Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Pletykaanyu

2009.04.14. 09:35 - Virgogirl

Címkék: pletykaanyu

  • Még mindig Angelina Jolie a legszebb - legalábbis a Vanity Fair online felmérése szerint. A magazin összeszedte azt a 19 nőt, akik közül valaki, modern Helénaként, háborút robbanthatna ki. Jolie eléggé "megverte" a riválisait, a szavazatok 58%-át sikerült bezsebelnie (a második Gisele Bündchen lett 9, a harmadik pedig Halle Berry négy százalékkal). A listára felkerült többek között Penelope Cruz, Catherine Deneuve, Gwyneth Paltrow, Rania, Jordánia királynője és Carla Bruni-Sarkozy is.
  • 28 év után válik Mel Gibson, a felesége, Robyn nyújtotta be a papírokat a bírósághoz múlt héten. Mrs. Gibson kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozik, és azt szeretné elérni, hogy egyetlen kiskorú gyermekük teljes felügyeletét ő láthassa el. Mivel a pár nem írt alá házassági szerződést, a közel 900 millió dolláros vagyont valószínűleg igazságosan osztják majd meg közöttük. Gibsonéknak hat felnőtt gyermeke van.
  • Apa lett a Lost rosszfiúja, Josh Holloway: a felesége, Yessica múlt héten adott életet első közös gyermeküknek, Java Kumalának. A kislány Hawaii-n, Oahu szigetén született, ahol a sorozatot is forgatják.
  • Scarlett Johansson - aki gőzerővel, kemény edzéssel és diétával készül új, Iron Man-beli szerepére - esszében fejti ki a gondolatait a fogyókúrázással, a mozgással és a média szerepével kapcsolatban. "Mindenkinek lehetősége van magából kihozni a maximumot, de a legfontosabb talán az, hogy egészséges testképet alakítsunk ki, és ne akarjunk mindenáron szupervékonyak lenni" - nagyjából így lehetne összefoglalni Johannson írásának mondanivalóját.
  • Miley Cyrus amerikai énekes-színésznő (Hannah Montana) szerint az Alice Csodaországban valójában az "Ecstasyról szól, és elejétől a végéig perverz".
  • Lindsay Lohan egy Marylin Monroe-idézetet tetováltatott a csuklójára: "Mindenki sztár, és mindenki megérdemli a jogot, hogy ragyoghasson".

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr71063759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miley Cyrus -eé meg mi baja van??ugy ahoyg van ruhelem ezt a csajt,de h meg ilyet nyilatkozon??hat lehet nem is igaz,de aki ezt kitallata is nagy marha lehet az biiztos!!!
Vhogy nem lepodok meg h Angelina nyert,szinte mindegyik ilyet megnyer...Gibsont meg nem sajnalom,jobb is h a neje megkopasztja...eleg gaz a pali!:SSS
@FuNtiK: állítólag az interneten nézett utána, hogy mi is ez az Alice-dolog :-D
ahhoz, hogy jolie nyert azért biztos nagyban hozzájárult, hogy megosztó személyiség és hogy a pittért folyó harcból ő került ki győztesen.

mondtam én, hogy scarlett sem marad ilyen sokáig, remélem azért nem lesz egy atléta alkat

gibson nem bigott katolikus?

ó a nők valahogy vonzódnak a rosszfiúkhoz, a lostból ő a kedvencem :o)
@mici˙: nekem is ő a kedvencem a Lostból. :)
@Virgogirl: Kedves pletykaanyu - még mindig nem Jolie-t tartom a legszebbnek - sőt... :D
Miley nem normális! :D
@janettaylor: valószínűleg nem te vagy az egyetlen :-D
@Virgogirl: most néztem meg az Elcserélt életeket és nagyon nagyon le van fogyva. :S Nem beteg?
@janettaylor: az azért egy viszonylag régi film, de abban tényleg félelmetesen vékony
@janettaylor: @Virgogirl: :D tucaízlésünk van, na..:o)))
@janettaylor: azota szult ikreket:)hat jahh az a baj h ilyen filmek elkezsiteseben kinozzak szinte a szinesznoket h fogyjanak h roppanjanak a csontjaik!nem hiszem h tudatosan fogy Angelina...nem hiszem h Pittnek van hozza guszta egy csontvazhoz fekudni estenkent,jajj...azert sajnalom mert nem is all neki ez a nagyon nagy sovanysag!
@Virgogirl: ne aneten keresne,hanem inkabb elolvasna de ha ahhoz is lusta akkor megnezne a filmet!hulye az biztos!es ilyet imad a sok kis tini...jo pelda mint ne mopndjak!:S
@janettaylor: és most olvastam, hogy a Só c. filmre készülve 3 hónap alatt még 11 kg-t akar fogyni, és már Pitt full ki van akadva, annyira félti Angelinát.
@catwoman5: Uhhhh, hát én nagyon megértem Pitt aggódását. :( Csont és bőr lesz és én pl. mostanában idősebbnek látom, mint 33. :S
@catwoman5: igen, én is írtam róla, be is indult tőle a fantázia (juharszirupos...)
@Virgogirl: Oh, azt nem láttam vagy nem olvastam. Bent már újra quotázva vagyok drága Virgo. (azért jövök ritkábban) :(
@Virgogirl: hát jah. :( Pedig a blogokat szeretem a legjobban, de azok szívják le ezerrel. Úgyhogy általában csak itthon van rá módom. :( A másik lehetőség (amiről írtam mailben) megszűnt. :'(
@catwoman5: A Só? Az meg miről fog szólni? :-) Munkatábor?
@janettaylor: Én még nem láttam azt a filmet... Pedig bírom Malkovichot! :-) Szóval gebe benne Angie? Most kedvem lett megnézni! ;-)

Mel Gibson: meg vagyok lepve... De biztos az alkohol miatt. Sok gyerekük van, azt tudtam.

Miley Cirus: Ez hülye!



süti beállítások módosítása