Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Reese Witherspoon

2009.03.23. 10:42 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Nem lehetne panaszom Reese Witherspoonra, ám ez a Rodarte ruha nem nyerte el a tetszésemet. Olyan, mintha valami karácsonyról maradt csomagolópapírba tekerték volna be... A frizurája és a sminkje sem tetszik annyira... Pedig Witherspoon nagyon jól tud kinézni, de a jelek szerint "mellényúlásban" is legalább olyan tehetséges.

5/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr261019804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem illik a cipő sárgája sem ehhez a rucihoz. Fent túl zárt, alul túl rövid. A smink meg nem elég metálos... ha már a ruha ennyire az.
Jaj. Juj. Bár ez a nő sztem csak a dr. Szösziben nézett ki jól.
Olyan, mintha sztaniolba lenne csavarva, és egy picit rövidnek találom a ruháját, remélem, nem ült benne, akárhol is volt;) A cipője pedig nem igazán illik ehhez a ruhához. No, kiderítettem, hogy ez a kép Birthday Girl bemutatóján készült, és a képek szerint csak állt:)
Az arckifejezése túl agresszív, annyira össze van szorítva a szája.
jaj, de jó, hogy nem azzal a borzasztó Nicholas Kirkwood csizmával hordja... A kifutón az rontotta el a ruhát szerintem : S

A képek alapján úgy tűnik, Reese-nek semmi kedve fotózkodni és pózolgatni.
Fura, hogy mennyire nyújtja a lábát egy tűsarkú. De kár, hogy a szoknya túl rövid és a derekát továbbra sem sikerül formássá tenni.
Hirtelen ennyi.
hello : )
@ElisabethB.: én úgy tudom, hogy a Monsters vs Aliens című film Los Angeles-i bemutatóján. Persze, lehet, hogy mindkét eseményen ugyanazt viselte.

egyébként szerintem nagyon csinos lába van, jól áll neki a rövid, csak nem ez a rövid, hanem egy másik rövid.
@Virgogirl: óóó..nem tudok olvasni, pedig papírom is van róla. Természetesen igazad van, és ő a Birthday girl..ma már meg sem nyikkanok.
Túl rövid, túl rövid, túl rövid!
És annyira nem bomba a lába, bár foglalkozik vele, az látszik, de öreges rajta a bőr + lehetne vékonyabb, ha már ilyen fazonú szoknyát hord.
Na. :-)
@Scala: nem túl rövid! És jó lába van, tök jó formás, nem egy piszkafa, de sztem közel van az ideálishoz. Na.
@Virgogirl: Szerintem is nagyon jó lába van! Rögtön azt vettem észre az egész csajon, hogy formás,csinos,edzett lábai vannak. A sminkje nem jó, a ruha sem tetszik, de a lába az nagyon.
Az állából kéne faragni, mert így olyan nagyon csúcsos.
Csúcsáll
a kocsmába ha bekábul az asztalon, akkor kis kört kéne vágni az asztalba, hogy bele tudja rakni:D:D:D
@Scala: Nem elég vékony a lába?! Szerintem az egyik dolog ami nem hibázik az a lába! Nem biztos, hogy öreges a bőr rajta, csak a világos bőr sokkal érzékenyebb, jobban látszik rajta esetlegesen pár szépséghiba (foltocska). A kreolos bőrűek sokkal szerencsésebbek! :)
a "vitához" csatlakozva: jó a lába, de akkor se mutogassa ennyire.
a hajszíne viszont nagyon tetszik. kellemes szőke.
Csak a ruhával van bajom: olyan, mintha jelmezbálra varrta volna valaki szexi űrhajósruhának (és tényleg túl rövid)
Lehet, hogy a ruci "zöld". Mármint valóban újrahasznosított anyagból való. (: Vagy ábrándozom csak?

A lába meg szerintem is jó. És ha még vékonyabb lenne, Anja Rubik kezdhetne félni. :P
sziasztok!
nekem pedig nagyon tetszik ez az összeállítás,pont azt bírom benne,hogy nem olyan mézes-mázos dr.szöszis és nem is túl arisztokratikus nina riccis! érdekes ez a ruha,kicsit futurisztikus,de egyáltalán nem rossz,Reese pedig nem is baj,hogy nem vigyorog teliszájjal!a cipője is jó!
a hajszínébe pedig szerelmes lettem és szépek a lágy hullámok is!
@Brüsszeli csipke: szexi űrhajósruha! :-D
@Virgogirl: @Gemini: @janettaylor: @gallianori:
Anja Rubik lába valószerűtlenül hosszú, vékony, szupermodelles.
Reese lába: ha ez tök jó, akkor nekem is jó lábam van. :-D

de nekem nem tetszik igazán a lábformája...

Penelopé Cruznak van szép lába sztem.
SJPjé is jobb sztem Reesénél.

Amúgy számomra ez a nő látványosan megöregedett az utóbbi két-három éveben. Mint aki lejtőn van.
A hajszíne tényleg szép, és a lába is egész jó:-) A többi nem:-D
@Scala:Valóban szebb, jobb Cruz és SJP lába, de ez is jó. Szerintem. És ha neked is ilyen a lábad, akkor a tiéd is jó, örülj neki! :)
csatlakozom, jó lába van, de ennyi.
és tényleg előnytelen a ruha, és tényleg megöregedett, és tényleg nyúzottnak, kedvetlennek tűnik.
és nekem a hajszín sem tetszik, a frufru pláne nem.


süti beállítások módosítása