Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Sztárparádé a Valentino-film bemutatóján

2009.03.18. 13:55 - Virgogirl

Elég sok híresség, modell volt kíváncsi a Valentinóról szóló filmre, melynek a napokban volt a "hivatalos" bemutatója New Yorkban.

Hogy ki mindenki volt ott? Agyness Deyn, Anne Hathawy, Anja Rubik, Coco Rocha, Helena Christensen, Martha Stewart, Karolina Kurkova, Selita Ebanks, Gwyneth Paltrow, Lake Bell és Claire Danes (nem sorrendben vannak a képek :-D)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr481009709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biztos ciki, és mindenki másnak nyilvánvaló, hogy kikről van szó, de én csak 5-öt ismertem fel. Hátulról a 3. irreálisan nagyfejű rémség kicsoda? Olyan mintha, nem is az ő feje lenne..
@cicómicó: egyáltalán nem ciki, az én saram, lusta voltam odaírni a listát. Az "irreálisan nagy fejű" Lake Bell színésznő.
@cicómicó: :-DDD
Őt én sem tudom, de most nagyon röhögök ezen a megjegyzéseden!!!!
Mindjárt leírom akiket felismertem...

Istenem Claire Danes milyen ocsmány, szegény!
Most akkor Platrow is kabbalah követő? Nem arról volt szó, hogy össze is veszett Madonnával ezen, akkor ezért békültek ki?
Mennyit adnak, hogy ezt a (öncenzúra) piros cérnakarkötőt hordja az ember? Hétfőn a Müpában ült előttem egy idesebb nő/hölgy és rajta is volt.

Na akkor sorrendben:
1. Agyness Deyn (modell, kifutó és fotó)
2. Anja Rubik (modell, mint 1.)
3. Anne Hatheway (színésznőcske)
4. Claire Danes (mint 3.)
5. nagyon ismerős, de nem ugrik be... biztos valami színésznő, celeb, alkata alapján
6. Eva Herzigova (kiöregedett modell :-P)
7. Gwyneth Paltrow - utálom és a fura csontja rémiszt - színésznő
8. Helena Christensen (korábbi nagy kedvencem, de mára sajnos kiöregedett modell) - rosszul néz ki
9. nem tudom
10. egy üzletasszony a Valentinotól (?!), mostani megbízott tervező ?!
11. nem tudom, biztos valami modell/netán énekes, de a kirakott mell nagyon gáz.

Jaaaaaaaaa! :-D
Az 5. Coco Rocha - modell!!! :-D
@Scala: meg vagy dicsérve, hogy megmozgattad az agytekervényeidet. És NEM Eva Herzigova. Az "üzletasszony" pedig a világ elsőszámú háziasszonya, Martha Stewart
@Virgogirl: Köszi. :-)
Ha nem Herzigova, akkor valaki más modell? :-)))
Vagy nem is modell?
Anja Rubik lábai valami eszméletlen...
Nekem gíy feketében már túl vékony is...
@Virgogirl: Köszi, de melyik filmben játszott? Igyekszem, hogy képben legyek, sokat járok moziba, sok divat, pletyka újságot olvasok, és mégsem tudom veletek lépést tartani.
@Scala: Én meg a Te humorodat bírom, nagyon. :) :) Így munka közben jó átváltani erre a fórumra.
@Scala: Karolina Kurkova, modell

@cicómicó: na, most komolyan, hol volt vicces Scala legutóbb? :-DDD

Lake Bell pl. a Boston Legal című sorozatban játszik, és egy Eva Longoriás romkomban is láthattuk (nem jut eszembe a magyar címe)

Nekem azért van előnyöm, egyrészt mert baromi sokat olvasok - nyugi, nem csak ilyesmiket -, másrészt, van egy hülye (ám sok szempontból nagyon előnyös) tulajdonságom, hogy minden felesleges információt képes vagyok egyetlen pillanat alatt megjegyezni, olyan az agyam, mint a szivacs... Én ezért is köpöm-vágom az ilyeneket (nem nagyképűségből, egyszerűen ez egy tulajdonság)...
@Virgogirl: Tényleg! Karolnia Kurkova! :-)
Hol voltam? Nem értem... :-D
@cicómicó: Nekem nincs is humorom! Ez nem álszerénység, mindig bénának éreztem magam e téren, csak ironizálni tudok. ;-)

