Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Végre itt van Avril Lavigne parfümje

2009.03.23. 08:21 - Virgogirl

Címkék: fotó reklám híresség parfüm

Hosszú várakozás előzte meg, de végre itt van Avril Lavigne kanadai énekesnő parfümjének,a Black Starnak az első hirdetése - a fotót Mark Liddell készítette. Az illatról magáról elég keveset lehet még tudni, a főbb jegyei a hibiszkusz, a keserű csokoládé és a szilva lesznek. Az énekesnő, akinek már van (egy nem túl sikeres) ruhakollekciója, a Procter&Gamble céggel kötött szerződést a parfüm létrehozására.

A parfüm célcsoportja a 11-19 éves korosztály - ennek megfelelően a termék is az olcsóbb árkategóriába tartozik (kb 22 dollár lesz egy 15 ml-s parfüm), és inkább kisebb kiszereleseket dobnak piacra, mert a fiatalok szívesebben kísérleteznek, és több parfümöt is használnak egyszerre.

"Azt akartam, hogy ez az illat tökéletesen tükrözze az egyéniségemet, és a csomagolás is laza, de lázadó, mint amilyen én is vagyok" - mondta a sajtótájékoztatón Lavigne. "Maga a név is azt sugallja, hogy egyáltalán nem baj, ha valaki kívülálló és más mint a többiek. Attól még ragyoghat, akár egy fekete csillag."

A parfüm nyáron kerül a boltokba.

Véleményem szerint a célcsoport biztosan meg fogja venni, de nem hiszem, hogy az idősebb, kifinomult stílussal rendelkezőknek tetszeni fog (annak ellenére, hogy én nagyon szeretem a szilva és a csokoládé illatát egyaránt). Akárhogy is nézem, ez a parfüm csak egy termék, mint Avril Lavigne maga. És persze, igen, ilyen is kell...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr791019543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Azt akartam, hogy ez az illat tökéletesen tükrözze az egyéniségemet" ez a mondat már annyira ciki
@betonpanda: Pont ezt akartam írni! :-D + a csomagolásról, mait benyögött... Úúúúúúú.
Gagyi szöveg, és már öreg is ehhez a stílushoz.

Elegem van a celeb illatokból!

És felkarra szálkásítson, ha már...
végreee? :-)

na jó, bevallom, már alig vártam :DDD

@The Strange: :DDDDDD
Én nem is tudtam, hogy lesz, de óriási hír! :DDDDD
@Gemini: @The Strange: egyértelműen NEM ti vagytok a célcsoport :-D egyébként azért végre, mert baromi régóta folytak róla a tárgyalások, mert mentek a pletykák, de nem lehetett semmit tudni (szerintem azért, mert senki nem mert belevágni... Avril azért - már - nem akkora nagyon nagy sztár, szerintem egyre meg lefelé...)
A posztcímet olvasva hangosan felnevettem. :DDD "VÉGRE"
((: Na, látom, nem csak én mulattam jót.
@Virgogirl: Jaj, istenem, akkor én sem vagyok célközönség? Egy vliág omlott össze bennem.
Maradhatok ezek után az egyszerű és hétköznapi kedvenceimnél (mint például a Coco a Chaneltől)
@Brüsszeli csipke: lelkisegély-szolgálatért hívd az 555-csecsebecse számot, az öregedő, de barbiebabás-rocker-létre vágyó hölgyek a specialitásom :-DDDD
jajnee, már az üveg is közhelyes. borzasztó, maradok a klasszikusabb parfümöknél.
A célcsoportba nem tartozom, az tuti:-D
Két parfüm van a Chaneltől, ami elviselhető számomra az Allure és a Chance.
Most egyikből sincs... Mit tegyek? :-)

Tudom, rendelek egy Avril Lavigne-t!!! Silva és csoki illatban. :-D
"Maradhatok ezek után az egyszerű és hétköznapi kedvenceimnél (mint például a Coco a Chaneltől)"----jó nagy sznob picsák vagytok..jézusum! :S szánalmas!!
@p.dórika: köszönjük szépen, dórika, viszont kívánjuk. Ha ez a sznobság, vállalom. :-DDD
@Virgogirl: mindig vannak ilyen lehúzó emberek. rühellem az ilyeneket.
A Velvet Enikős cikkének kommentjei is egy évre előre szanatóriumba küldtek...
@gallianori: és akkor csodálkozunk, hogy... na mindegy, mert csak jobban felidegesítem magam, közben meg nevethetnék is egy jót a sekélyes értékítéleteken. Mert ugye aki nem krasznaja moszkvát használ, hanem Chanelt, az sznob. Én nem használok Chanelt, de azt hiszem, sznob vagyok.
@Virgogirl: a másik az "aki képes egy x. eurós dizájner-táskára költeni, az hülye és haljon meg..."
Olyan fölösleges vagdalkozások ezek. Nem kell más pénztárcájában matatni, ennyi.
De az irigység szólt belőlem. Naná.

