Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Beyoncé

2009.04.27. 10:38 - Virgogirl

Az énekesnő a most igen felkapott Balmaiban feszít a legújabb filmje bemutatóján. Lehet, hogy csak én ébredtem rosszul, de ez a ruha elég előnytelenül áll neki (bár ezt a félig rövid, félig hosszú szabásvonalat mindig is furcsának és egy kicsit közönségesnek tartottam, egy időben menyasszonyi ruhában volt ez a nagy trend, de ott se tetszett). A haja és a sminkje jó is lehetne, ha nem lenne az az érzésem, hogy az egész végtelenül erőltetett...

5/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr91088887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A feje szép, a többi mint amikor a megyei TSZ elnök lánya próbál csinos lenni.
jajj!!!!!
Scala: falusi tsz elnök...
Amúgy kezdte azt a benyomást kelteni, hogy fogyott, de itt maga a pőre valóság látható hölgyeim és uraim...
És lehet jönni a nőies domborulatokkal, de nekem ez már rég túlmegy azon a kategórián. Legalábbis ehhez a ruhához.

Ha valaki felszed 15 kg-ot az első Rózsaszín párduc filmhez képest, akkor miért nem változtat a ruhatárán?
Amúgy ezeket a designer ruhákat csinálják ilyen nagy méretben is? Nem arról volt szó, hogy bele kell fogyni, mert a tervező szerint csak kis méretben mutat jól?
Nagyon jól néz ki. Meghízott vagy nem, nekem tetszik az alakja. Volt már kövérebb és vékonyabb is ennél. Csak álmodnék róla, hogyilyen alakom legyen. Ne mindig a szupervékony csajokat erőltessük!!!!!
Virgo! Hogy érted, hogy "erőltetett a smink és a haj"?
@Scala: ez az "ilyen nagy méret" azért eléggé relatív... B szerintem még így is jóval átlag alatti méretekkel rendelkezik, max. átlagossal. Meg biztos, hogy amikor választanak egy-egy ruhát, a tervező vagy a divatház egy kicsit hajlandó átalakítani nekik, elég sokszor lehet látni, hogy csak emlékeztet a kifutón látható darabra, mert hosszabb, rövidebb, más a kivágása, stb.
@cicómicó: úgy, hogy a ruha nagyon extrakülönleges, a smink és a haj meg nagyon nem, gondolom, hogy meglegyen a megfelelő egyensúly. Ám nekem ez a smink&haj már majdnem snassz, és ezért úgy érzem, hogy egy kicsit túllőttek a célon az "egyensúly" tekintetében.
@Virgogirl: Snassz? Szerintem hihetetlen jól van kisminkelve. Látszik,hogy dolgoztak rajta és mégsem érzem, hogy túlzásba estek a sminkesek. Szerintem ettől jó egy smink. Ez egyébként Beyonce alapsimkje, igazából extrasminket még nem láttam rajta. (Az új album Sasha Fierce részét leszámítva).
kezd olyan benyomást kelteni, mint Mariah Carey, aki szinte mindig úgy néz ki, hogy 1-2 számmal kisebb ruciba erőltette magát. szerintem is közönséges és előnytelen az ilyen szoknyafazon

@Virgogirl: én is úgy tudom, hogy átlagembernek nem csinálják meg nagy méretben.
egy lány mesélte a manikűrösnél, hogy bement a nárayhoz estélyit nézni (öreg hiba, mindegy a sztori szempontjából nem fontos) , de élből elhajtották, mert ők akkora mérettel nem dolgoznak. saccra 40-es méret volt a csaj, nem 3XL
@Virgogirl: Ebben viszont egyetértek veled. Egy kicsit pártoljuk már a nem vékony lányokat. A mai Topmodell utolsó három versenyzője közül is az egyik molettnek lett kikiáltva. Messze ő néz ki a legjobban, de nem molett, csak a többi két vékonytól persze, hogy elüt. Mondjuk nincsenek illúzióim, hogy megnyerné-e a versenyt.
@cicómicó: nem azt mondtam, hogy rosszul van kisminkelve, csupán jó lenne pl. egy élénkebb színt látni a szemén vagy az ajkán... És éppen ez a baj, hogy ez egy alapsmink, és - akár Dita Von Teese-nél - egy idő után unalmassá kezd válni. Beyoncénak nagyon jó adottságai vannak, gyönyörű arca és szép vonásai, jobban is kiemelhetné őket.

