Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Kim Kardashian

2009.04.01. 16:46 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Kim Kardashian igazi csöcsibaba ebben az overallban - dögös, de nem áll neki igazán jól: elsősorban azt hangsúlyozza, amit nem kellene, másodsorban túl hosszú és túl kivágott. Kevesebb több lenne, és attól még maradhatna szexi.

5/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr311040070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöcsibaba :-D A smink egész jó, a megjelenése is kevésbé kurvás, de mégsem tetszik
@suo tempore: egy amerikai valóságshow-sztár
@SweetCandy: igen, a sminkjével meg a hajával nem szokott gond lenni
Közönséges ezzel a kipakolt mellel és mintha az az övszerű izé is túl magasan lenne (sztem). Amúgy alapvetően örülök, hogy ilyesfajta alkatú nők is előfordulnak a holivudi álomgyár környékén (azért is írom, hogy környékén, mert tudtommal K.K.-nak se énekesi, se színészi munkája - a home video nem számít annak)
@onixbeata: szerepelt ő filmben is, bár ne tette volna... életem legrosszabbja volt a Katasztrófafilm...
csöcsibaba :) ez nagyon jó kifejezés!

szerintem csinos ez a nő(bár kicsit túl sok a melle)meg szép az arca is,csak a homlokára ránőtt haja zavar(vagy babahaj..),de arról meg nem hiszem,hogy tehet :)
@Virgogirl: Nahát, erről lemaradtam :) De akkor ezek szerint nem kell sietnem a pótlással...
@theba: A babahaj sztem irtó cuki! A sajátomat is szeretem...
Egyetértek a leírtakkal, nem is szaporítom a szót.
@theba: Mondjuk nekem kevesebb van, és nem ilyen sötét, és nem ilyen erősen festett... Nála ez már túlzás!
Nem tetszik a haja:( ettől a szoros tűzértől/fonástól olyan, mintha korona lenne a fején és abból jönne az igazi haj.
Az öve pedig a birkozókéra emlékeztet.. Nem tetszik.
- nem tudom ki ez
- ez jól is van így
- szépen szét van retusálva
- de ettől még nem szép
ebben az idétlen ruhában meg még a melle is rossz..
gud poszt.
Ugye az igy öltöző csajok nem panaszkodnak, ha férfiak csak a mellüket bámulják???
Elgondolkodtam erről a "szexi ruhát veszek fel" dologrol..
Azt hiszem, itt nem arról van szó, mi tetszik a nőnek. Van egy szerepe, "arculata" ami kialakitottak neki -szexi csöcsibaba- és ennek kell megfelelni.
Nincs helye a mértékletességnek. Majdnem ugyanez a helyzet mint a sokszor, jogosan lesajnált Pamela Andersonnal.
A szerep majdnem ugyanaz, meg kell felelni. Még ha komikus is a végeredmény, pl. egy kösztümben megjelenve az örök süllyesztőbe kerülne .
@Feca: de kipakolhatta volna azt amije van előnyösebb ruhában is.. ez a kezeslábas nagyon furcsa, mintha egyszerre lenne rá nagy és kicsi is
@mici˙: Egyetértek.
Sajnos pórbált 'trendi'lenni, a kezeslábas nagyon divatos.
Pedig az ilyen alkatú nőknek sokkal jobban be van határolva a lehetőség, mint egy deszka modellnek!
Salma Hayek sem nyomatja kezelábasban! Vagy bármi egyébben, ami azt a benyomást kelti, hogy ő igen alacsony, már-már egyes pasi ismerőseim szerint gnóm.
A lényeg: ez a KK egyre furább.
A haj+sminkje viszont mindig jó, Virgonak teljesen igaza van e téren.
@nemezisazis: tudtommal ez a kép rendezvényen készült és nincs retusálva, én pedig nem nyúltam hozzá (persze, nem értek hozzá annyira, és még bármi megtörténhet...)
@Feca: nem, nem szoktak haragudni (én nem szoktam haragudni...) Viszont a szexi és a prűd (vagy mi a szexi ellentéte) között van egy olyan, viszonylag tág terület, amelyben ott van az előnyös. Nem azzal van a gond, hogy kipakolja, hanem, hogy nem előnyös ez neki, mert túl sokat mutat meg neki, és a 2-3 előnyös testrészéből egyszerre többet hangsúlyoz, és ezzel túlzásokba esik. Egy zártabb felső és az öv szerintem sokkal jobban állna neki
A szerepekről pedig: Salma Hayek is a "dögös" kategória, meg Monica Bellucci is, mégis képesek normálisan felöltözni, még ha ki is dobják a melleiket. Pamela Andersonról meg nem érdemes beszélni, mert ő nemcsak a cicababaságáról nem tud lemondani, hanem a túlzott kényelemről sem, ami sajnos átcsap igénytelenségbe. Pl. Tök jól állna neki egy ingruha... ehelyett kinyúlt pólót vesz fel egy sajtótájékoztatóra...
@Scala: nem a kezeslábassal van gond, hanem azzal, hogy nem azt hangsúlyozza, amit kellene
nekem a szemkontúrja nem tetszik...

