Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Audrey Tautou

2009.05.05. 11:07 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

A francia színésznő a Coco avant Chanel madridi bemutatóján. Nagyon csinos, elegáns és üdítő jelenség - igaz, nem tökéletes az én szememben, de megközelíti azt -, a ruha mustársárga színe pedig abszolút divatos idén nyáron!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr491103846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon csini, de a feje moncsicsis :)
Tényleg moncsicsis. :):) :)
Valami nem tetszik benne? Talán a kisugárzása vész el az idők folyamán?
Moncsicsis, ezaz! :)
Basszuskulcs, itt tényleg senki nem lát? ez a nő egy szó: RANDA
@janettaylor: Tényleg moncsicsi! :DDD Nem jó itt a feje, nagyon nem jó!!! Ez a rövid haj sokat ront rajta.
A feje nem, mondjuk nekem a ruha sem. A cipő meg pláne nem :S
De a moncsicsi nagyon találó :DD
Nekem még mindig megvan :)
@VilmosKörte: @Pikk Dáma: érdekes kérdés - de persze, mihez/kihez képest
cukorborsó :) bár ezek nem a legjobb képek róla :)
+ egy moncsicsi vélemény, szerintem agyon van fogyasztva és nulla élet van benne. Nem értem... Fáradt? Vagy beteg? Vagy rossz napja volt? Mostanában az összes kép ilyen róla. És igen, a haj sokat ront a fején, mert ebből látszik, azért annyira nincs szép fejformája, vagy a frizurát kellene máshogyan fésülni, de ez így nem.
A ruha nem rossz, a cipő annyira nem jön be, de az egész nőre tényleg rossz ránézni!!!! Áááááá.
Ja, és a smink is sz*r: pirosító kellett volna a penészvirág fejének, és egy másik rúzs.
@Scala: sztem nagyon szép, természetes a sminkje
@Virgogirl: sztem is szép a sminkje.

Valahogy úgy érzem, hogy idősödik és ezzel együtt pechére megszűnik a kislányos bája és előjön, hogy inkább különleges lehetett valaha az arca, mint szép...

A színészi tehetsége viszont jó és kedvelem is, úgyhogy nem bántanám. A moncsicsiséget is kedvességből mondtam... ;)
csúnya az első képen, nekem a csimpánzok jutottak eszembe, de a moncsicsi is találó :D
mintha leette volna a rúzst a szájról és csak a kontúrceruza maradt!!
egyébként megöregedett és kijön a nem éppen szerencsés arcberendezése, amit a fiatalkori báj leplezett.

Semmi baj nem lenne vele, de ez a haj SZÖRNYŰ...Nekem a kommentek elolvasása előtt egy hobbit jutott eszembe róla, de a Moncsicsi sem rossz. :-)
ruha sztem nem neki valo,v is nem hozza illo egyszeruen!smink igy kb zero,max az leheletnyi rusz...haja hat az a gyorsan igazitok es induloban is vagyok cimu frizura!gazzzz::PP
@VilmosKörte: úgy van!!!!!! nem is kicsit, és addig basztataom, ameddig... nem tom mi lesz.
És moncsicsi! jaj, vagy vmi nagyon kezdetleges majomféle. nem tom, találjátok ki, vannak ilyen egérre emlékeztető majmok, nem vagyok zoológus....
Ettől a nőtől még Madonna is jobb lett volna Coconak még szőkén is, pedig hát tudjuk, h M nem egy nagy színészi tálentummal bír...
@ctwmn: Így igaz, Madonna filművészetéről már minden roszat elmondtak, és ... joggal! :-D

Audrey: nem tudom, néhol jól is ki tud nézni, pl. Drágaságom néhény jelenete, meg ott eleve nem egy gyönyörűségnek kellett lenni.
Julia Roberts is ronda, ha ebből a szempontból nézzük. Nekem a mostani külleme és kisugárzása nem jön be, de kedvelem a hölgyet. Bár tény, egy ideje valami nem stimmel vele. A pasijai is furák nekem, nem illik az image-éhez.
Ha elrontja a Coco filmet, dühös leszek, de sajnos van rá esély. Egyébként a story és a filmezés majd biztosítja a kellőlendületet, úgyhogy megnézem feltétlenül. Csak kár.

Most lehet azért veszi ilyen komolyra a figurát Audrey T., mert reménykedik ő is Oscart kap a szerepért, mint Marion Cotillard. Így látatlanban: szerintem kizárt. Bár most Cannes jön, és én nagyon várom is. ;-)


süti beállítások módosítása