, más szóbelire nem emlékszem

Ha rúzst neveznének el rólad, az milyen színű lenne?
nehéz kérdés, nem vagyok rúzspárti...talán valami nagyon természetes inkább ápoló, mint színező fajtt

Milyen szuperhős-képességgel rendelkeznél a legszívesebben? hűha..nem tudok elvonatkoztatni a mostani élethelyzetemtől, uh egy olyat ami minden inkompetens kiskirályt eltüntet a pozíciójából

Melyik sztárra hasonlítasz? gimiben andzselínadzsolinak neveztek, szerintem inkább malackát hozom

Milyen nassolnivalót választasz a legszívesebben? csak a csoki :o)

Mennyi vizet iszol egy nap? sokat, de nem számolom

Milyen gyakran használsz fényvédős krémet? csak, ha napnak vagyok kitéve, egyébként penészvirág vagyok és ilyen minőségemben kerülöm a napot

Van olyan gyerekkori hobbid, amit szívesen "újraélesztenél"?
nem egészen hobbi, de évekig tanultam zongorázni. akkoriban utáltam, ma már bánom kicsit

Melyik a kedvenc társasjátékod? CATAN. mi más?

+1: miről olvasnál legszívesebben/többet a blogon? én örülök mindennek, amit a kedves író megoszt velünk :o)
@mici˙: Catan miatt volt egy majdnem-szakítás a közvetlen ismerettségi körömben - ennek ellenére én nagyon szeretem, roppant szórakoztatónak találom
@Virgogirl: ez kicsit túlreagáltnak tűnik, de.. hát igen, ha a párod az utolsó pillanatban betart neked, akkor az ejnye-bejnye,

van egy másik amit nagyon szeretek ( nem tudom magyarul megjelent vagy nem), a blue moon, de abból csak a kétszemélyes verzió van meg, mégis csak a catan a győztes nálam mert társaságban is lehet játszani.
@mici˙: mi szinte mindig összedolgozunk :-DD a többiek nagy bánatára. De a Catan kétszemélyes változatában vannak vérre menő küzdelmek
@Virgogirl: ezek szerinte nem sok esélyt hagytok másoknak ;o)

a kártyajátékra gondolsz, ugye. (mert nekem a nagyjáték két játékossal unalmasnak tűnik) az is szuper, de nálunk legnagyobb durvulások a carcassone-ban szoktak előfordulni
azt konkrétan arra játszuk ki tud jobban kiba**szni a másikkal

vidám kis párocska vagyunk mi :DDD
@mici˙: igen, arra! Nekem a Carcassonne nem annyira jött be.
1. irodalom: H. Ibsen: Vadkacsa
töri: szintén Hunyadiak
nyelvtan: ? (nem emlékszem)

2. éretlen szeder
3. szintén valami gyógyító képesség
4. Kate Winslet, Drew Barrymore, Lindsay Lohan (de nem piszkafaként)
5. magvak, olajbogyó (főleg fekete, vagy óriási zöld mandulával a kozepén), sajtok, klasszik ropi... Nem vagyok azonban édesszájú.
6. most is űzöm őket, ha elkap a hév
7. kártyajátékok
8. a blog 5* :)
Melyik tételt húztad a szóbeli érettségin?

Magyarból Balassi istenes versei, nyelvtanból mondat és szöveg, történelemből az ókori görög demokrácia és B tételnek Trianont.

Ha rúzst neveznének el rólad, az milyen színű lenne?

Szájfény lenne, áttetsző, színtelen, enyhén csillogó.

Milyen szuperhős-képességgel rendelkeznél a legszívesebben?

Az idő nekem is eszembe jutott, de jó, hogy vannak azok az élményeim meg tapasztalataim, amik már az enyémek. Én inkább aranyhalat kérnék három kívánsággal.:)

Melyik sztárra hasonlítasz?

Egyesek szerint Julia Roberts (főleg, ha vigyorgok), mások szerint a szemem Romy Schneider, megint mások szerint Drew Barrymore. Amikor kopasz voltam, Ripley-ztek.

Milyen nassolnivalót választasz a legszívesebben?

Pattogatott kukorica, túró rudi, fagyi, fekete olíva, kesudió, mandula, aszalt gyümi, eper, étcsoki (naranccsal, mentollal, csilivel), és még sokan mások.

Mennyi vizet iszol egy nap?

Kb. 3-4 litert (veseköves vagyok, muszáj, de amúgy is kacsaüzemmódban működöm).

Milyen gyakran használsz fényvédős krémet?

Ha nyaraláskor vízközelbe megyek, netán napozásra vetemedem.

Van olyan gyerekkori hobbid, amit szívesen "újraélesztenél"?

A festés, rajzolás, és a zene (hegedültem, az mondjuk, nem annyira hobbi volt, mint muszáj, de ma már szívesen csinálnám).

Melyik a kedvenc társasjátékod?

Most a Catan, isteni. Amúgy Scrabble, Activity, Pentago, meg a magunk által kitalált játékaink.

+1: miről olvasnál legszívesebben/többet a blogon?