@mici˙: átlagember nem jár szalonba :-) egyébként ha csináltatod a ruhát, erre is van lehetőség, akkor tudtommal megmutathatod, hogy milyen fazonra gondoltál, melyik ruhához hasonlítson, és azt rád szabják-igazítják. Jobb helyeken.

@cicómicó: huh, ennyire félre vagyok ismerve, hogy csak a cérnákat tartom csinosnak? Na neee.... :-D Éljenek a telt nők, de azért nekik is érdemes előnyösen felöltözni! Aztán vagy sikerül, vagy nem... Beyoncéval itt csak az a bajom, hogy ez a szabás nem előnyös neki - ahogy anyukám mondaná, pont egy tenyérnyivel kellene hosszabbnak lennie a szoknyájának, hogy ne úgy nézzen ki, mint akit cipőkanállal erőltettek bele, és nem mer leülni, mert szétreped rajta.

A molettségnek egyébként vannak fokozatai, a divatvilágban mindenki annak számít aki nagyobb, mint a ruhaszárító állvány (sajnos), annak ellenére, hogy az a való életben átlagosnak számít.
@Virgogirl: Dehogy "ismertelek" félre. A smink szép, a szoknya meg tényleg lehetne éppen egy tenyérnyivel hosszabb.Nagy kedvencem Beyonce, szerintem hihetetlenül egyben van. Csinál időnként "baklövést" a rövidebb szoknyáival, de mondjuk a pár napja a blogodra kitett Lady Gaga-s akárki után ne mondjátok, hogy nem üdítőbb, kellemesebb látvány.
Valóban kissé előnytelenül mutat a combjain ez a ruha, de ettől eltekintve szép :)

Én alapból a majdnem gebe lányokat szeretem (rengeteg kivétel akad) és Beyoncé ugye nem tartozik ebbe a kategóriába, de mivel nagyon arányos az alakja, szépek a vonalai, ezért engem speciel a legkevésbé sem zavarnak a plusz kilói. Gondolom őt sem, de előnyösen azért tudjon már felöltözni.
@Virgogirl: :o) tudod, hogy értem
a sztori valóságtartalmáról pedig nem tudok kezeskedni, mondom, csak a manikűrösnél hallottam
@mici˙: Mondjuk Náraynál a nem estélyi ruhában szerintem van 'nagyobb méret'. Bár Náraytól mostanában semmi sem kéne...
@Virgogirl: A cipőkanállal erőltették bele hasonlat pompás! :-D
ruha nem neki valo,se a cipo sem:Pszal en -5ot adnek ehhez az oltozehez!nagyon beletrafalt...
Szeretem Beet, ettől függetlenül a lábain még van mit dolgozni, a helyében nem vettem volna fel ilyen rövid ruhát. A sminkje szerintem szép, de az ilyen uszályos miniruhácskák nekem nem jönnek be.
Valaki Strange-nél "istenítette" Bee-t, csak úgy, nem tom miért:-)
Am a Topmodellben a tegnapi részben tényleg a szőke bombázó nyert, és nagyon örültem neki, mert tényleg nagyon szépnek találom, attól függetlenül , h csonti fun vagyok.
Am meg Tyra sem egy csonti ( most már) , de eszméletlenül tehetséges, vérprofi! Nagyon szeretem!
@catwoman5: én is imádom őt, nagyszerű stílusa van, igazi vagány csaj
@Virgogirl: am csodálkozom, h ti "bloggerinák" Tyra-ról nem szoktatok írni, pedig sztem ő is megérne egy misét
@catwoman5: Igen, igen, én kételkedtem a "molett" lány (egyébként L-es méretű!) sikerében, és megnyerte Tyrát is nagyon bírom.
@catwoman5: igen, így van, csak ritkán szerepel a tv-műsoron kívül, a pletykalapokban alig, vörösszőnyegen szintén alig
@catwoman5: Tyra tényleg rendesen felszedett... én konkrétan nem ismertem meg...

L-es modell?
És szép arca van?
Nem is tudom... Valahogy, ha a balettáncosoknak is életük végéig fogyózniuk kell, a modellek is kibírhatnák, nem?

De persze, kell sugallni mást is. És nagyon sok jómozgású, nem csonti nő van, és rengeteg ronda csonti.
Én azt szeretem, ha valaki tudja kezelni a hízást és a fogyást is.
Tyra talán ilyen, de most a változatosság kedvéért lefogyhatna. ;-)
@Scala: Szép arcú modell nyert, és csak tényleg azér látszik nagy darabnak,mert piszkafák vannak körülötte. Van akinek nem megy a fogyás, hidd el, hiába tesz meg mindent.


süti beállítások módosítása