@Virgogirl: A Scala-s megjegyzést én sem értem.
Egyébként elismerésem. Nekem is hasonlóan működik az agyam, de a "nagyfejűt" pl. még újságban sem láttam. De azért majd én is igyekszem "felnőni" Hozzád. Egyébként interneten olvasgatsz e témában?
@Scala: Irónia? Humor? Nálam a kettő majdnem ugyanaz. A legjobbakat mindig másokon tudok nevetni, persze nem a kárukon. Ne érezd bénának magad, nekem bejön az "iróniád".
@Scala: Kurkovát nem felismerni?? Fekete pont!!! Rég láttam, jó nő, dugnám. :DD Bár ez a mostani szerelés és haj elég ratyi, de sebaj, mert a többiek is szarul néznek ki szerintem.
Gwyneth még okés, Anja se lenne rossz,de ez nekem már durván gebe. Még a végén a mami is ízléses, csak a harisnyája nem jó.
miért van szinte mindenki feketében? ez volt a dress code?
mellesleg ritkabénán vannak felöltözve.

Claire Danes: jajjjjjjj nee
Coco Rocha: Anna Wintour alteregója így...
K.Kurkova: állásinterjús
Gwyneth: ez a meglepődött fej és esetlen tartás számomra rémunalmas.
Anja Rubik: a szandáltól eltekintve rendben.
Agyness: jó.
az a Lake Bell vagy ki irtózatos. zipzáras mellény, boleró, kék körmök... :S

harisnya a peep toe-hoz??? (utolsó előtti)
Claire D nagyon gáz.
bögyös maca, no komment
nagyfajű, ua
a modelleken kívül senkinek nem sikerült előnyösen beállni
Coco R viszont nagy csalódás, ha nem magazinban pózol,akkor csak egy csúnya lány nagyon pici orral és elcseszett hajfestéssel

Helena C-ért oda voltam amikor megjelent a Chris Isaac klippben , oh elő is keresem a Cd-t.

Paltrow, Christensen nagyon megöregedett.

nálam Kurkova nyert
@Virgogirl: a romkom: Csak a testeden át:-)

Nálam is Karolina a nyerő. Coco R. és Lake Bell a legcsúnyábbak, a műmelles nemtudomkicsoda kritikán aluli, a többiek 'szódával elmegy' kategóriák:-D
@mici˙: Coco Rochat tökéletesen jellemezted! És végre másnak is feltűnt a túl pici orr. ;-)
Noori Kurkova tényleg állásinterjús! :-D

Christensen botoxoltat? Nagyon rosszul teszi...:-(
Pedig nagy favoritom volt...
És már órák óta akarom írni, hogy Deyn haja nem tetszik!
peep toeshoz jó a harisnya, ha az ember hozzá illőt választ. Ez esetben mindenképpen fekete és vastag szövésű kellett volna...

Egyiktől se vagyok elájulva. :S
@Scala: szerintem is befigyel a botox, kár, mert anélkül is szép lenne.

A citromdíjas pedig Lake Bell. Egyértelműen.
Anja a legcsinosabb, nálam 1. helyen áll itt.
eddig ki voltam békülve Coco vörös hajával, de itt vhogy nem jó most, a ruhája sem, pedig eddig minden eseményen jólöltözött volt. Lake Bell nagyon gáz.
hm, a többi olyan szokványos. a kedvenc színem a fekete, de itt zavar, olyan sok van belőle.
szerintem mindenki tök béna, szegény öreg valentino kedvéért igazán megerőltethették volna magukat kicsit jobban
hát, az utolsó meg a Martha S. előtti ruha nagyon nem tetszik, olyanok benne a nők, mint két kötözött sonka, főleg a fekete lány mellei vannak kegyetlen módon összezsúfolva.
M.S.-tot és minden rémsége ellenére bírom, vajon Pam. Anderson képes lenne-e ilyen úri módon megöregedni ( tudom: nem)
Scala: Anja R. lábai és mindene eszmélelen.
Agyness itt bomba nő, pedig nem szeretem, coco rocha-t meg kifejezetten utálom. Gnóm mint mihalikeniko
@catwoman5: A CoCo Rocharól írtak... :-DDD
Selita Ebanks, mint V.Secret modell ilyen csöcsökkel? :o


süti beállítások módosítása