Nekem nincs extra ötletem.
1. nem emlékszem, csak arra, hogy irodalomból, töriből,angolból, bioszból szóbeliztem. régen volt...;-)
2. meggypiros
3. puszta érintéssel gyógyítani, gondolatot olvasni
4. a myheritage szerint: Claire Forlani 74%, Courteney Cox 70%, Janeane Garofalo 63%, Kristin Davis 59% (szerintem senkire)
5. szárított alma, gumicukor, nachos sajtszósszal
6. 2 liter (tudatosan)
7. ha napra megyek, sajnos elég fehérbőrű vagyok, és nehezen barnulok, inkább pirulok(nem is szoktam napozni)
8. a lányommal mindent csinálok, amit én is csináltam kiskoromban;D
9. Gazdálkodj okosan, Kérdezz!Felelek!, Solo, memória, puzzle
10. pasikról!!!!!!;-D
@mici˙: @Virgogirl: Nyáron tanítsatok meg erre a CATAN-ra! Pls. Június 20-tól állok rendelkezésre ;-)

Mici jobban vagy? Én még fújom az orrom... és sokat kívánok aludni.
@Scala: köszi az érdeklődést. talán jobban, bár a kiváltó tényező nem szűnt meg...de próbálom lazán kezelni

térjünk még vissza erre, most nagy a hajtás nálam.
addig is itt:
catan.com/
itt kicsit megismerkedhetsz vele :o)

@Virgogirl: Tündér! :-)
@mici˙: Majd ha belefér, nekem is június 20 után jó csak. Köszi a linket!
Én ma sporttal próbálom leküzdeni a stresszt. De most eszem. :-D
@Scala: olyan furcsa nekem, hogy stresszhelyzetben eszel. én ilyenkor alig bírok leerőltetni pár falatot a torkomon. pedig igazán nem vagyok az a nádszálkirálylány típus. de ilyenkor tényleg amikor már szédülök az éhségtől kínkeservesen elrágcsálok pár kolevit kekszet vagy egy banánt, de semmi nem esik jól.

erről jut eszmbe, hol lehet catwoman, remélem nincs semmi baj.

hallod csajszi! jelentkezz, ha olvasol!! elég egy helló, ha nincs időd, csak tudjuk, hogy jól vagy!
@mici˙: Engem a rosszul kezelt stressz minig! tinédzser korom óta hízlal. Ez van, ma már elfogadtam, és ezért fogom mától sporttal kiváltani, történjék bármi.
Ja, és Catwoman bébi, légyszi tényleg írj!
@Scala: itt vagyok bébi csak munka, stressssssz ezerrel, engem meg fogyaszt, bár néha betolok olyankor egy egész tábla milkát!
Melyik tételt húztad a szóbeli érettségin? Magyarból: Csokonai talán... rég volt, ie. 1993. :-) nyelvtanból: nem tom már
történelemből: amcsi polgárháború, hú de imádtam!

Ha rúzst neveznének el rólad, az milyen színű lenne? Bordós, lilás, feketés enyhén fényes vmi eszméletlen design-os fém tokban

Milyen szuperhős-képességgel rendelkeznél a legszívesebben? minden pert megnyerni!

Melyik sztárra hasonlítasz? modell lehet? Anja Rubik hosszú hajjal

Milyen nassolnivalót választasz a legszívesebben? MILKA, de egy táblával 1 másodperc alatt betolom

Mennyi vizet iszol egy nap? 2 liter, + tea 1 liter

Milyen gyakran használsz fényvédős krémet? Nyáron az arcomra, nyaraláskor 30-as, úgyhogy röhögnek, mikor visszajövök, h hullafehér vagyok:-)

Van olyan gyerekkori hobbid, amit szívesen "újraélesztenél"? Rajzoltam, festettem, varrtam. Varrni újra kezdtem...

Melyik a kedvenc társasjátékod? utáltam társasozni, mert mindig vesztettem és nem bírom elviselni a kudarcot!!!!!!!

+1: miről olvasnál legszívesebben/többet a blogon?
Édes Virgo! Minden jöhet! de ez a játék is nagyon király!!!
@Scala: ja stressz és hizlalás: képzeld egyszer még főiskolás koromban vmi átkozott szigorlatra készültem és a Tibi csokin kívül meg vízen kívül semmit nem bírtam enni az idegtől. De annyit fogytam mint állat pár nap alatt.
Szval engem soha nem a csoki hízlalt, hanem pl a sütemények, v péksütik, v tészta. Ezt már kitapasztaltam. Bár lehet másra meg másként hat...
@ctwmn: Én is csináltam ilyet, és pontosan a Tibi csokival!!! De eléggé nem tett jót.
Amúgy szerintem a péksütemények és az én nagy gyengém a kekszek a legveszélyesebbek.
Bár mostanában nem kívánom a csokit, általában túl vannak édesítve. Sztem a lúgosítás miatt van ez, vagy mert öregszem, de sokkal kevesebbszer kívánom az édességet. Yeah.
@ctwmn: És örülök, hogy ismét köztünk! Nekem is sok stressz kijutott, de nem hagytam magam, pénetk óta szépen sportolok és így jobb.

És bevallom, egy-egy pohár ital naponta. Szintén bavált, ezt már csürötökön kipróbáltam, és a psorttól függyetlenül bevált! :-D
jav. bevált, sporttól
Nem vagyok részeg! Bár most is iszogatok... :-D
@Scala: mit trinkolsz bébi??? én is nyomok néha valami körömlakkot, csak az a baj, h hízlal. Fuck you! Am a gyengém a portugál vörösbor, a rose,a Baileys, a gin, a whiskey, a Napoleon konyak, meg a Jagermeister...:-)

am jajaj a péksütik meg kekszek! azok iszonyat hízlalósak szerencsére én nem szeretem, csak a csokit, mint Gombós Artúr!


süti beállítások módosítása