Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Lisa Rinna mindent megmutat

2009.04.17. 21:47 - Virgogirl

Lisa Rinna színésznő, televíziós személyiség nem először (de valószínűleg utoljára) vetkőzött le a Playboynak. A 45 éves Rinna egy interjúban közölte, hogy "jól néz ki, jól érzi magát a bőrében, akkor meg miért ne mutatná meg a testét" - igaz, a sminkje nem mindenütt tökéletes, és itt-ott a póthaj is látszik, de a célcsoport tuti nem azt fogja figyelni.

(a képek a májusi, amerikai kiadású Playboyban láthatóak; ez nem a teljes sorozat)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr181071731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A haj és smink miatt Sophia Lorenes.
Amúgy szerintem jó csaj itt, bepörgeti a férfi fantáziát.
Mondjuk merész, de hát a Playboy, az a Pléhboj. :-)
Kár, hogy retus nélkül, a vörösszőnyegen egészen máshogy fest.
Jaa, a melle szilkon. ha nem az lenne, az utolsón befolyna a hóna alá. :-)
@Scala: Igen, de ettől függetlenül szerintem igényesen van megcsinálva az a szilikon cickó. :)
@janettaylor: Egyetértek! Szép munka. :-)
@Scala: szerintem is Lorenes. A cicije szép munka, de az a száj... Talán az utolsó képen néz ki a legjobban smink tekintetében
@Scala: egyértelmű! : )

de a fejével nagyon béna, például az utolsó előttin nincs nyaka. az azelőttin meg úgy néz, mint aki a vásárlós lista összeállításán töpreng...
felülről a negyediken meg olyan, mint aki huszonéves fiúkra hajt...
Alulról a másodikon olyan a feje, mint egy kirakati babának..inkább Sophia Lorent nézem, akár meztelenül.
Loren helyett inkább Anne Bancroft, a címlapon is úgy van a szöveg: "Are you try to seduce me, Ms Rinna?" (vagy valami ilyesmi). Tehát Noori, abszolút ráhibáztál...
@Scala: és ezek még a finomabb képek
@Virgogirl: véletlen...
de akkor egész jól alakítja.
@Virgogirl: Nagyon tetszik a " célcsoport" megfogalmazásod!!!
És tényleg Lorenes.
A cicik nekem tetszenek, attól, hogy szilikon, de diszkréten nem nagy!
jajj most látom a szája is "meg van csinálva" rendesen, már-már Angelinás. au
Nem normális ez a nő!!! Alapvetően minden rendben lenne vele, a teste, a haja, az arca. De mi a jó fenéért kellett felpumpáltatnia a száját. A cicije szép, azt megérte. De a szája az összes képet hazavágja. A természet egyébként is szép szájjal áldotta meg, mi a fenéért rontotta el. Anélkül még egész szép lenne 45évesen is.
A melle gyönyörű, és szerintem nem szilikon. Egyrészt mert arányaiban is rendben van, a szilikonos melleken a mellbimbó túlságosan felülre szokott kerülni, plusz hatalmas bimbóudvar képződik - gondolom, a bőr nyúlása miatt -, másrészt mert az esése is teljesen természetes. Én még nem láttam olyan szilikonos mellet, ami alul így áll.

A szája rettenet - kivéve az utolsó képen, ott szép -, de az alakja fantasztikus.
@felhasznalo: ha nem szilikon lenne, akkor szétfolyna.
neki meg égnek mered. nézd meg az utolsó képet.
Fú, tényleg kifejezetten szépek a cicijei, ahhoz képest hogy műanyagból vannak.
Nagyon csinos a képeken, a feje nekem nem, de hát ....ott a teste.
@felhasznalo: Ezer %, hogy szilikon, de amint már írtuk, valóban jól sikerült beavatkozás.
Amiket te láttál, az ehhez képest kontármunka.
@Virgogirl: Anne Bancroft? Nem tudom ki...
Még vannak képek? Merészebbek? Megint sikerült túlzásba esnie. Én utálom a terpesztős beállításokat. Ennyi éppen elég lett volna szerintem, végtére is, ő nem egy kezdő liba, 'modell'. Tényleg olyan ... kép is van?

az 5ik kepen a mellevel vmi nincs rendben...mert mintha elege lelogna,nem??es azon akepen a szaja is borzalmas...sztem az baj h meg nem tanulta meg hasznalni ekkora dus ajkakat!
@FuNtiK: Az ötödik kép sajnos komoly kihívásokkal küzd... :-(
A melle tényleg nagyon jól sikerült, és tuti, hogy szilikon. A szája ocsány, az rontja el a képeket. Az 5. fotó valami szörnyűség, nem is értem, hogy adhatták ki, és az utolsón a legjobb minden tekintetben.
csinál ez a nő valamit azon kívül, hogy vörös szőnyeges eseményeken sipítozik ízléstelen cuccokba csomagolva, hogy júúj dear Nicole milyen amazing vagy ebben az ohmygod ruhában, egyszerűen stunning és kitervezte?!
Uh, hát a száját jól elcseszte... meg nekem nem tetszik ez a szemfestés sem. De amúgy jól tartja magát.


süti beállítások módosítása