Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Pletykaanyu

2009.03.24. 09:43 - Virgogirl

  • 61 évesen megnősült az amerikai showman, David Letterman: múlt héten (23 évig tartó együttélés és egy közös gyerek után) elvette a barátnőjét, Regina Laskót. A televíziós személyiség itthon is vetített műsorában árulta el a nagy hírt a közönségének, hozzátéve, hogy ő és a családja majdnem lemaradtak az egész ceremóniáról, mert a kocsijukkal beleragadtak a sárba.
  • Barack Obama egyáltalán nem ért a divathoz - ezt állítja legalábbis Michelle Obama. A First Lady a New York Times magazinnak mesélt az életéről, és azt is elmondta, hogy az elnök "egyszerűen nem ismeri meg, hogy egy ruha új vagy régi". Michelle Obama elárulta, hogy a kedvenc étele a sült krumpli. A First Lady legújabb projektje egy zöldségeskert a Fehér Házban (ilyen legutóbb a második világháború idején volt), nagyon fontosnak tartja ugyanis, hogy a gyerekei minél frissebb terményeket egyenek, és legyenek tisztában azzal, hogy mi hogyan kerül az asztalukra.
  • Szakított a vőlegényével Agyness Deyn modell. Ő és Albert Hammond Jr., a Strokes gitárosa tavaly nyáron jöttek össze, és alig egy hónap után már be is jelentették az eljegyzésüket, ám kapcsolatuk az utóbbi időszakban megromlott. Deyn és Hammond továbbra is barátok kívánnak maradni - a modell ennek ellenére nem maradt túl sokáig egyedül, a hétvégén ugyanis többen látták egy titokzatos fiatalemberrel New Yorkban...
  • Állítólag 45 000 dollárt költött a szépségére Katie Holmes, alig egy hétvége alatt: ennyi kellett ugyanis ahhoz, hogy a Valkűr tokiói premierjén tökéletesen nézzen ki. Hosszú, csillogó frizuráját háromezer dollárért csináltatta meg, másik kétezerbe csak a sminkje került, a "maradékot" pedig a fogaira, illetve különböző testkezelésekre áldozta.
  • Ashton Kutcher Twitteren keresztül adott tanácsot a frissen nősült Bruce Willisnek. Demi Moore második férje szerint a tökéletes házasság titka, hogy "megértőnek és támogatónak kell lenni. Ne próbáld megoldani a feleséged problémáit helyette, inkább csak hallgasd meg és szeresd feltétel nélkül, még akkor is, ha ez ellentétes a férfitermészettel."

Képekben: Katie H. és a kertészkedő Mrs. Obama

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr881021848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szia Virgo

Tetszik az új rovat, igazán szórakoztató! :)

Katie Holmest neeeeem bííííroooom! :D
jaj, Zsani megelőzött.
Nagyon jó ez az újdonság!!!
Hajrá Virgo!
: )
Kérhetnénk egy képet a nagyon drága Katie-ről? Hátha királylány lett..;)
Tetszik, imádom a legújabb rovatot!

Katie: én 200 ezer forintból nagyon fullosan kihoztam volna neked. Ejnye-bejnye, ne pazarolj!!!
Zsani, én sem bírom őket újabban. Mű páros, és Katie nem is akar kitörni.
@Virgogirl: Milyen gonosul félbevágtad Tom Cruiset! :-DDD
Úgy kell neki.
Ennyiért én is kisminkeltem volna ilyenre simán :)
Hát..tényleg jobban néz ki Katie, mint eddig bármikor, de ennyiért?? Tom, Tom, rá fog menni az összes pénzed...de legalább bátran mondhatod neki, hogy "Drágám".
@ElisabethB.: A haja is sokba került, ám! ;-)
Meg az arc és testkezelés, sztem a smink csak az utolsó simítás volt. :-)
Én tegnap óta azon agyalok, hogyha fontos az egészséges életmód, akkor miért a sült krumplit mondta kedvenc kajának Michelle?!
A 'french fries'-ra gondolt, ugye?
Nem áll össze.
Én most egészségcentrikus, már-már aszkéta évet tartok (bár a március... Jaj. Ne tudjátok....) és ez az étel teljesen kizárva a szótáramból.
@Scala: attól, hogy valaki egészségesen él, még lehet a kedvence a sült krumpli, szeretheti azt a legjobban, még ha nem is eszik belőle minden nap (vagy épp azért). Szerintem mindenki el szokott csábulni néha...
@Virgogirl: Tképpen, végülis, igen! :-)))
De akkor a hasábburgira gondolt?
Én akkor már a steak burgonyát jobban kedvelem.
De a kedvencem akkor is a krumplipüré! :-)



süti beállítások módosítása