Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Szerelemcsütörtök

2009.04.09. 12:11 - Virgogirl

Via jól megihletett ezzel a rovattal, gondoltam, nekem is kell, úgyhogy itt vannak azok a dolgok, amelyek most csütörtökön a kedvenceim :-)

  • Bones, azaz Dr. Csont: egyre jobban bírom, finom, intelligens humor, sok antropológia, izgalmas esetek, és a főszereplők közötti állandó csipkelődés nagyon kellemes szórakozássá teszi
  • Confessions of a Shopaholic: lányok, menjetek moziba! A könyvet utáltam, de a film meglepően jóra sikerült
  • az Essence új (nekem új) arc- és testápolási pultját a Rossmannban; aprócska, női táskába tökéletesen elférő szépségápolási kellékek, nagyon kedvező áron - úgy kellett lefognom magam, hogy ne vegyem meg az összeset
  • örülni a napsütésnek és a melegnek, többek között azzal, hogy a "tavaszi" parfümömet, a Ralph Lauren Blue-t fújom magamra

És ti? Minek örültök ezen a kellemes csütörtöki napon?

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr821055598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én annak, hogy három heti izomgyulladásos kínlódás után, ma végre egész szépen tudok járni, és a lábam sem fáj annyira :) már csak arra vágyom, hogy a felduzzadt bokám miatt, ne csak sportcipőben tudjak menni, hanem felvehessem a kis topánjaimat!!!! :)

este pedig egy kellemes vacsi vár rám barátok társaságában, amit alig várok :)

szép napot mindenkinek!
pusza :)
Hogy szabira megyek, és persze megnézem a boltkóros-t. Nekem bejött nagyon a könyv. Sophie Kinsella összes könyve tetszik (Most éppen a Kétbalkezes istennőt gyűröm).
Ja és ugyan nem csütörtökhöz kapcsolódik, hanem hétfőhöz, hogy megy az új Lost sorozat. Ja és 3 hét múlva Beyonce koncertre megyek.
Örülök a nagy melegnek - már hétfő óta - és hogy holnap már péntek, és itt a hosszú hétvége. :)
Én álmos vagyok! :-(
Aminek örülök:
- nagyon fincsit kajáltam, rendelt kaja.
Legközelebb úgyis csak vasárnap eszem bármi normálisat...

- Fokozatosan, de sikerül elintéznem az elmaradásaimat.
- Találtam egy alapítványt, amely a kerti félkóbor / örökbefogadandó macskák ivartalanítását finanszírozza, ma du. 16h-ra visszük őket a szomszédnőmmel műtétre, Óbudára.
- tegnap futottam, ma reggel tornáztam
- a Bartók Rádiót hallgattam háromszor tegnap és nagyon jó volt, zene és szöveg is. Tartalmas intelligens.
Ma torna közben Danubiuson volt valami iszonyat meglepő, ismert angol számok szövegében egy szó elferdítettek, úgy, hogy magyar városnév legyen. Ismeritek? Ez valami állandó rovat? Tök jó! :-D

- a Csecsebecse Blognak is örülök, ma. :-)
Ja, sztem bejönne nekem a Bones, így a leírtak alapján... De most nem kezdek ilyesmibe, majd nyáron. :-)
@Scala: A Danubius Piriítós állandó rovat a "városhimnusz". A városok nevét "ferdítik" ismert dalokba. Az egész műsor tök jó, nagyon bírom őket.
@cicómicó: Köszi. :-)))
Ritkán hallgatom őket, Kukorit szoktam Rádió 1, Petőfit, amikor nem Horváth Gergely van, és most a Bartókot.
@cicómicó: városhimnusz tényleg jó,én is nagyon bírom. Régen nem hallgattam a Danubiust, utáltam. Viszont most ez a Rákóczi-Sebestyén-Vadon hármas nagyon bejön, van, hogy útközben szakadok a röhögéstől a kocsiban. :D Lehet, hülyének néznek. :)
Kinyíltak a kertben a tulipánok:) És ami tavaly sárga volt, az idén cirmos..gyönyörű.
Az esti meggysörnek is előre örülök:)
Ennek ellenére lehetne még fokozni a hangulatot a 2009 CMA ruhakölteményeinek elemzésével...hm, hm. SEgítene ezen valaki? ;)
*ALVÁS: ma 8-ig aludhattam, annyira jó volt
*SZERELEM: már csak 3 óra és találkozom végre a párommal :-), valamint szimplán boldog vagyok
*KÁVÉ: nem ittam még ma kávét és jól esik. Épp nagyimtól kapott epres csipkebogyó teát kortyolom
*VIRGO: örülök, hogy rád is jó hatással van a tavasz :-)
@ElisabethB.: valaki, vagy ééééén? Már le vannak mentve a képek...

