Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Lady Gaga szerint...

2009.04.21. 21:39 - Virgogirl

... a kalap, a csücsöri gésás ajak és a szellős forrónaci mellett a kényelmes fűzős csizma lesz idén nyáron a trend.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr201078949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az izlésrendőrség tuti elvinné:-S Az első képen megint "szép" melleket villant...blááá
hahaha ...elso kepen elsore folsem ismertem!ott meg bohokas,de masodikon mar botrany!de hat tole vmi ilyesmi varhato volt!
@SweetCandy: Én is a mellén borultam ki!
A kuli-fejfedőt se felejtsük ki :) Hát..nem az én ízlésvilágomat tükrözi, az már egyszer biztos. A szája és a fogai olyan hatást keltenek, mintha matrica lenne ráragasztva, és ha letéped, előtűnik az eredeti...
...zdmeg!! Botrányos. Főleg a második. Ez a csizma valami rettenet. Az meg ott még csak ha naci lenne, de az egy bugyesz :)))
Idén tuti ő kapja meg a legrosszabbul öltözött sztároknak járó "elismerést".
Ez a nő egy hatalmas, ordenáré ízlésficam!
ezekkel a kalapokkal,mint egy ocsmány pöffeszkedő galóca
@Faith_Gunn: ordenáré, ez a legjobb szó rá
Jóóó ééég!!! És jól is érzi magát így????
Az első képen az virágos csésze nagyon tetszik. :) Olyan királykisasszonyos. :)
@Gemini: Amihez ő hozzáért már nem lehet királykisasszonyos... :-(
Azt hiszem, a csizmáját valami műláb protézis inspirálhatta....
@Scala: :DDDD
Tényleg azzal a kis csészével... jelentkezhetne Tim Burtonnél a Kalapos szerepére. Bár lehet, hogy a Marilyn Manson féle Aliceben nagyobb eséllyel indulhatna :D
Mitöbb javasolni kéne neki, szerintem baromi nagy lenne, én imádnám :)))
dlisted.blogspot.com/2006/03/marilyn-mansons-alice-in-wonderland.html

És ha jól látom Lily Cole lesz Alice. Szeretem nagyon édes arca van :)

én imádom Lady Gagát!!!!!ááá ez a nő brutális,nagyon bírom-szerintem én úgy vagyok vele,mint Virgo Bai Linggel....egyszerűen csípem,néha ízléstelen,mindig túloz,egy őrült..de nagyon egyedi! :D
szánalmasnak tartom őt, nem ettől lesz egyedi..
Szerintem gusztustalan, de ettől még lehetne egyedi is akár.
De nem az.Ezt bárki meg tudja csinálni,hogy magára vesz mindenféle cuccot tökéletes harmónia és koncepció nélkül.
Szerintem a stylistja az idióta honlapokat bújja,hol lehet ilyen elképesztően szörnyű és igénytelen cuccokat fellelni.
@Lizzy_Bennet: ááá, szerintem külön hívják a "művészek"
pedig most ez a trendy szájfestési mód Galliano-nál is:-)
Szerintem a szájfestéssel nincs gond,és nem is ő találta ki. Se a fekete rúzst,se az ily módon való festést.
Engem személy szerint nem zavar,de ne mondjuk már rá,hogy egyedi!
Vicces meg minden, de nem követni és csodálni való.
A szájfestést láttam máshol, és semmi sem egyedi rajta, legfeljebb a háj és a lógó mellek.
Nem zavar ez a nő, engem a módszeresen sztárolt nem tehetséges és nem szép 'színésznők' zavarnak. Ő egy erősen ízlésficamos popsztár. Abból már volt néhány, minden korszaknak kell egy vagy kettő.

Cindy Lauper se volt semmi azért... Vagy Samantha Fox. Furcsa igények is vannak a világban, amit ki kell elégíteni.és ezek a nők erre hajlandóak.
Van aki szerint ő tök jó, és vagány. Ám,legyen.
@Scala: nono, azért a hájastól messze van...

Szerintem nincs gond sem az "ízlésficamával", sem az egyediségével - persze, mindent láttunk már korábban, amit visel, de azzal, ahogyan kombinálja őket... Viszont szerintem eléggé erőltetett az egész, mintha úgy lenne kitalálva, hogy "menjen szembe" a jelenleg trendi énekesnőkkel, és legyen minél extravagánsabb, ezzel is felhívva magára a figyelmet. Ezzel nincs is baj, ha nem megy a zene rovására - vagy talán még ő maga sem tudja megmondani, hogy inkább énekesnő akar lenni, vagy pedig stílusreformer.
@Virgogirl: Lehet... mindenesetre ez a nő és én két külön dimenzió vagyunk, engem semmivel asme tud felhevíteni, a zenéje meg nekem primitív.
@Scala: egészen egyértelmű, hogy nem te vagy a célcsoport :-)


süti beállítások módosítása