(ezeken tényleg annyira fel lehet húzni magunkat, hogy megvan a Föld-Hold retúr)
@gallianori: ja, kinek mi köze van hozzá? Lehet, hogy egész életében erre gyűjtött (nem úgy, mint az a szőke faarcú cicamaca, akit ma láttam a Ligetben, a lüivuttonjával meg a BMWkabriós pasijával)... Amíg nem üti vele a gyerekét, vagy a kutyáját, addig azt vesz fel, amit akar, és amire pénze van :-D
@Virgogirl: hát ez az.
bár lehet, hogy a szőke cicababa is keményen megdolgozott azért a monogramos tatyiért... :P

az se érdekel, ha a játszótéren a Kevin-nemzedék hamis Nike-pólóban eszi a homokot.
lehetne egy csomó dolgot felhozni -csecsemőknek húszezres sportcipő, üzletembernek terepjáró a városba-, amit hamarabb tartok esztelenségnek (elfogult vagyok a luxusmárkákkal szemben, no), de hát ilyen az én "bunkó paraszt" lelkületem, aki minden Z-listás celebre irigy...

:)))
ma az egyik német csatornán volt "szerencsém" látni a reklámot,iszonyat volt,teljesen sablonos,sekélyes,semmilyen,komolyan ennyire le van égve a csaj,h ilyenekhez adja a nevét?
tiszta emo, gagyi, olcsó, üve: snassz, illat is gondolom...
ja és a névválasztás: black star: fantasztikus kreativitásra vall.
De gondolom az egyen "stílusú" kislányok már sorban állnak érte...

@Virgogirl: Csodállak a türelmedért a sznobos beszólás miatt.
Ez nem volt szép a kedves kommentelőtől. Am akkor egyébként meg miért olvas ilyen "sznob" blogot???
Avril Lavigne folyton ilyen indulatokat vált ki, hihetetlen számú és mértékben félművelt a rajongótárbora, Dórika még oké, mert tud helyesen írni. Vagy nem volt elég hosszú a szöveg, hogy kiderüljön az ellenkezője. ;-)
@gallianori: A megvan a Föld- Hold retúr nagyon bejött. :-)

Terepjáró: általam gyűlölt fajták:
- Lexus fekete, van egy akivel folyton összefutok a Szilágyi Erzsébet fasoron, tegnap előttem ment, és nem vágott be, meg is lepődtem.
- ázsiai gyártmány és márka 'ál-terepjáró' + 'fél-terepjáró' (lekerekített forma, négykerékmeghajtás stb.) pl. Nissan Quasquai
- Nissan pick-up: ezt tényleg nem tudom megérteni, ha valaki nem zöldséges, földműves, minek neki. Lehet éjszakai hullaszállításhoz?

Ezenkívül, még a VW Tourant gyűlölöm.

Ám lehet ebben a pick-up dologban valami vonzó, mert férjem is elszólta magát egyszer, hogy bírna egy olyat! Nagyon lecsesztem!!!!!!! :-D (gyengébbek kedvéért Pick-up: a szabad csomagtartójú, nem ponyvás, félteherautó. Igen, ezt személygépkocsinak használják a nagyokosok. Bravó.)

Egyébként amilyenek a fővárosi utak, itt a hegyen is pl. tartósabb egy terepjáró, bár állítólag jobban ráz... A mi szegény autónk szuper és messzeföldön híres futóműve sem a régi már... Nem is értik a svédek mi történik itthon velük. :-(
@Scala: mindig elképeszt (és persze halálosan szórakoztat), ahogy bele tudod lovallni magad dolgokba. :-)))) A "Mi került ebben a fotelben..." jelenet megvan? Na, egyszer egy olyat várok tőled, hogy szétkapsz valamit apró ficnikre...

Apunak terepjárója van, nekünk meg pici sportkocsi, jó alacsony és nem túl friss, ezért imádok vele a nyolcadik kerületi macskaköveken haladni...

Pickup: van olyan ismerősöm, akinek az van, és tényleg vadorzó a pasi! Egyébként tényleg csak az éjszakai hullaszállításra (vagy mexikói munkásokéra vagy hullaelásáshoz használt ásó szállítására) tudom elképzelni.

És egy kis szórakozás a végére, amin mindig hülyére röhögöm magam (az elpusztíthatatlan Toyota pickup):

www.youtube.com/watch?v=Lrk6vsb77xk

(a második és harmadik részt is érdemes megnézni)
@Virgogirl: Mexikói munkások! :-D Igen! És ásók: :-DDD
Megnézem majd a videókat! ;-)

A fotel jelenetet nem vágom! Bocsi. :-)


süti beállítások módosítása