@Scala: "Salma Hayek sem nyomhatja kezeslábasban"
szépen is nézne ki mondjuk egy YSL bordó, flitteres overálban... :D
Asszem nem vagyok megértve.
Az idézett Salma Hayek, és Monica Bellucci
first tier színésznésznők. Ők nem engedhetik meg, hogy pocsékul, vagy túl kihívóan jelenjenek meg. Persze azért akadnak bakik.

Szerintem szimplán nem KK ízlése, hogy mit vesz fel.
(Nem biztos, hogy ilyet SZERETNE.)
Valamivel magára kell, hogy terelje figyellmet, lám, mi is csámcsogunk rajta. Megragad az agyban, aztán a castingon valakinek csak beugrik, ha kell egy mutatós bögyös-faros.

Nyilván, a blogon egész más dimenzióból nézzük a dolgokat:
enyhe irigységgel vegyített kritika + ötletgyüjtés.

Csak emlékezzünk, a színészet, a modellkedés, a showbusiness nagyon kiszolgáltatott szakmák.
@Feca: de, tökéletesen meg vagy értve, pontosan értem, hogy mit értesz szerepjátszáson és a szerepeknek/skatulyáknak való megfelelés iránti "kötelességen". Ennek ellenére tartom azt az álláspontomat, hogy MB és SH elsősorban dögös csajok(ként vannak elkönyvelve) és csak másodsorban üzletasszonyok, színésznők, családanyák... Nem úgy, mint pl. Meryl Streep vagy Julia Roberts

KK-ról annyit, hogy ő "hivatalosan" stylist, több ruhaüzletük van, ha jól tudom, és még akkor is így vagy hasonlóképpen öltözködik, ha nem eseményen vesz részt. Persze, egyáltalán nem biztos, hogy ilyet szeretne, de, ha jól tudom, akkor a sztárok és stylist kapcsolatában a választási lehetőségek is elég erőteljesen jelen vannak, tehát 2-3-4 vagy több összeállításból válaszhatnak, ami nekik a legjobban tetszik.
Emellett benne egyáltalán nem érzek görcsösséget, ami a figyelmfelhívást illeti (nem úgy, mint pl. Mischa Bartonnál - bár persze lehet, hogy ő meg annyira egyedi, hogy nem is érdekli, hogy senki nem foglalkozik a karrierjével, mert nincs neki túlzottan), és voltak olyan képek, amelyeken tényleg elképesztően csinos volt, és nem hiszem, hogy egy-két hét alatt stylist-csapatot váltott volna...

Egyébként itt, nálam (és erről szerintem a "törzskommentelők" tudnak is beszélni), eléggé tudatosítva van, hogy ezek a "közszereplők" azért vannak kritizálva, mert kiállnak, és mert pontosan tudják, hogy figyelik, fotózzák és persze fikázzák őket. És, sajnos, ennek ellenére vannak jókora mellélövéseik. Plusz, a kiszolgáltatottság, amit említettél, azért nagyon komoly "adományokkal", pénzzel, ruhákkal, kiegészítőkkel, reklámszerződésekkel, egyebekkel jár együtt. Én nem sajnálom őket annyira, mert annak, akinek ennyi lehetősége van - plusz, tudatában van annak, hogy ő egy termék, amit el kell adni, és hogy ő az, aki mindenki másnak a megélhetést biztosítja -, az igenis használja ki azokat, és álljon a sarkára, és ne nézzen ki a kelleténél hülyébben, és legyen tudatában annak, hogy mi áll jól neki és mi nem.

Persze, vannnak olyanok, akiknek alapból jó ízlésük van, és olyanok is, akik képtelenek normálisan felöltözni...

Ja, és ne felejtsem el azt se, hogy Kim nem a hagyományos hollywoodi szépségideál megtestesítője, nem 00 a mérete, van melle és feneke is, tehát akár az is előfordulhat (gondolom én naivan...) hogy közel sem áll annyi ruha a rendelkezésére, mint mondjuk Lindsay Lohannak.

Uff, ez hosszú volt, elnézést, inkább megyek vásárolni. :-)
@Virgogirl: :-)
Uff, szívemből szóltál!



süti beállítások módosítása