Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Bai Ling

2009.04.17. 22:12 - Virgogirl

Bai Lingnek egyszerűen nem tudok ellenállni... Ez egyébként egy komoly szerelése, mert egy komoly film bemutatóján volt. A kalap különösen tetszik.

Az este főszereplője természetesen itt is Drew Barrymore, aki ezúttal egy Andrew GN ruhát választott Christian Louboutin cipővel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr371071780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bai Ling sztem nagyon jó itt. Nekem is tetszik a kalapja.

Drew haja nem jó. :(
Bai Ling itt egész tűrhető. A cucc egy kicsit dalmatás
Drew haja borzalom, a ruha nem rossz, de én már nem erőltettem volna a kiegészítőket, főleg a lila szandált
Drew cipőjének színe nem jó, és sok az ékszer is... valahogy.

Lehet veszek egy ilyen türkisz gyűrűt, csak kisebbet. :-) Thomas Sabonál néztem ki. (megjegyzem egyre gyengébb cuccai vannak a cégnek, mütyürmániát próbálnak erőltetni, engem az viszont taszít).

Bai Ling: nekem nagyon nem, egy fura afrikai állatra emlékeztet, ami hasonlít a zebrára, de nem az. Az arckifejezése is rátesz.
Nem bolodogtalan az a nő egy csöppet? Olyan erőltett itt.
@Scala: Én szeretem a Thomas Sabo "charm"-okat! :)

A lila cipő valóban full sok Drew ruhájához.
Drew igazi Tupír Rózsi...
A zöld fülbevaló, türkiz karkötő és gyűrű, a ruha gyöngyös díszítése, a lila cipő, a pink rúzs totális túlzás.

Bai Ling meg feltűnően durcás. Mint aki beleharapna egy tábla csokiba, de közbelép egy "őrangyal", és még időben elorozza a csokoládét.
Egyikük sem tetszik..BL mintha a copfja végeit tűzte volna fel oldalra kalapdísznek..előtte jól belakkozta persze, hogy tartson.
Szerintem Drew haja itt sokkal jobban tükrözi az egyéniségét, mint a fátylas képen..az a kényszerképzetem, hogy a való életben kicsit lökött-hippis-szétszórt a nő..
@Scala: meglepő módon, nem hiszem, hogy boldogtalan , a hírek szerint éppen most talált magának új párt (egy tizenvalahány évvel fiatalabb fiúka személyében)
@Virgogirl: Vaaauh! :) Jól tartja magát! ;)

43 évesen, ha facér lennék (remélem azért nem leszek) nagyon is örülnék egy tízenvalahány évvel fiatalabb pasinak. :) Kinek ne legyezné a híúságát?!

@gallianori: Ne felejtsük el, csak hogy igazi irigy nő legyek: a ferdeszeműek későn öregednek, de állítólag hírtelen. :o)
@janettaylor: a ferdeszeműek? szisssz...

1966-ban született.
@Virgogirl: lazán letagadhatna 10 évet, de szerintem még 15 is belefér. :)
bai ling nagyon durva!!! olyan,mint egy ázsiai szörnyella de frász :) de én bírom!
drew nagyon jól néz ki,nálam a haja is nyerő,bár az a fülbevaló kicsit sok,elég lett volna a karkötő+gyűrű!
de a ruhája csillagos ötös!!!!!!!
drew haja olyan mint egy széna kazal, bai ling nagyon tetszik
Drew ruhájához eszméletlen jól illik a türkizszínű gyűrű és karperec, de, hogy a zöld klipszben és a lila szandálban mi volt a koncepció azt nem értem. Egyébként nem nagyon tetszenek ezek a zsákszerű ruhák, de az a csodálatosan különleges nyakdíszités nagyon feldobja.
BL.hat en nem ertem ot...sztem minidg is nagyon szornyen oltozkodik...gaz!de jol tartja magat,olyan fura a szaja,,,v eppen durcizik mert olyan fejet vag:P:))drew hat mit is mondanek erre az egezsre...hehe,haja esku mint vmi 60as evek elcsezsett gedeon-bacsi stilushoz hasonlitanam...hehe
@FuNtiK: Valóban hatvanas évek frizurája van Drewnak, én még ki is egyeznék vele, ha nem lenne az a színkavalkád!
Drew tök jó lenne a klipsz és a lila cipő nélkül. Nagyon szép a ruha, illik hozzá a karkötő és a gyűrű, a frizurával sincs különösebb bajom...talán a töve gáz, hogy sötétebb. :)
Ja, ezt a Bai Linget nem ismerem, de nagyon bohócul néz ki.
@Gemini: Egyetértek, bár nekem a hajtő is belefér. :-)


süti beállítások módosítása