Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Kalapok a Kentucky Derbyn

2009.05.03. 11:16 - Virgogirl

Az idén 135. alkalommal megrendezett Kentucky Derby legalább olyan fontos a lóverseny-rajongóknak, mint Epsom vagy Ascot - természetesen, jelentős társadalmi esemény is. A hölgyek ezúttal is felvonultatták a kalapkölteményeket (már ezért is érdemes lenni itthon is meghonosítani/visszahozni az "igazi" derbyket). Sorrendben: Aretha Franklin, Brooke Shileds, Danica Patrick autóversenyző, Eva Marcille színésznő, Gabrielle Union színésznő, Kim Kardashian, LeAnn Rimes, Star Jones tévés személyiség és Taylor Dayne énekesnő.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr331100069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabrielle Union és Kim Kardashian kalapja tetszik, a többi nekem túl nagy/csicsás/nemszép:-) Az utolsó nő olyan Donatellás
A fehér nagy karimás piros szalaggal! Nagyon bájos azzal a virágos rucival! :)
@SweetCandy: inkább Courtney-s. nincs is nyaka.

azért érezni, hogy sokan biztonsági játékot játszottak.
az az Eva meg az ANTM egyik szériájának nyertese, nem?
bár azt hiszem, nem Marcille volt a családneve.
@gallianori: pontosan, a második szériában szerepelt! A Marcille szerintem egy felvett név, az IMDB szerint Marcelle a középső neve
Kim itt nagyon ott van a topon. Először valami miatt azt hittem Freida Pinhto. Brooke Shields is nagyon tetszik, nem a kalapja, hanem a feje.
A legjobb kalap szerintem Aretha Frankliné. Eddig csak a csirkéről tudtam, ami Kentucky, de nagyon örülök hogy bővült a világképem.
Magyar derby: Lovunk lenne, a legjobb; olyan celebritásaink akik az utolsó hölgy 'szerzett adottságait' (botox, ajakfelfújás) és primitív fejszerkezetét felvonultassák szintén.
Hajrá! ;-)
@Scala: sejtheted, hogy nem azokra a celebritásokra gondoltam, hanem pl. ránk :-D
@Virgogirl: Hajnalban (felébresztett cicanella) elolvastam a Velveten a Bódi Szilvy cikket + kommentek, biztosan még bennem van. :-D
(aztán visszaaludtam és egy kaszinó escortnője voltam két napig, de otthagytam, pedig tképpen még semmit nem is kellett csinálni, és mindenki próbált rábeszélni, hogy ez mennyire tuti...)
Aretha Franklin-től kicsit megrettentem. Brooke Shields dögös. :P
az ANTM-es csaj Eva Pigford.
Uramisten! Taylor Dayne-t meg sem ismertem!
Amúgy LeAnn Rimes a kedvenc
Az a fehér tollas...szenzációs. Ha egyszer ilyen helyre keverednék, Audrey H. legendás kalapját szeretném viselni.
Nektek van kedvenc filmes kalapotok? Már, ha lehet kérdezni..
@Ms Groutesque: ez az, Pigford.
Egyébként semmi modell kinézete nincs itt.
Kim Kardashian nagyon tutin néz ki. Ő a nyerő ezek közül nálam. Az utolsó "nő" meg full tranvesztitának néz ki....elég randa, és még nyaka sincs. Jujj,szegény!
csatlakozom a Kim rajongókhoz, az övé tetszik a legjobban. úgy tűnik viselni is tudja.
azért sokakat "összenyom" a kalap, vagy csak nekem tűnik úgy?
Brook Shields-től megtaláltam egy régi kedvencemet, a Végtelen szerelem című filmet, imádtam. még most is;-)
@gallianori: nincs hát. sztem az antm-ben sem volt.
@mici˙: Szerintem is összenyomja legtöbbjüket, teljesen igazad van!
1. Tudni kell viselni
2. hosszú nyak sem árt a dologhoz...

Szép arc nem szükségeltetik, férjem szerint az angol nők kalapviselése azért terjedt el, hogy minél jobban elrejtse az arcukat. És van benne valami.
egyik sem...de ha nagyon kell akkor Leann Rymes...tobbi v kalap rossz v nem az altala viselt emberknek valo!v is nem passzol hozzajuk!
@Scala: 1981-es film asszem, a főcímdalt Lionel Richie és Diana Ross énekli, Endless love. ajánlom figyelmedbe:-)
feltűnik benne 1 mondat erejéig Tom Cruise:D, és James Spader is játszik benne, akkor még Jim keresztnévvel:)
@Virgogirl: Tudtam én, hogy ez a hataloméhes nők gyűjtőhelye, a vezetőjük pedig egy despota..:) És tényleg senki nem írt választ...bár, lehet, hogy nem mert!
@ElisabethB.: vagy mert nincs annyi jellegzetes filmes kalap, nekem csak és kizárólag a My Fair Lady jutott eszembe ;-)
Egy lóversenyen kötelező a nőknek kalapot hordani? Durva, de nekem egyikőjükön sem tetszik.
@Virgogirl: Az ének az esőben-ben és a Hello Dolly-ban tessék még kutakodni kalapügyben :)
@Virgogirl: @Brüsszeli csipke: És Scarlett csodálatos,nagykarimás szalmakalapja? És az a zöld tollal ékített, amit Rhett hozott neki Párizsból? Vagy Mary Poppins szalmakalapja..vagy Samantha kukkolós nagy kalapja a Szex és New Yorkból..egyébként tényleg nincs sok filmes kalap, ami sajnálatos, mert a kalap, ha jól áll, ellenálhatatlan.
@cicómicó: Igen, szerintem kötelező. Keveseknek áll jól, de ez évszázadok óta senkit sem zavar igazán. :-)
@ElisabethB.: Samantháé a Sex és New Yorkból, tényleg!!! :-)
@ElisabethB.: rájöttem! Indiana Jones kalapját szeretném!!!
@ElisabethB.: @Scala: muszáj kimondanom,hogy utálom azt a sorozatot!
kizárólag Baryshnikov miatt töltettem le a pasimmal, de az a sok rinyáló, folyamatosan problémázó némber, iszonyú.
@cicómicó: nem kötelező, de ajánlott, és szinte az egyetlen olyan társadalmi esemény, ahol lehet tobzódni kalapügyileg.

@Scala: akkor már értem, az én kedvesem miért akar mindenáron kalapot rámadni :-D
@mici˙: Férjem is gyűlöli, én meg tudom nézni, de nagyon amerikai és életidegen, és buta, üres stb. Szóval azonosulni nem sikerült vele... :-)

Ha megnézed az Oly sokáig szerettelek c. filmet, meglátod a különbséget az amerikai és az európai felfogás között pl. vietnámi örökbefogadás témában.
@Virgogirl: :) Most szívesen írnám, hogy én meg a pasit alóla, de félek, hogy Callista kikaparja a szemem. Így inkább azt írom, hogy Darth Wader sapijára vágyom..hogy az erő velem legyen.
@ElisabethB.: Jogos észrevétel: Scarlet kalapjai a klasszikusok közé valók.
És képzeljétek, a párom beszerzett még évekkel ezelőtt egy Indiana Jones féle kalapot. Minap mókából a fejembe nyomtam: piszok jól állt. Most azon gondolkodom, mikor tudnám tőle kölcsönvenni


süti beállítások módosítása