@Lisanne: cukiiii! és én se ittam még kávét, de most, hogy mondod...
@Virgogirl: A valaki, aki magára veszi :))) Meg aki szokott mindenféle ruhákról mindenféle kommenteket írni, képpel, meg mindennel:)
@ElisabethB.: meggysör?? :o az meg milyen? azon kívül, hogy meggyes? :) hol lehet kapni és milyen néven? én még csak citromosal és bodzásat láttam.
@Gemini: Kriek, és belga meggysör..és van őszibarackos is (szintén belga). Fogyasztható a Prága sörözőben, a Szabó Ervin térnél és fellelhető a Cora polcain :) Nagyon-nagyon finom, a békebeli Meggymárkára emlékezet..már akit. Mert a huszonéveseket nem biztos:) Kóstolja meg...
@ElisabethB.: sőt van Kriek Framboise is. :-)
A Bem rakparton a Belga Brasserie-ban pedig lehet kapni csapolt alma ízű búzasört is, csudajó a nyári fülledt napokon. :-))

@Virgogirl: tegnap kicsit besokkalt a hasam úgy érzem, úgyhogy most szünetet tartok.
annak,h. görkoriztam, és végre elmentem az Ecseri piacra, ahol beszereztem egy kyotói sztriptízbárból származó gyufát =DD
és persze a szép tavaszi időnek állandóan örülök :]
@ElisabethB.: Én is ittam már olyat, ésbár szívből utálom a sört, az ízlett! :-)
Én már megint elköltöztem, nem találom a helyem. De talán ez most jó lesz. Na ennek örültem ma.

ja az Essence meg tényleg jó! Próbáljátok ki, ne legyetek sznobok!!!!
@cicómicó: azt 2-3 hete olvastam, nagyokat röhögtem közben a vonaton.

én ma leginkább két kalmopyrinnek és egy kancsó finom teának örültem. (itt is elpanaszolom, hogy sikerült lázasnak lennem...)

szombatra tervezzük a filmet, remélem, hogy addigra helyrejövök.
@catwoman5: hányadik lesz ez már? Csak kíváncsi vagyok

@gallianori: gyógyulj, gyógyulj!
@catwoman5: Elköltöztél? És más kerületbe? :-) (Nem mindtha tudnám az eddigit...)
@ElisabethB.: Köszi, akkor egy hamar nem iszok ilyet sajna....cora nálunk nincs, csak tesco meg aldi.
@gallianori: Jobbulást!!
@Gemini: Néha-néha Intersparban is lehet kapni...Sörre fel! :)
@Virgogirl: Nagyon-nagyon várom ám a CMA képeit..:)
@Virgogirl:
Scala: 1 éven belül 3x költöztem. Nem találom a helyem. Bocs hogy a Szex és NY-os hasonlattal élek, "csak mehetnékem van!"

@cicómicó: tegnap megnéztem a filmet! Hát ne remélj tőle túl sokat. Uncsi és egy tanulsága van, amit Strange-nél már leírtam: selejtezd ki a fölösleges ruháidat és árverezd el őket:-)))


süti beállítások módosítása